Horoscop, 31 ianuarie

de LM 0

BERBEC: Critici. Munciți cu sârg, dar fără prea multe satisfacţii din cauza unora care vă comentează acid eforturile. Dați doar peste clienţi cârcotaşi care caută nod în papură, peste şefi pe care nu-i puteţi mulţumi nici dacă v-ați da peste cap sau peste colaboratori care-l iau pe nu în braţe şi vă resping toate opiniile ca şi cum ar fi imposibil de pus în aplicare. Vedeți-vă mai departe de activitatea începută fără să puneți la suflet răutăţile sau criticile care vor sosi din toate părţile, pentru că rezultatele finale vor vorbi de la sine şi îi vor convinge chiar şi pe cei mai negativiști.

 

TAUR: Decizie. Faceți un efort să duceți azi la îndeplinire un proiect ce se apropie de sfârşit. Oricum nici putere nu mai aveți, deci ar fi bine să vă eliberați odată de sarcină! Sunteți înaintea unei decizii finale, dar e cel mai complicat moment, pentru că vă tot întrebați dacă ați făcut tot ce se putea face şi dacă ați ajuns la nivelul cel mai bun. Aveți mereu senzaţia că se putea şi altfel, că se mai poate schimba ceva chiar în ultimul moment, dar nu insistați să duceți mai departe acest plan, de vreme ce sunteți pe ultima sută de metri. Adunăţi-vă forţele şi puneți punct aici, ca de mâine să vă puteţi gândi la altceva.

 

GEMENI: Răbdare. Nu vă grăbiți, mergeți lent către scopurile dumneavoastră, pentru că mai aveți de mers până acolo unde v-ați propus. Primiți suficiente garanţii că sunteți pe drumul cel bun şi merită să continuați, oricât va mai dura până ajungeți acolo unde visați. Dacă mai atrageți şi alte persoane cu interese similare şi v-aţi uni forţele în acelaşi sens, roadele ar fi excelente. Aveți răbdare, pentru că veți fi mai mult decât mulţumit de ceea ce vă aşteaptă la capăt, doar că mai aveți mult de muncit până acolo!

 

RAC: Comunicare. E o plăcere să intrați în contact cu cât mai multă lume, chiar şi cu oameni complet necunoscuţi. Chiar dacă discuţiile nu se îndreaptă spre cele mai deosebite subiecte, veți vedea că aveți ceva de aflat chiar şi din cele mai banale conversaţii. Un fleac să afli, un detaliu minor, şi, într-o zi, exact acela va conta cel mai mult în rezolvarea unei probleme încâlcite, deci nu respingeți discuţiile care par nesemnificative. Pe oriunde treceți, chiar şi prin cele mai plictisitoare locuri, tot veți întâlni pe cineva cu care să aveți ceva în comun şi cu care să faceți un schimb util de idei.

 

LEU: Satisfacție. Aveți numai motive de satisfacţie pentru că reuşiți să adunați alături un grup mai larg de persoane care vor milita pentru adevăr. Deţineți argumente pentru a obţine victoria dar mai aveți nevoie de un grup de susţinere, pe care puteţi să-l formați în jurul dumneavoastră. Apelaţi la fapte concrete, la argumente puternice în favoarea unei situaţii care cere să fie demonstrată. Vi se potriveşte de minune orice activitate caritabilă care să militeze pentru un scop nobil şi, dacă sunteţi mai mulţi, deveniţi deja o forţă!

 

FECIOARĂ: Judecată. Nu vă aşteptați ca toată lumea să vă aplaude faptele chiar dacă credeți la maximum în ele! Exact acele planuri care vă entuziasmează mai mult sunt şi cele mai controversate de ceilalţi. Veți fi judecat, de unii injust, de alţii corect, dar nu ţineți cont de etichetele pe care vi le pun aceştia. Important e să vă duceți mai departe planul la care vă aduceți contribuţia cu multă pasiune, pentru că, în final, faptele sunt cele care vor convinge. De judecaţi nu scapă nimeni, ba chiar pe dumneavoastră v-ar putea motiva şi mai tare, pentru a demonstra că faceți bine ce faceți!

