Horoscop, 8 februarie

de LM 0

BERBEC: Influențare. Nu vă simţiți tocmai bine şi, colac peste pupăză, şi cei din jur vă influenţează negativ cu tot felul de motive de suspiciune şi de teamă. Dacă ați putea scăpa de anturajul nefast în care nimeriți, sunt şanse să salvați multe planuri care bat pasul pe loc doar din cauza celor din jur care nu au nici un rol pozitiv. Ei vă trag înapoi, vă fac să priviți lucrurile în cea mai pesimistă notă, iar reuşitele acestei zile depind enorm de influenţele din afară. Printre oameni trişti, obosiţi şi negativişti, e greu de crezut că se poate naşte ceva pozitiv.

 

TAUR: Relație. Apare şansa unei noi relaţii sau luați decizii în cuplul deja format pentru că acum se trasează următorii paşi într-un plan important pentru viitor. Sunteți pus pe fapte mari, dați naştere unor idei măreţe şi unor planuri deosebite în care e implicat şi partenerul. Sunteți în faţa unui nou început şi pe umerii vă cad cele mai grele decizii. Relaţia de cuplu capătă o tentă raţională, deci s-ar putea spune că iubiți mai mult cu capul decât cu inima, ceea ce constituie un avantaj pentru cei îndrăgostiţi până peste urechi, pentru că aşa puteţi păstra contactul cu realitatea şi puteţi gândi limpede.

 

GEMENI: Refuz. Nu prea aveți cu cine discuta azi, la toate încercările de a comunica şi a colabora primiți înapoi replici monosilabice, refuzuri şi chiar reacţii neplăcute, încât aproape că ar fi bine să reduceți la minimum orice dialog. Unii sunt prea ocupaţi de propriile lor probleme ca să vă asculte ba chiar nici nu vă aud dorinţa de a le fi de ajutor, la nevoie, şi îl iau pe nu în braţe la orice propunere care vine din afară. Nu insistați atât de mult să participați la discuţii sau să legați prietenii. În loc de gesturi de prietenie, primiți semnale ostile de respingere.

 

RAC: Termene. Timpul trece lent, dar vă convine de minune acest ritm, pentru că vă ajută în ceea ce vreți să construiți. Nu ați da randament dacă ați fi presat de timp şi împins de la spate de termene limită, deci e perfect dacă nu vă grăbiți! Clădiți totul încet şi sigur şi rezultatele la care se ajunge lent, ţin mai mult. Ați aşteptat mult acest moment, dar răbdarea de care ați dat dovadă a meritat, pentru că este vorba de ceva deosebit care poate avea efecte pe termen lung. Sunteți mulţumit de ceea ce se prefigurează în faţă ochilor.

 

LEU: Dominare. Prea vă lăsați dominaţi de influenţele negative din jur, când aveți resursele proprii de energie care v-ar putea ajuta să treceți cu brio peste orice impas. Nu vă comparați cu alţii, ştiți cel mai bine pe ce vă puuteţi baza, or ceilalţi vă privesc ca şi cum ați fi la fel ca ei: limitat de tot felul de blocaje, îngrijorat de ceea ce nu merge bine. Capul sus şi scoateți la lumina ceea ce deţineți şi ceea ce ştiți, pentru că asta contează cel mai mult acum. Sunteți unic nu vă mai raportați valoarea la a celor care vă trag permanent înapoi.

 

FECIOARĂ: Experiență. Dacă unele lucruri nu v-au ieşit bine în viaţă nu trebuie să vă cramponați de ele şi să le tot treceți în revistă. Eşecurile au şi ele rostul lor: extrageți din ele concluzii utile pentru ca, dată viitoare, să nu mai greşiți şi să vă iasă toate ca la carte, iar visul care tocmai s-a destrămat are un rol în viitoarele succese. Nu vă era dat să primiți acel lucru sau nu era aşa de bun pentru ce va urmă de acum înainte, aşteptați cu încredere ce are de oferit viaţa în schimbul acelui lucru pe care nu ați putut pune mâna. Poate fi mai bun deoarece legea compensaţiei lucrează!

