Horoscop, 6 februarie

de LM 0

BERBEC: Predici. Dacă considerați mereu că aveți dreptate, vă limitați experienţele pe care le-ați putea acumula din tot ce trăiți. Mai dați şi în bară uneori, mai faceți şi câte o boacănă, deci nu insistați să fiți impecabil şi să primiți doar laude întotdeauna, pentru că e imposibil. Renunţați la nevoia de a avea ultimul cuvânt, de a le da altora peste nas, ci amintiți-vă că, până ați ajuns la acest nivel de experienţă şi de înţelepciune, ați făcut suficiente erori. Evitați să ţineți predici altora.

 

TAUR: Prietenie. Vă apropiați mult mai uşor de oamenii care vă seamănă din cel puţin un punct de vedere: aceeaşi vârstă, profesie, acelaşi mediu social pentru că acesta e punctul comun care facilitează primele discuţii. Aveţi multe de povestit împreună din acelaşi domeniu, ceea ce este un excelent punct de plecare spre o eventuală prietenie. Vă bucurați să descoperiți că mai sunt şi alţii care gândesc ca dumneavoastră, au aceleaşi preocupări, preferă să facă aceleaşi lucruri, şi simţiți nevoia să împărtăşiţi cu ei ceea ce vă leagă.

 

GEMENI: Ajutor. Sunteți alături de cineva drag care trece prin momente dificile şi vă bucurați că-i puteţi fi de folos la greu. Şi el a făcut ceva similar altădată, ca atare oferiți-i tot ce puteți pentru a-l vedea din nou zâmbind. E trist, se vede că suferă, dar compania îi ridică moralul. Dacă ați putea, ați prelua ceva din greutatea necazurilor sale, dar nu depinde de dumneavoastră rezolvarea necazurilor sale, în schimb îi face foarte bine cu o îmbrăţişare sau o mângâiere, un umăr de plâns sau o ureche de ascultat. Susţinerea emoţională contează enorm!

 

RAC: Unicitate. Aşa cum sunteți unic şi vă place, de ce nu acceptaţi faptul că şi ceilalţi din jur au stilul lor personal care îi reprezintă. Puneți-vă în pielea altora şi vedeți dacă v-ar plăcea să vă schimbe cineva. Respectați unicitatea fiecăruia, personalităţile diferite, modul original de a fi, pentru că nu v-ar plăcea să vină cineva şi să vă spună că nu sunteți perfect. Adevărata iubire de semeni înseamnă să-i acceptaţi aşa cum sunt ei.

 

LEU: Creare. Primul pas spre o mare realizare e să-i oferiți acestui gând putere, deci azi stați puţin şi gândiți, visați, creeați pentru că de aici începe viitoarea realizare. Mai întâi schiţați totul la nivel imaginar, teoretic, aşa cum v-ar plăcea să fie, aşteptând momentul şi instrumentele potrivite pentru ca acest gând să capete consistență cu adevărat şi în realitate. Deocamdată oferiți-vă această bucurie a visării, lăsați fantezia să zburde cum vrea, pentru că de aici porneşte miracolul! Că e un job nou, o iubire nouă sau o casă nouă, imaginați-vă ca şi cum ar fi deja palpabile în viaţa dumneavoastră.

 

FECIOARĂ: Evoluție. Priviți spre etapele următoare ale unui proiect cu maxim interes şi entuziasm, pentru că vi se pare că totul evoluează repede şi bine. Păstrați acest tonus ridicat până la capăt şi profitați de toate stimulentele care mai apar pe parcurs. Nimic nu vă poate opri din avânt, lucrurile par să se mişte într-un ritm alert care vă place, deci pedalați mai departe cu toate resursele. Veştile care vor sosi de acum încolo au un efect foarte benefic pentru că vă duc direct spre scopul cel mai înalt. Nimic nu vă mai poate întoarce acum din drum, deci tot înainte!

