Încep amicalele cu ruşii

de LM 0

Pandurii-Anzhi este primul meci al pandurilor în 2017. Este un meci ceva mai special, în sensul că va fi primul pentru Flavius Stoican pe banca pandurilor, însă fiind un test de verificare, parcă nu contează aşa de mult. Importante vor fi meciurile din Liga 1, cele pe puncte. Însă, nu trebuie neglijat nici acest amical cu echipa rusă Anzhi, test ce va începe de la ora 16.30, ora României, jocul nefiind transmis de vreun post tv.

 

Test prea tare

A treia zi de cantonament a pandurilor în Turcia este diferită. Dacă în primele două zile s-au efectuat doar antrenamente, miercuri după-amiază programul se schimbă. În loc de antrenament va avea loc un meci amical, primul din acest stagiu de pregătire.

Astfel, gorjenii încep tare seria de meciuri amicale, primul adversar fiind Anzhi Makhachkala, echipa de pe locul 11 din prima ligă rusă. Vorbim de o echipă net superioară oltenilor, o echipă care are prima şansă la victorie în acest joc în care gorjenii vor trimite pe teren o formulă de echipă experimentală. Practic, doar proporţiile scorului nu se ştiu.

 

Vineri, un alt test

Seria de meciuri amicale continuă în Antalya pentru târgujieni cu un nou meci test contra ruşilor de la Krylya Sovetov, meci ce va avea loc vineri. Dacă cei de la Anzhi sunt pe locul 11, cei de la Krylya sunt pe locul 12 în prima ligă rusă, aşa că vorbim tot de un meci tare pentru fragila echipă a gorjenilor.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul