Horoscop, 8 iunie

de LM 0

horoscop

BERBEC: Nervi. Un conflict de păreri poate degenera astăzi într-o dispută aprinsă care poate duce la un final nefericit. Aveți grijă la ce spuneți, la tonul categoric pe care sunteți tentat să-l folosiți, la deciziile tranșante pe care sunteți gata să le luați fără să chibzuiți. Ați putea rupe o relație ce mergea bine, ați putea pierde un prieten sau ați putea face un gest riscant pe care nu-l veți mai putea repara după aceea. Atitudinea agresivă nu vă reprezintă, tocmai de aceea, cei care vă văd astăzi atât de violent, ar putea interpreta greșit nervii dumneavoastră, gata să vă întoarcă spatele.

TAUR: Energie. Vă aflați într-un anturaj marcat de conflicte și neînțelegeri, poate din cauza unei competiții care are ca scop final un premiu. Poate e și o motivație materială la capăt, de aceea intrați în această luptă pentru a obține victoria. Puteți fi printre primii în orice confruntare de idei sau de forțe, pentru că sunteți bine pregătit și aveți o energie de invidiat, cu care vă dați la o parte pe rivalii. Nu vă temeți de conflicte, dimpotrivă, găsiți în dumneavoastră rezerve de ambiție care vă propulsează direct în prima linie. Aveți ceva de câştigat şi nu te laşi până nu obţii!

GEMENI: Veselie. Aveți parte de o zi amuzantă în care aveți chef de distracție și nu prea luați nimic în serios. Vă cuprinde deja spiritul vacanțelor și vă comportați ca un copil pus pe șotii la orice. E nevoie și de astfel de atitudini vesele, pentru că nu are rost să vă împovărați cu probleme și griji, fiindcă orice piedică ar putea fi depășită mult mai ușor dacă o priviți cu zâmbetul pe buze și cu un dram de umor. Veselia dumneavoastră va molipsi și pe alții și veți vedea ce bine se așează toate atunci când aveți o atitudine pozitivă orice ar fi.

RAC: Rezolvări. Aveți multe lucruri de făcut, dar reușiți să vă învârtiți în așa fel încât să nu rămână nimic nerezolvat. Nu sunt decât activități de rutină, și tocmai pentru că sunt ușoare, le stergeți imediat de pe lista de sarcini astfel încât să vă puteți bucura și de câteva ore de relaxare. Pe lângă multiple chestiuni banale, mai pot apărea și altele neprevăzute, dar par nesemnificative ca să le considerați într-atât de grele încât să nu le puteți rezolva repede și mai apoi intrați în atmosfera tihnită după care tânjeați.

LEU: Motivație. Ați ajuns la un nivel care vă inspiră încredere absolută în succesul final și aveți garanția că, la capătul acestor eforturi, vă așteaptă o răsplată binemeritată. Sunteți foarte motivat să trageți tare, oricât ar mai dura, de vreme ce la capăt vă așteaptă evenimente fericite. Aveți ocazia să vă demonstrați valoarea în fața celor din jur, iar atunci când sunteți apreciat și vi se recunosc meritele, sunteți capabil de și mai multe! Uneori aveți nevoie doar de o vorbă bună ca să puteți merge mai departe, oricât de greu ar fi.

FECIOARĂ: Încredere. Visați frumos, vedeți viitorul în lumini optimiste și abia așteptați ca planurile pe care le clădiți acum doar la nivel teoretic să devină realitate. Aveți convingerea că totul va iesi exact ca în visele dumneavoastră și e doar o chestiune de timp până când veți ajunge la finalul acestui drum, care pare a fi foarte promițător. Veți găsi mijloacele care vă vor duce direct la țintă, oamenii care vor participa la materializarea visului și nu vă veți pierde nicio clipă încrederea că totul va ieși perfect.

