”Îmi doresc ca handbalul să ajungă în toate școlile din Gorj”

de LM 0


”Îmi doresc ca handbalul să ajungă în toate școlile din Gorj” spune inspectorul școlar general Ion Ișfan, unul dintre susținătorii echipei LPS Târgu-Jiu care reușește să umple tribunele Sălii Sporturilor cu mii de copii și tineri.

Joi, managerul Artego, Viorel David, trimitea o scrisoare în presa locală în care spunea că echipa de handbal fete a Liceului cu Program Sportiv ”se va transforma într-un fenomen sportiv teribil, care nu a mai existat la nivelul județului” și adresa un apel către autorități și oamenii de afaceri, s-o sprijine.

Ion Ișfan își dorește să introducă handbalul de anul viitor, ca opțional, în cât mai multe unități de învățământ din Gorj. Șeful Inspectoratului Școlar Județean afirmă că Viorel David a susținut financiar, la bun început, echipa LPS.

În scrisoarea trimisă ziarelor locale, managerul Artego le cerea Consiliului Local Târgu-Jiu și primarului Marcel Romanescu să gândească un proiect, în cadrul Clubului Sportiv Municipal, de înfiinţare a unei echipe de handbal care să preia jucătoarele de la LPS, la terminarea liceului, pentru a nu pleca în alte părţi.

Primarul Romanescu zice că ideea este binevenită și că vor fi realizate parteneriate între CSM și cluburile deja existente.

Distribuie articolul