Horoscop, 3 iunie

de LM 0

horoscop

BERBEC: Decizii. Nu trebuie să vă arătaţi temerile şi suspiciunile pe faţă, ţineți-vă sub control emotivitatea crescută, pentru că nu asta vrea să vadă lumea la dumneavoastră. Mulţi aşteaptă de o decizie importantă, o atitudine fermă şi curajoasă, că atare, luați-vă inima în dinţi şi spuneți doar ceea ce gândiți. Evitați orice cuvânt cu impact negativ, pentru că este un moment în care trebuie să vă păstrați calmul şi luciditatea pentru a spune ce vreți. Dacă începeți să vă plângeți nu veți lasă o impresie prea bună, deci schimbați atitudinea.

TAUR: Familie. Aveți multe de făcut pe parcursul zilei, trebuie să vă împărţiți între mai multe treburi banale în timp scurt. Prima preocupare rămâne familia, pentru că aici au loc unele aspecte care necesită atenţie sporită, cum ar fi treburile gospodăreşti, temele cu copiii, cumpărăturile săptămânale sau o vizită la părinţi. Veți reuşi să le faceți pe toate cu succes, pentru că puneți suflet şi aveți şi motive de satisfacţie ori de câte ori intrați în legătură cu oamenii pe care îi îndrăgiți. De dragul lor, găsiți resurse fantastice de energie.

GEMENI: Început. Aveți curajul deciziei fără să vă gândiți, neapărat, încotro duce direcţia. Chiar dacă nu aveți o imagine foarte precisă asupra viitorului, primul pas este mai greu, cel care va dicta mai apoi ritmul de evoluţie. Luați taurul de coarne şi spuneți start. Aveți răbdare să se arate şi rezultatele pentru că sunteți abia la început, este cale lungă până departe. Important este să credeți cu tărie că ceea ce începeți acum va fi de succes şi că la capăt vă aşteaptă o binecuvântată stare de împlinire, oricât ar dura drumul până acolo.

RAC: Rezultate. Dacă ideile pe care v-ați bazat nu au dat roade, nu vă cramponați de acest blocaj, spunând că nu mai există soluţii. Ba există foarte multe, deci fiți pregătit să priviți din mers şi unele alternative, poate chiar mult mai bune! Roadele cele mai bune nu sunt departe, orizontul este senin şi luminos, totul este să depăşiți această fază în care aveți tendinţa că totul a eşuat, că nimic nu mai merge, că ați investit degeaba resurse prea multe. Veți vedea că investiţia a meritat, sunteți pe calea cea bună!

LEU: Pauză. Azi aveți nevoie de pauză, de o rupere totală de ceea ce vă preocupa până mai ieri. Nici cariera nu mai trebuie să vă încarce mintea cu probleme, nici banii nu mai trebuie să fie o obsesie, ci încearcați să mergeți într-un loc care înseamnă pace şi odihnă pentru suflet şi să vă relaxezi. Că plecați undeva la ţară, la pădure, la mare, sau rămâneți acasă, simţiți că vă încărcați bateriile cu o energie nouă, chiar dacă nu s-ar spune că faceți ceva special. Chiar şi o ora în plus de somn sau puţină lene în propriul cămin au efecte benefice asupra psihicului şi fizicului.

FECIOARĂ: Restanțe. Aduceți-vă aminte de o sarcină pe care nu ați dus-o la îndeplinire la timpul potrivit, cândva în trecut, şi care acum îşi cere de urgenţă dreptul de a fi terminată. Aruncați o privire înapoi, pentru că acum deţineți toate resursele pentru a o încheia cu brio şi s-o ştergeți de pe lista de restanțe. Că este vorba de un împrumut în bani nereturnat până acum, de o promisiune neonorată sau de un plan abandonat mai demult, acum toate ar putea merge mult mai uşor, ca atare ocupați-vă un pic şi de lucrurile uitate.