BALANȚĂ: Călătorie. Plecați la drum cu un sentiment neplăcut, de parcă nu e o călătorie pe care doreați s-o faceți sau nu vă îndreptați spre o destinație dragă dumneavoastră. O considerați o obligație, doar ca să-i faceți altuia pe plac, și rămâneți cu sentimentul că, în același timp, ați fi avut atâtea alte lucruri mai interesante de făcut. Tocmai pentru că plecați fără nicio tragere de inimă, nimic nu vă convine, toate vă irită, toate par să meargă pe dos, încât vă întoarceți acasă un pachet de nervi, complet nemulțumit de felul cum s-au desfășurat etapele călătoriei. Dacă ați putea amâna pe altădată, ați fi mult mai fericit.

SCORPION: Sentimente. Nimic nu ține veșnic, mai ales ce e legat de sentimente, deci nu sperați că un lucru care vă face fericit acum va ține așa mult și bine. Păstrați din tot ce simțiți acum doar ce vă poate ajuta cu adevărat. A rămâne cramponat într-o emoție, bună sau rea, se va dovedi a fi un dezavantaj, pentru că veți avea tendința de a privi lucrurile din același unghi fără să vă dați seama că mai sunt și alte aspecte pe margine. Nu tratați totul atât de radical – că-i perfect sau că-i oribil – pentru că există și situații de mijloc, și zone de gri, și perioade în care nu se mai întâmplă nimic, dar trec toate!

SĂGETĂTOR: Strategii. Profitați de o zi mai lejeră pentru a vă pregăti strategia pe termen lung cu privire la bugetul familiei, la afacerile proprii, la viitoarele investiții, pentru că ceea ce decideți acum va avea efecte promițătoare în perioada următoare. Nimeni nu vă întrece când vine vorba de stabilirea unei strategii financiare, ca atare puneți-vă mintea la contribuție pentru a descoperi încotro să vâsliți pentru un venit mai sigur, pentru un profit mai consistent, pentru o viață mai bună. Un prim pas spre bunăstare e adoptarea unei atitudini pozitive de viață. Dacă aveți doar termeni ca sărac, lipsuri, datorii, fiți sigur că numai acestea se vor ține scai de dumneavoastră!

CAPRICORN: Minciuni. Mare atenție la viața de cuplu, pentru că se infiltrează o mică minciună între parteneri. Iubirea declarată azi conține un neadevăr care, într-o zi, își va arăta adevărata față și poate lăsa urme neplăcute în inima unuia dintre dumneavoastră. Fiți sincer, oricare ar fi sentimentele, nu apelați la vorbe dulci, amăgitoare, dacă nu credeți în ele, și nici nu picați în plasa celui care vă promite azi luna de pe cer, pentru că nimeni nu se va ține de cuvânt. Priviți iubirea rațional, nu prin prisma emoțiilor, care pot fi ușor păcălite de armele de seducție false.

VĂRSĂTOR: Risc. Încercați să stați departe de orice factor de risc, pentru că azi numai indiferența și detașarea vă pot scoate din orice impas. Prefaceți-vă că nu vedeți ispita rea care va da ghes, pentru că dacă îi picați în plasă, ați avea numai de pierdut. Că sunteți atras de o acțiune incorectă, că sunteți gata să înșelați încrederea cuiva sau jucați pe două fronturi, ascuns după o mască ce nu vi se potrivește, fiți sigur că faptele incorecte vor ieși repede la iveală și atunci nu veți mai găsi nicio scuză. Abtineți-vă să încercați doar ca să vedeți dacă merge…

PEȘTI: Invidie. Valoarea vă este contestată de o serie de colegi invidioși pe dumneavoastră, dar nu vă lăsați doborât de aceștia. Dimpotrivă, când vedeți că aveți rivali, înseamnă ca sunteți valoros și trebuie să țineți la ideile în care credeți până în pânzele albe. Totuși, ascultați și părerile celorlalți, chiar dacă par diametral opuse, pentru că au și ei suficiente argumente pentru a se face auziți, doar că sunteți cu un cap deasupra lor și vă faceți auzit mai ușor. Agresivitatea lor nu îi ajută să își impună părerile, ci doar să tulbure puțin apele, dar până la un punct au și ei dreptate.

Distribuie articolul