Horoscop, 28 noiembrie

de LM 0

 horoscop

BERBEC: Reuşită. O vreme ați făcut parte dintr-o echipă bine închegată în care ați jucat un rol important. Fiecare și-a pus în joc valorile, talentele, ideile și roadele încep să se arate. Ați adus aici o contribuție grozavă prin idei creative, soluții interesante, dar în același timp ați acceptat cu bucurie și ideile altora. V-ați pus la un loc, fiecare, propria investiție de energie, și acum sărbătoriți, laolaltă, victoria. A fost o activitate de calitate, care are acum rezultate dintre cele mai bune. Vă felicitați unii pe alții, recunoscându-vă sincer și reciproc influența și contribuția.

 

TAUR: Păcăleală. Lingușelile unui amic vor ajunge acolo unde și-a propus, pentru că poate câștiga ceva de la dumneavoastră doar pentru vorbe dulci. Apelează la minciună, la prefacătorie, la măști care vă conving mult prea ușor, dar în spatele lor nu se ascund gânduri atât de bune. Din păcate, mai credul din fire, vă veți lăsa păcălit de metoda sa de cucerire și-i veți oferi, în final, ceea ce urmărește de la dumneavoastră. Sunteți atât de bun la suflet, încât tratați gesturile sale de prietenie ca fiind sincere, dar el nu vrea altceva decât să-l ajutați să-și atingă scopurile.

 

GEMENI: Agresivitate. Aveți o zi furtunoasă, cu multă agitație, cu replici tăioase, cu gesturi bruște. Nu vă puteți controla efficient gesturile, dar nu le agreați nici pe cele ale apropiaților. Orice interacțiune cu oamenii de aceeași vârstă se poate solda cu dispute pe marginea unor păreri extrem de variate. În loc să acceptați ideea că fiecare gândește altfel, că toți sunteți diferiți, încercați să vă argumentați poziția ceva mai agresiv decât de obicei, ripostând aspru la părerile adverse. Cineva trebuie să se retragă din acest conflict, altfel totul poate denatura într-un scandal ce poate duce la o relație eșuată.

 

RAC: Fericire. Tot ce primiți azi de la viață, de la oameni, de la cei dragi, de la evenimentele pe care le traiți are o conotație afectivă puternică, de parcă v-ar umple sufletul de o fericire maximă. Poate vine o veste ce vă emoționează la maxim. Poate întâlniți o persoană care vă face inima să tresară. Poate vi se face o declarație ce vă confirmă faptul că jucați un rol central în viața altcuiva de la care așteptați chiar mai mult decât un simplu gest de afecțiune. Oferiți aceeași căldură, aceeași emoție prin tot ceea ce faceți și dăruiți, pentru că schimbul de sentimente și vorbe calde e în centrul atenției.

 

LEU: Idilă. Azi vi se aprind călcâiele foarte repede după orice nouă apariție interesantă, iar iubirea e motiv de visare și de divertisment. Un zâmbet plăcut, o replică amicală sau un flirt nevinovat pot fi punctul de plecare spre o relație sentimentală care vă poate face fericit. Doar o perioadă, pentru că nu prea sunt întrunite condițiile ca de aici să înceapă o relație solidă și de viitor. Chiar dacă e doar o aventură, vă simțiți bine, pentru că fiorii iubirii vă cuprind imediat. Dar trec la fel de repede…

 

FECIOARĂ: Decizii. Vă aflați înaintea unui eveniment căruia îi acordați o importanță specială. Aveți emoții ca înaintea oricărui moment capital. E nevoie să luați decizii foarte clare, pentru a fi sigur că alegeți calea cea mai bună. Ca să puteți trasa o direcție dreaptă și bună, mai întâi aruncați o privire limpede înapoi, ca să vă curățați spatiul din jur. Dați la gunoi ce nu vă mai este de folos (relații, amintiri, informații, resentimente) și abia după aceea porniți pe noul drum cu inima complet purificată, gata să primiți altceva. Deschideți-vă aripile și zburați eliberat de balastul trecutului!