 

BALANŢĂ: Ambiție. Nu vă lăsați impresionat de lacrimile sau poveştile triste ale celor din jur care încearcă să umble la coarda dumneavoastră sensibilă. Acum sunteți mult mai puternic, nu ţineți cont de slăbiciuni iar fragilitatea afişată de cei din jur e un avantaj pentru a ieşi în faţă să vă remarcați. Când îi vedeți pe alţii emotivi şi timizi, profitaţi de auspiciile bune care vă propulsează direct în faţă. Nu e momentul să dați dovadă de sensibilitate acum, ci dimpotrivă, sunteți mai ambiţios şi aveți ceva de spus înaintea tuturor.

 

SCORPION: Nervozitate. Aveți o zi agitată în care veți cădea de multe ori în plasa persoanelor nervoase. Se ştie că aveți limba ascuţită, dar de data aceasta nimeriți în medii în care ceilalţi sunt şi mai agresivi, şi mai furioşi, încât nu ştiți cum să le ţineți piept. Vă puteţi aştepta la afronturi dure din partea unora care vă seamănă. Deci aveți ocazia să vedeți, prin intermediul lor, cum arătaţi când vă sare ţandăra. Ei sunt oglinda propriilor manifestări violente, deci puteţi învaţă ceva din asta: să vă mai domoliți furia atunci când ceva nu vă convine.

 

SĂGETĂTOR: Bucurii. Aveți multe motive de satisfacţie, de parcă vi s-ar oferi din mai multe direcţii exact acele lucruri de care are nevoie inima dumneavoastră. Cel mai bine ar fi să vă bucurați cu măsură, să nu vă entuziasmați prea tare, ci să aşteptaţi că lucrurile să se aşeze pe un teren sigur înainte de a le spune tuturor! Cea mai mare bucurie a zilei e anturajul pozitiv în care vă aflați, pentru că aveți norocul de a atrage alături oameni tonici, veseli, optimişti, care vă ridică moralul. Totuşi, undeva în adâncul inimii a rămas o fărâmă de prudenţă care-ţi spune că ceva ciudat poate să se mai întâmple.

 

CAPRICORN: Prudență. Trebuie să luați la bani mărunţi orice afacere în care sunt implicate sume mari, documente oficiale, acte importante, pentru că există riscul de a trece cu vederea o cifră de la care se poate declanşa mai apoi o serie întreagă de probleme. O neglijenţă minoră, cum ar fi o virgulă pusă greşit sau lipsa unui zero în coadă unui număr pot fi erori banale la prima vedere, dar ale căror efecte se vor dovedi a fi mult mai grave. Verificați legalitatea tuturor tranzacţiilor pe care le încheiați azi, citiți clauzele contractuale cu atenţie, pentru că aici se pot infiltra erori periculoase.

 

VĂRSĂTOR: Experiențe. S-a terminat o etapă din viaţă familiei dumneavoastră şi a venit vremea să vă luaţi rămas bun de la tot ce a fost. Aţi învăţat ceva din cele trăite, dar nu mai are rost să duceţi mai departe capitolul tocmai încheiat. Este un moment excelent pentru a trasa o nouă direcţie împreună cu cei dragi, trecutul fiind de acum înainte doar o amintire sau sursă unor învăţături înţelepte. Priviți spre viitor de acum, nu vă întoarce înapoi decât pentru a accesa, atunci când ai nevoie, câte o idee, câte o lecţie acumulată, câte o informaţie de demult. Concentrați-vă spre ce va fi!

 

PEŞTI: Dovezi. Nu aveți parte de tovarăşi cooperanţi prin preajmă. Propunerile vă rămân fără ecou, parcă ați vorbi la pereţi, dar totuşi insistați să vă exprimați punctul de vedere în faţa tuturor, în ciuda ostilităţilor la care sunteți supus. Până la urmă tot veți convinge pe cineva să vă asculte şi să nu mai respingă orice idee care vine de la dumneavoastră. Prin exemplu personal, puteţi atrage atenţia asupra ideilor pe care le susțineți, deci trebuie să aveți mai multă răbdare cu ceilalţi, pentru că unii aşteaptă mai întâi dovezi palpabile înainte de a crede. Nu vă supărați aşa de tare pe cei care resping dialogul.

Distribuie articolul