BALANȚĂ: Alegere. Parcă ați fi undeva la o răscruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care vă simţiți încă ataşat, iar celălalt duce spre o cale complet nouă care nu ştiți clar ce aduce, tocmai de aceea stați în cumpănă: către care să vă îndreptaţi atenţia? Nu ați dori să renuntaţi la ceea ce vă leagă de trecut (amintiri, lucruri certe pentru care puteţi bagă mâna în foc, realităţi solide), dar vă atrage totodată foarte mult şi noutatea, conştient că trebuie să mergeți mai departe, orice ar fi. Trebuie să alegeți, dar decizia este dificilă.

SCORPION: Discuții. Nu prea vă puteţi baza pe prieteni astăzi. Dacă cereți ajutorul sau sfatul de la cei pe care îi considerați prieteni de nădejde, azi veți descoperi că se face cam gol în jurul dumneavoastră. Nici măcar cel mai apropiat amic nu răspunde prezent solicitărilor, ceea ce vă pune serios pe gânduri cu privire la adevărata să prietenie. Nu este exclus ca o vorbă necontrolată sau un gest mult prea libertin să strice o relaţie ce părea să evolueze bine, că atare aveți grijă încotro duceți discuţiile ce pot deveni periculoase pentru prieteniile proaspăt începute.

SĂGETĂTOR: Reparare. Aveți grijă în ce vă băgați azi: ceea ce ar putea părea o banală glumă se poate transforma într-un mic haos greu de reparat. Totuşi, chiar dacă dați piept cu o surpriză neplăcută, această nu ar trebui să vă doboare, ci dimpotrivă, să vă ambiționeze şi mai mult să treceți peste ea fără efecte nefaste. Chiar dacă este greu, chiar dacă moralul este la pământ după prima confruntare cu realitatea, găsiți toate resursele să reparați totul şi să învaţați ceva din acest eşec. De aici se poate naşte ceva şi mai bun, şi mai puternic!

CAPRICORN: Exprimare. Fiți concis atunci când vă exprimați punctele de vedere! Nu ocoliți subiectul, pentru că azi veți fi mult mai bine înţeles dacă vă bazați pe fapte concrete, pe date scrise sau pe cifre, pentru că aveți la dispoziţie o serie de informaţii incontestabile, susţinute şi de documente scrise negru pe alb. Nu vă temeți să vorbiți! Nimeni nu vă poate pune la îndoială afirmaţiile, tot ceea ce spuneți este scris în cărţi, este cunoscut de toată lumea că fapt real, deci bazați-vă pe ceea ce ştiți şi sunteți şi dumneavoastră sigur de asta.

VĂRSĂTOR: Dorințe. Azi aveți de partea dumneavoastră un duh prietenos care este pregătit să vă asculte toate dorințele. Nu este o joacă, este chiar ceva cât se poate de real, dar pentru că dorinţa să devină realitate, trebuie să vă concentrați numai asupra viitorului. Nu-ţi mai aminti că ați mai avut astfel de dorinţe şi nu s-au materializat. Credeți cu tărie în visul dumneavoastră şi apoi lăsați duhul bun să se ocupe de el! Sunteți doar sursă dorinţei, deoarece mijloacele de a ajunge la concretizare chiar nu vă privesc: aşteaptați miracolul!

PEȘTI: Convingere. Luptați pentru ideile dumneavoastră, pentru că sunt bune şi merită scoase mai mult în evidenţă. Continuați să fiți la fel de expresiv şi de pasionat atunci când vă expuneți punctele de vedere, pentru că veți convinge la un moment dat. Fiți sigur că se vor ivi şi critici acerbi, şi contradicţii dure, pentru că au şi alţii părerile lor şi nu acceptă alte păreri, dar cel mai uşor veți convinge că aveți dreptate dacă vă şi puneți ideile în aplicare, nu doar vorbiți despre ele. Roadele palpabile la care ajungeți sunt demonstraţia cea mai clară că ceea ce spuneți este corect şi merită ascultat, deci mai întâi este bine să faceți, şi abia după aceea să spuneți!

Distribuie articolul