 

BALANŢĂ: Iubire. V-ați putea îndrăgosti din nou, aşa cum nu ați mai făcut-o demult, cuprins de o văpaie mistuitoare. Dacă erați în căutarea amorului, vă veți lasă copleşit de pasiune, cu şansa uneia din cele mai aprinse poveşti de iubire din viaţa dumneavoastră. Dar dacă dragostea apare într-un moment nepotrivit, va deveni extrem de greu să-i rezistați, mai ales dacă, acasă, vă aşteaptă deja cineva care vă iubeşte. Încercați să ţineți sub control, pe cât posibil, aceşti fiori ai iubirii, pentru că, deşi vă place ceea ce simţiți şi iubirea vă dă aripi, e posibil să fie prea mult pentru suflet şi să nu ştiți să gestionați corect situaţia!

 

SCORPION: Călătorie. Vă gândiți la o călătorie pe care o vedeți ca pe o eliberare de stres şi de probleme. Dacă e cam devreme să vă gândiți deja la concediu, în caz că nu vă permiteţi aşa ceva chiar acum, profitaţi de o zi mai lejeră pentru a călători măcar virtual, pentru a visa cu ochii deschişi sau a umbla prin amintirile altor călătorii trecute. Vă încărcați bateriile cu ajutorul acestor vise frumoase, cel puţin la nivel teoretic. Sunteți convins că va veni şi ziua în care veți putea pleca realmente la drum ca să ajungeți acolo.

 

SĂGETĂTOR: Pauză. Azi apăsați pe butonul de pauză şi vă bucurați din plin de lucrurile simple şi uşoare pe care viaţa vi le oferă. E o decizie înţeleaptă să vă detaşați de miezul agitaţiei de zi cu zi, pentru că aveți nevoie, din când în când, şi de vacanţă. Faceți orice altceva care să vă distragă atenţia de la preocupările grele ale acestei perioade şi nu vă gândiți nicio clipă la ce lipseşte. Scoateți în lumină motivele de bucurie de care aveți parte, fie că e vorba de jocul cu copiii, de o plimbare pe afară, de o oră de sport, pentru că efectele vor fi miraculoase pentru a prinde iar chef de viaţă.

 

CAPRICORN: Reparare. Oricât ați încerca să fiți imparţial şi obiectiv, tot veți defavoriza pe cineva, nu vă mai chinuiți atâta să fiți echidistant. Fiți dumneavoastră înșivă, aşa cum sunteți, fără să vă scuzați mereu, fără să vă explicați reacţiile, gesturile, replicile la tot pasul. Chiar dacă considerați că ați fost corect cu cineva, acela tot va găsi nod în papură şi vă va acuza de cine ştie ce gest nepotrivit. Totuşi puteţi încerca să reparați o veche greşeală din trecut la care v-ați dat seama că ați cam exagerat pentru că acum ați putea drege mult mai uşor eroarea decât atunci când ați comis-o.

 

VĂRSĂTOR: Rezolvare. O discuţie faţă în faţă, ca de la egal la egal, va rezolva cu brio o problemă majoră de comunicare. La originea acestor animozităţi se află interpretarea greşită a unui cuvânt sau a unei atitudini, de aceea e nevoie de o explicaţie în care fiecare să aibă dreptul său la cuvânt ca să-şi expună punctul de vedere. Veți fi foarte mulţumit când veți vedea că ambele părţi au ajuns la un consens şi se clarifică situaţia, ceea ce va restabili buna înţelegere şi atmosfera amicală de dinainte.

 

PEŞTI: Dragoste. Sentimentele vă sunt împărtăşite cu aceeaşi intensitate de către partener, ceea ce vă dă încredere în viitor. Este momentul unei schimbări favorabile în cuplu, şi nu mai sunteți nesigur sau timid, ci aveți curaj să recunoaşteți deschis, public, în faţa tuturor, ceea ce simţiți. Planurile comune prind contur şi găsiți sprijinul necesar din partea părinţilor sau a altor persoane de care depinde viitorul cuplului dumneavoastră. Dacă ați ajuns deja la angajamente, de acum puteţi fi convins că aveți pe cine trebuie alături, dar nu vă culcă pe laurii victoriei. Luptați pentru dragoste!

 

Distribuie articolul