Horoscop 4 aprilie 2016

de LM 0

horoscop

BERBEC: Sfaturi. V-ați luat pe umeri niște responsabilități care s-ar putea să vă depășească în acest moment. V-ați crezut matur și bine pregătit pentru o situație foarte serioasă. Ar fi bine să vă recunoașteți limitele cu sinceritate, iar acolo unde nu știți ce să faceți, să vă acceptați poziția de novice și să cereți sfaturi de la cei experimentați. Nu le știți chiar pe toate, dar azi aveți șansa minunata de a învăța ceea ce nu știți. Încecați să prindeți ceva din experiența celor mai maturi, tot ce pot aceștia să vă transmită, și așa deveniți mai înțelept!

TAUR: Relație. Începe să se înfiripeze o relație nouă, dar sunteți abia la primele semne, nu vă grăbiți spre etapa următoare. Bucurați-vă de fiecare pas necesar în această evoluție pentru că tot ce învățați acum va contribui la consolidarea relației. Fie că e o relație profesională, una de prietenie sau una de dragoste, trebuie să fiți conștient că nimic nu se clădește peste noapte. E nevoie de timp să vă cunoașteti mai bine, să vă adaptați fiecare la stilul unic al celuilalt, deci clădiți cărămidă cu cărămidă acest edificiu care arată foarte promițător. Sunt mari șanse ca aceasta să dureze o viață!

GEMENI: Critică. Nu fiți atât de critic cu cei din jur, ci priviți-i așa cum sunt. Poate nu sunt perfecți, dar în loc să le scoateți în evidență defectele, ce-ar fi să vedeți că au și calități care merită puse mai mult în valoare. Dacă sperați de la oameni mai mult decât pot ei oferi, riscați să suferiți o decepție, dar nici să-i coborâții la extrema cealaltă – cum că nu sunt buni de nimic și merită să-i priviți numai de sus – nu e cea mai corectă atitudine. Fiți cât se poate de obiectiv, cinstit cu ei, realist, și puneți-vă un pic în pielea lor, să vedeți ce-ați simți dacă ați fi tratat așa cum îi tratați dumneavoastră?

RAC: Sunteți invitat să vă alăturați unei cauze, deși nu simțiți că intervenția dumneavoastră ar duce acolo unde sperați. Nu vă temeți să încercați, considerați-l doar un antrenament, experimentați ceva înainte de a ajunge la rezultatele visate. Nimeni nu a reușit să inventeze ceva de mare valoare dintr-o singură încercare, ca atare alăturați-vă acestui proiect fără a aștepta vreo răsplată. E încă o încercare din atâtea altele, dar care va pune o cărămidă în plus la experiența dumneavoastră de viață. Tocmai pentru că ști că nu eşti foarte bine pregătit sau nu ai experienţa necesară, lucrează ca voluntar, fără sa ceri bani sau alte merite.

LEU: Final. Ajungeți la capătul unei acțiuni care v-a solicitat la maximum, iar finalul este de-a dreptul relaxant. Vă puteți recăpăta liniștea pentru că totul ajunge la capăt și puteți să vă detașați de tot iureșul evenimentelor din ultima perioadă. Poate să nu fie chiar finalul așteptat, ci altul de sacrificiu, doar pentru a termina odată și-odată tot stresul, dar acum nu contează la ce nivel ați ajuns și cum, ci faptul că puteți pune punct, fără să vă mai gândiți la ce a fost. Finalul e important, nu rezultatul atins.

FECIOARĂ: Așteptare. Lipsa mijloacelor materiale pentru îndeplinirea unui scop vă obligă să reduceți ritmul de înaintare pentru că, momentan, nu aveți cum să duceți la îndeplinire ce v-ați propus. Poate depinde de un document pe care nu-l dețineți încă, de o sumă de bani care nu apare sau de un ajutor concret oferit de un prieten la care încă nu aveți acces, fiind plecat în altă localitate. Trebuie să stați pe loc și să așteptați ca lucrurile să revină la normal, iar această așteptare poate avea și efecte benefice: între timp mai puteți aduna unele informații utile.

