Horoscop, 9 mai

de LM 0

horoscop

BERBEC: Iubire. Relaţia de iubire capătă din ce în ce mai multă stabilitate. A trecut vremea incertitudinii şi a tatonării, ajungeți la un răspuns clar prin care ştiți exact dacă puteţi avea încredere în partener. Ajungeți la concluzia că e nevoie de un angajament oficial pentru a fi mai sigur de viitorul relaţiei, vă gândiți la un pas major: la logodnă, la căsătorie sau la o promisiune însoţită de dovezi palpabile prin care vă arătaţi dispus să vă creaţi un drum comun împreună.

TAUR: Schimbări. Apare o schimbare de direcţie complet neaşteptată în planurile dumneavoastră şi, deşi pe moment vă cam derutează, după ce vă recăpătați orientarea în spaţiu, veți descoperi cât de bine sună acest sens nou. E un noroc chior, profitați de el, pentru că s-ar putea să nu se mai ivească altul prea curând. Totul depinde de promptitudinea cu care valorificați această ocazie rarisimă. Succesul depinde enorm de câteva aspecte ce ţin absolut de şansă: să fiți la locul potrivit în momentul potrivit pentru a primi beneficiile acestui eveniment neaşteptat.

GEMENI: Noroc. Sunteți remarcat în societate pentru ceea ce faceți şi pentru felul cum arătaţi. Sunteți înconjurat de multă lume care vă laudă şi vă stimulează să vă exprimați liber, pentru că aveți atâtea de spus. Orice activitate colectivă, care depinde de unirea forţelor a cel puţin trei persoane, va înainta foarte uşor spre succes, deoarece totul se desfăşoară sub aripa protectoare a norocului. Se pare că ați avut noroc mai ales pentru faptul că ați întâlnit oamenii adecvaţi pentru scopurile dumneavoastră, pentru că aveţi interese comune şi aceeaşi atitudine spre succes.

RAC: Remarcare. Stați ce stați în umbră, dar şi când ieşiți în faţă şi vă exprimați punctul de vedere, vă remarcați într-o aură cu totul specială, pentru că emiteţi o idee strălucită ce merită ascultată de toată lumea cu respect. Puteţi fi primul în orice confruntare intelectuală, iar competiţiile nu vă sperie deloc pentru că vă simţiți bine pregătit şi aveți încredere în forţele proprii. Stăpânirea de sine şi siguranţa că ceea ce spuneți e de valoare vă vor propulsa direct în frunte, iar meritele vă vor fi recunoscute pe deplin.

LEU: Muncă. Singurul instrument eficient în orice situaţie este munca, deci apucați-vă serios de treabă fără a spera vreun noroc picat din senin! Concentrați-vă la ce aveți de făcut pentru că veți face paşi mari spre rezultatele visate şi veți fi foarte mândru de dumneavoastră. Aveți mereu ceva de învăţat din tot ceea ce trăiți, dar ştii foarte bine că nimic nu se ridică de la sine, fără a pune efectiv umărul. Mult mai durabile şi mai solide sunt roadele unei activităţi la care v-ați adus contribuţia cu efort susţinut decât dacă vi s-ar oferi gratis, pe tavă!

FECIOARĂ: Dispute. Felul în care vi se adresează unii este nedrept, pentru că vă critică, vă judecă, vă atacă agresivi cu vorbe dure, pe care e şi normal să le puneți la inimă şi să suferiți. Gândeşte-te că relaţia cu aceşti oameni sunt sacrificiul pe care trebuie să-l faceți pentru a vă atinge marile scopuri, deoarece drumul către succes nu e întotdeauna presărat de petale de trandafiri, ci şi de dispute, controverse, duşmănii şi hopuri. Ei sunt proba dumneavoastră majoră de încercare, dar de care puteţi trece cu brio!

BALANȚĂ: Călătorii. Dorul vă cheamă spre zona dumneavoastră de baştină, spre casa părintească sau spre o localitate îndepărtată unde se află ceva drag sufletului. Aveți şanse să vedeți cu ochii acel loc la care visați, încât călătoriile pot deveni cel mai bun mijloc de a întâlni fericirea şi de a vă împlini visele. Pe unde treceți, vedeți locuri frumoase, peisaje încântătoare, oameni plăcuţi, iar deplasările sunt astfel cea mai rapidă metodă de relaxare pentru dumneavoastră. Plecați la drum, aşadar!

SCORPION: Sfaturi. Nu vă aventurați în afaceri fără să chibzuiți atent înainte, pentru că nu ați vrea să dați iama prin bani la primul impuls şi să regretaţi mai apoi că ați fi putut face altceva mai bun cu acele sume aruncate pe fereastră. Poate aveți nevoie de un sfat de la o persoană cu mai multă experienţă, de aceea o discuţie cu un părinte sau cu un prieten care e expert în chestiuni financiare v-ar putea lămuri ce e mai bine pentru banii dumneavoastră. Gândiți-vă la investiţii solide, nu la capricii de moment.

SĂGETĂTOR: Neputință. Veştile care sosesc azi vă pun serios pe gânduri şi transformă noaptea în zi. Insomnia pare să fie principalul duşman al acestei zile, pentru că nu vă puteţi relaxa şi vă puneți o mulţime de întrebări pe marginea veştii tocmai aflate. Cel mai mult vă supără faptul că nu puteţi face nimic pentru a ieşi din această stare şi nu faceți altceva decât să vă frământaţi întruna, copleşit de neputinţă. Mai aşteptați o zi, vor mai apărea detalii în plus care vor mai reduce incertitudinea de acum, dar până atunci vi se pare că e o veşnicie.

CAPRICORN: Amânare. Munciți mult, dar parcă fără niciun rezultat, ca într-o luptă cu morile de vânt. Atâta timp cât şi dumneavoastră vă îndoiți de succesul eforturilor depuse, aproape că nu mai are rost să continuați. Ori veți lucra fără niciun chef, iar randamentul va fi zero, ori propriile suspiciuni se vor transmite şi către cei care vă stau alături şi vor începe şi ei să se îndoiască de ceea ce faceți. Mai bine mai amânați câteva zile, pentru că un răgaz vă va ajuta să vedeți altfel lucrurile, decât acum când sunteți direct implicat.

VĂRSĂTOR: Birocrație. Sunteți timid în faţa persoanelor care reprezintă autoritatea şi vă găsiți cu greu argumentele de a convinge că aveți dreptate. Vă e teamă să nu fiți criticat sau respins şi fiecare contact cu oficialităţile vă aduce aminte că birocraţia este cel mai mare inamic al planurilor dumneavoastră. Dacă reprezentantul instituţiei la care apelați azi vă trimite la plimbare, sunteți atât de supărat încât sunteți gata să renunțaţi complet la serviciile acestuia. Răspunsul oficial primit azi poate suna a refuz categoric ce pune capăt anumitor demersuri.

PEȘTI: Carieră. Sunteți foarte preocupat de cariera dumneavoastră şi vă construiți, imaginar deocamdată, jobul ideal pe care sperați, vreodată, să îl obţineți. Foarte bine faceți, pentru că e un fel de programare mentală ce va da roade cândva, deci continuați să sperați, să vă gândiți cum va fi, folosind tot acest timp pentru a învaţa ce e nevoie pentru acel serviciu pe care îl veți descoperi la momentul potrivit în curând. Fiecare zi care vă desparte de materializarea visului va aduce noi şi noi informaţii şi experienţe care vă vor susţine în succesul spre care vă îndreptaţi.

Distribuie articolul