 

BALANŢĂ: Dăruire. Banii pe care îi aveți vor lua o direcție foarte plăcută sufletului, dar nu pentru ca ați avea personal de câștigat de pe urma acelor investiții, ci pentru că îi dedicați cu bucurie celor la care țineți. Considerați că banii sunt făcuți să aducă fericire oamenilor dragi, de aceea nici nu vă uitați cât cheltuiți dacă aduceți zâmbetul pe fața celor dragi. Cât timp îi vedeți pe ei fericiți, deschideți portofelul cu drag! Posibil să pregătiți evenimente deosebite, cum ar fi un concediu, o petrecere sau… cât mai multe jucării pentru cei mici, deci toate sunt motiv de veselie!

 

SCORPION: Tristețe. Nu orice victorie vine la pachet cu un sentiment de bucurie și împlinire, ci uneori e însoțită de tristețe. De parcă ați plătit un preț mult prea mare și nu vă puteți bucura pe deplin de ceea ce ați obținut. Nu mai treceți în revistă eforturile depuse, greutățile prin care ați trecut pentru a ajunge aici, sacrificiile acceptate sau cine știe ce alte evenimente nedorite care v-au marcat evoluția până acum. Încercați să iertați și să uitați ceea ce n-a mers ca la carte pentru a scoate în evidență doar punctele forte ale acestui drum. Sărbătoriți succesul, nu mai plângeți eșecurile anterioare.

 

SĂGETĂTOR: Încredere. Ați ajuns la un nivel care vă inspiră încredere și stabilitate în viață, poate o carieră bine conturată în care vă simțiți în siguranță, poate o viață de familie tihnită și frumoasă, poate o afacere care merge constant și vă oferă satisfacție, deci, din orice punct ați privi spre cel care ați ajuns, aveți numai motive de mândrie și de optimism. Dacă vedeți că se poate ajunge la fericire, aveți curajul să sperați și mai mult, deci merită să vă stabiliți mereu obiective din ce în ce mai înalte, pentru că pot fi atinse prin forțe proprii și eforturi susținute. Totul e să aveți încredere în forțele proprii și să gândiți doar pozitiv!

 

CAPRICORN: Satisfacție. Jucați rolul central într-o acțiune ce entuziasmează pe toată lumea, dar marea bucurie e că la originea acestui succes a fost ideea dumneavoastră. Ați avut un moment de inspirație pe care l-ați expus și altora și s-au adunat repede și alți adepși care au considerat că ideea e profitabilă și merită pusă în practică. Totul evoluează bine, i-ați dat startul într-un moment potrivit și acum vă uniți cu toții forțele, încât rezultatele se vor arăta foarte repede. Toți au de câștigat de pe urma acestei inițiative, dar satisfacția majoră e că vi se recunoaște rolul cheie și vi se mulțumește.

 

VĂRSĂTOR: Familie. Nu vă înțelegeți cu nimeni, doar familia vă e alături necondiționat și vă ține partea, orice ați spune! Nu puneți la suflet criticile și afronturile pe care le primiți azi de la lume, pentru că nu puteți fi pe placul tuturor întotdeauna. Unii se opun din încăpățânare sau orgoliu, alții nu sunt de acord cu punctul dumneavoastră de vedere, prea greu de acceptat, dar de la cei dragi din familie veți primi numai aprobări și susținere. Bazați-vă pe ei dacă vreți să aveți o zi de succes, pentru că ei vă vor urma indiferent de cât de complicate sau originale sunt ideile pe care le propuneți!

 

PEŞTI: Griji. Sunteți coplesit de griji materiale, deși nu ar trebui să fiți atât de preocupat de asta. Lăsați lucrurile să se așeze de la sine, pentru că tot stresul este inutil. Probabil aveți prea multe facturi de plătit în scurt timp și, când calculați resursele financiare de care dispuneți, nu iese un rezultat prea bun. Sunteți un pic nesigur pe situația de la serviciu, poate pentru că salariul e mic, poziția profesională scârțâie, dar nu cumva sunt doar fricile dumneavoastră aici? Mergeți la serviciu cu încredere că totul va fi bine, fără să lăsați fricile să vă domine. Dacă jobul actual nu vă mai satisface, n-ar fi rău să începeți să căutați altul mai bun!

 

Distribuie articolul