BALANȚĂ: Perspective. Fiți foarte atent la propunerile acestei zile, deoarece pot deschide o perspectivă nouă și promițătoare. Că e șansa să vă asociați într-o afacere, că e o invitație de a participa la un eveniment deosebit, trebuie să spuneți da imediat, pentru că e un prilej excelent de socializare, de comunicare, de a vă pune mai bine în valoare. Partenerii de discuție sunt entuziaști și plini de viață, încât vă veți molipsi și dumneavoastră de la ei iar bucuria de a încerca ceva nou se va dovedi a fi cheia succesului acestei acțiuni.

SCORPION: Plictiseală. Ziua de azi e de-a dreptul plictisitoare pentru că totul se desfășoară după un șablon care nu are nimic de oferit unei persoane dornice mereu de noutate, așa ca dumneavoastră. Noroc că aveți o imaginație bogată care vă ajută să vă detașați de banalul cotidian și să faceți planuri mărețe pentru viitor. Concentrat la ceea ce va să vină, fără să vă lăsai copleșit de rutina zilei, totul pare mult mai interesant. Investiți mai mult în etapele care urmează decât în cele actuale.

SĂGETĂTOR: Încurajare. E o plăcere să-l vedeți pe partenerul de suflet atât de implicat în proiectele comune, compania lui vă încurajează, vă motivează, vă face să depuneți eforturi și mai mari pentru a ajunge la scopurile care vă avantajează pe amândoi. Ceea ce clădiți acum împreună, umăr la umăr, va fi de bun augur, aveți toate motivele să trageți tare pentru a vedea acest vis împlinit. E pentru binele familiei dumneavoastră, al relației pe care o aveți, dar e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri în mod echitabil. Nici unul nu pretinde eforturi doar de la celălalt.

CAPRICORN: Influențare. Vă cam debusolează modul unora ceva mai jucăuș și mai superficial de a trata lucrurile pentru că nu știți foarte bine cum să tratați impasul de față. Ei iau în glumă astfel de momente, le fac să pară mai simple decât sunt în realitate. Ignoră riscurile și piedicile și vor să vă influențeze și pe dumneavoastră să le priviți la fel, ca și cum ar fi floare la ureche. Poate chiar merită să abordați această atitudine lejeră, semn că întotdeauna gândirea pozitivă vă scoate din impas! Cu un zâmbet puteți trece peste toate?

VĂRSĂTOR: Nostalgie. Dorul vă cheamă departe, spre un loc unde v-ați lăsat inima. E vorba de o localitate în care ați mai fost cândva și tânjiți să ajungeți din nou cât mai curând sau de locul în care a plecat persoana iubită, faceți tot posibilul să luați legătura cu cei care se află acolo. Simplul contact telefonic e suficient să vă mai domoliți dorul și să reîncărcați bateriile de emoții pozitive, pentru că uneori ajunge doar să vă gândiți la acel loc și sunteți ca nou. Dar dacă ați putea, ați pleca chiar acum acolo!

PEȘTI: Împăcare. Un amic v-a rănit profund cu ceva timp în urmă, dar, dintr-o mărinimie pe care nici dumneavoastră nu o înțelegeți prea bine, vă arătați dispus să-l iertați și să-i acordați o șansă de împăcare. Dacă și pe asta o strică, ar fi bine să închideți complet acest capitol, dar nu picați în plasa lui, pentru că s-ar putea să dorească de la dumneavoastră o reacție agresivă, pe care să v-o arunce mai apoi în cârcă, drept principalul motiv pentru care v-a jignit altădată, ceva de genul: vedeți, acesta e cusurul dumneavoastră! Fiți cel blând și înțelegător și nu-l lăsați să vă enerveze și mai tare! Dacă e deștept, va accepta împăcarea!

Distribuie articolul