 

BALANŢĂ: Sfaturi. Priviţi cu mai mult curaj spre trecut, pentru că aveți experienţa necesară pentru a putea da acum sfaturi. Cineva are nevoie de un sfat cu privire la rezolvarea unei probleme prin care ați trecut cu bine şi ştiți să-i oferiți instrucţiunile cele mai preţioase. Umblați prin amintiri, scoateți la lumină experienţe de viaţă ce pot fi acum altuia de folos şi împărtăşiți cu încredere din tot ce ați trăit şi ştiți ce este de făcut. Oferiți din ceea ce ştiți celor care au nevoie de dumneavoastră ca profesor!

 

SCORPION: Cooperare. Se resimte o bună cooperare între generaţii. Cel tânăr ascultă cu respect de cel mai în vârstă, iar acesta, la rândul său, ţine cont în permanență de părerile celui aflat la mare distanţă de ani. Se naşte un schimb reciproc avantajos de păreri, de idei, de sfaturi, pentru că fiecare are acces la informaţii din cu totul alt plan al domeniului în care îşi unesc acum forţele. Faceți echipă cu o persoană din altă generaţie pentru că fiecare are de câştigat din această cooperare. Nimeni nu trebuie s-o facă pe atotcunoscătorul sau pe şeful pentru că la orice vârstă e ceva de învăţat.

 

SĂGETĂTOR: Pont. Primiți un sfat care, pe moment, vi se pare că blochează evoluţia unor proiecte şi sunteți gata să-l tratați cu indiferenţă. Dacă nu-l veți asculta, va veni ziua când veți da piept cu roadele acestui sfat şi veți regreta că nu ați ţinut cont de el la vremea potrivită. Chiar dacă acum vi se pare că nu vă ajută aşa cum ați fi dorit, acceptați-l, urmați-l întocmai, pentru că acest pont se bazează pe experienţa prin care a trecut deja cel care vi-l oferă cu dragă inimă. Ar fi păcat să-l respingeți doar pentru că efectele sale nu se văd imediat. Vor apărea şi ele, dar ceva mai încolo!

 

CAPRICORN: Aprobare. Aşteptaţi o aprobare sau un document oficial care să vă asigure evoluţia spre etapele viitoare. Fără acea semnătură, nu puteţi trece mai departe depindeți de ea, altfel riscați să mergeți pe o cale ilegală sau incorectă care, mai devreme sau mai târziu, se va împotmoli cumva. Faceți tot posibilul să obţineți acel act de care depinde succesul unei afaceri, ca să nu investiți inutil bani, energie şi timp într-o direcţie care nu este susţinută de legi clare. Este posibil să vă treziți cu vreo sancţiune dacă ignorați aspectul legal al planurilor începute.

 

VĂRSĂTOR: Dragoste. Iubirea e ca un joc adolescentin care vă face să vă simţiți bine, eliberat de orice griji şi inhibiţii. Un vis dulce se naşte în cuplul şi vă apropie şi mai mult. Surprizele de ordin sentimental pot apărea de oriunde, dar pentru a avea parte de ele, trebuie să profitaţi de orice ocazie de a cunoaşte oameni şi de a socializa. Nici nu ştiţi de unde descoperiți privirea unei persoane atrăgătoare îndreptată către dumneavoastră în cel mai neaşteptat loc, totul e să fiți deschişi să încercați. Atmosfera idilică de azi este prielnică unei noi iubiri.

 

PEŞTI: Pauză. Azi aveți nevoie de pauză, de o rupere totală de ceea ce vă preocupa până mai ieri. Nici cariera nu mai trebuie să vă încarce mintea cu probleme, nici banii nu mai trebuie să fie o obsesie, ci încercați să mergeți într-un loc care înseamnă pace şi odihnă pentru suflet şi să vă relaxați. Că plecați undeva la munte, sau rămâneți acasă, simţiți că vă încărcați bateriile cu o energie nouă, chiar dacă nu s-ar spune că faceți ceva special. Chiar şi o oră în plus de somn sau puţină lene în propriul cămin au efecte benefice asupra psihicului şi fizicului, pentru că această pasivitate vă ajută să redeveniți dumneavoastră înșivă.

 

Distribuie articolul