Ilie Năstase și-a făcut de cap la mare, în timp ce Brigitte era la spital

de LM 0

Scandalul ”amantul şi pozele goale” a fost evenimentul săptămânii, iar protagoniştii Brigitte şi Ilie Năstase l-au traversat amândoi diferit. Ea a ajuns la spital de supărare, iar el s-a distrat la deschiderea unui cazino din Mamaia. Însă nu singur, ci alături de două domnişoare supersexy, care au înveselit atmosfera.

O situaţie neplăcută te ajută să acumulezi mai multă experienţă sau, cum ar spune românul, orice un şut în fund înseamnă un pas înainte! Aşa şi-au zis şi Brigitte (41 de ani) şi Ilie Năstase (72 de ani), după ce săptămâna trecută s-au confruntat cu o situaţie destul de neplăcută şi care a explodat ca o bombă. Mai precis, s-a desecretizat numele amantului cu care Brigitte şi-a tradus soţul în perioada februarie- mai 2017, plus apariţia pozelor cu ea goală pe care i le-ar fi trimis bărbatului, nimeni altul decât  Cătălin Cazacu, devenit faimos după participarea în emisiunea ”Exatlon”, de la Kanal D.  După cum se ştie, sexoasa brunetă nu a ascuns deloc fapta ei extraconjugală, ci doar identitatea lui Cazacu, însă iată că şi aşa  momentul a făcut ravagii.

După această telenovelă în stil italian, doamna Năstase a suferit un şoc puternic şi a ajuns de urgenţă la un spital din Timişoara, apoi la un cabinet de avocatură pentru a se interesa de un eventual proces în ceea ce priveşte denigrarea imaginii şi violarea corespondenţei personale, întrucât a fost publicat un mesaj în care aceasta îi împărtăşeşte lui Cazacu chinul prin care trecea cu Năstase: ”Am fost bătută şi legată cu cureaua de picioare şi târâtă până în casă”.

Unul râde, altul plânge, căci de partea cealaltă, soţul cu care se află în proces de divorţ nu a fost deloc afectat. Iată că în loc să-i fie sprijin persoanei iubite, Ilie Năstase şi-a petrecut weekendul la mare, într-un cazino, alături de un prieten şi de două tinerele care au destins atmosfera. O brunetă şi o şatenă s-au ocupat să-l înveselească pe Nasty  preţ de o oră şi chiar au reuşit.

Îmbrăcat estival, cu o cămaşă în dungi, sacou şi pantaloni albi, Ilie s-a delectat la un pahar de băutură, iar la un moment dat a făcut un sincron cu bruneta sexoasă care s-a aplecat spre el, probabil să-l audă mai bine.

Nu ştim dacă i-a dictat numărul de telefon având în vedere că aceasta se afla cu mobilul la purtător.  A părut relaxat, a zâmbit, semn că a trecut peste problemele soţiei. De altfel, celebrul sportiv a fost de partea lui Brigitte încă de la început: “Nu cred că este adevărat nimic, eu acum sunt la Mamaia, la mare. Nu comentez ce spune lumea (n.r. – că ar fi bătut-o, ar fi legat-o cu cureaua de picioare şi ar fi târât-o până în casă!)”, ne-a spus, vineri, marele tenisman.
El a ştiut mai bine să gestioneze momentul, mai ales că în ultima perioadă s-a confruntat cu situaţii mult mai dure decât cele prin care a trecut Brigitte: în mai a fost încătuşat de poliţiştii de la Rutieră, anul trecut a fost evacuat de la FedCup şi suspendat până în 2020 după incidentele de la meciul cu Marea Britanie, din aprilie 2017.

Nu se știe dacă Ilie Năstase a dat nas în nas cu Cătălin Cazacu, având în vedere că amândoi s-au aflat în Mamaia. Motociclistul a fost surprins de fotoreporterii Click! sâmbătă după amiază, pe plaja de fițe, din zona de Nord a stațiunii.

Într-un șort negru, acesta a apărut printre șezlonguri extrem de bronzat și transpirat tot. Nu era înconjurat de femei, așa cum obișnuiește el, ci a avut o discuție scurtă și serioasă cu un amic de-ai săi.

După ce l-a lămurit pe  cesta, Cazacu s-a pus din nou la soare, lângă prietenii săi Liviu Vârciu  și Dan Capatos. Nu știm dacă acest scandal l-a afectat, însă vedeta Kanal D nu a schițat nici un zâmbet cât timp s-a aflat pe plajă.

Distribuie articolul