Horoscop, 28 iunie

de LM 0

horoscop

BERBEC: Mesaj. Ați putea avea un vis cu conotaţii aparte în această noapte. Poate fi un mesaj trimis din univers special pentru sufletul dumneavoastră, care vă oferă garanţia că sunteți protejat și că sunteți pe drumul cel bun. Aveți nevoie ca ceva să spulbere starea de incertitudine care vă apasă, de aceea căutaţi un răspuns pe orice cale la care aveți acces. Indiferent care vă sunt credinţele, spiritualitatea poate fi calea de a ajunge mai repede la acel răspuns, deci rugați-vă, meditați, citiți, gândiți, pentru că veți încheia ziua un pic mai înţelept şi mai luminat. Ba chiar ați putea avea revelaţia misiunii personale pe acest pământ.

 

TAUR: Familie. De dragul familiei sunteți capabil de orice, fiind convins că şi ei ar face la fel pentru dumneavoastră. Dar vai, ați putea avea o surpriză foarte neplăcută când veți vedea realitatea. Cândva ați făcut ceva important pentru cineva drag iar acum, când ar fi momentul potrivit să vă întoarcă serviciile, descoperiți că nu e de găsit, sau caută scuze ca să scape de responsabilitate, ba chiar încearcă tot el să profite cerşind milă şi ajutor. Nu picați din nou în această plasă, dar vă puteţi trezi la realitate ca să cunoaşteți astfel cum e omul atunci când aveți avea nevoie de el.

 

GEMENI: Meditare. Uneori nici nu e nevoie să faceți eforturi imense pentru a vă îndeplini visele. Ajunge să trimiteţi în eter marile dorinţe şi să aşteptaţi să se manifeste. Există o lege a universului care atrage în calea dumneavoastră tot ce gândiți, deci de aici trebuie să înceapă efortul personal: având grijă ce gândiți, ce creați cu propria minte, ce permiteţi să vă intre în viaţă. Stați şi meditați, vă prieşte de minune această stare aparent pasivă, dar în acest timp nu stați deloc degeaba, pentru că mintea construieşte lumi fantastice care au toate şansele să se materializeze într-o zi doar pentru că sunteți convins că gândurile vor prinde viaţă.

 

RAC: Încredere. Chiar dacă pe moment, ați fi tentat să spuneți că nimic nu evoluează conform planurilor, continuați în acelaşi mod. Aveți încredere în rezultatele finale, în ciuda obstacolelor de pe parcurs, care nu sunt altceva decât o probă de încercare prin care trebuie să demonstrați că nu vă lăsați învins cu una cu două. Chiar dacă sunt hopuri enervante, perioade lungi de aşteptare, nu contează cât de anevoios e urcuşul, ci doar ceea ce vă aşteaptă în vârf. Cât timp credeți cu tărie că sunteți pe drumul cel bun, veți primi toate resursele de energie pentru a ajunge la capăt cu brio!

 

LEU: Pesimism. Dacă stați singur şi analizați la rece ce se întâmplă, nu ajungeți la cele mai bune concluzii. Izolarea nu vă prieşte deloc dacă lăsați loc de îngrijorare, de panică, de temeri negative care nu au ce căuta la dumneavoastră. Aveți o fire puternică. Faceți tot posibilul să folosiți productiv liniştea care s-a lăsat în jur şi să nu începeți să faceți scenarii pesimiste. Da, puteţi studia, puteţi citi, vă puteţi odihni, dar fără să lăsați gândurile negre să vă invadeze. Meditând în liniște, puteţi găsi o soluţie la problemele cele mai mari.

 

FECIOARĂ: Fericire. Vă simţiți bine într-un mediu în care lumea are multe de oferit şi o face cu generozitate maximă, fără a aştepta nimic în schimb. Vă simţiți liber şi fericit printre aceştia, care dau necondiţionat prietenie, gesturi de afecţiune şi daruri minunate! Gândiți-vă de ce sunt ei atât de darnici? E pentru că şi ei au primit multe de la viaţă şi aceasta e formă de recunoştinţă la care au apelat pentru a oferi înapoi ceea ce ei au primit din belşug. Mai rar asemenea gesturi de altruism şi devotament, din care aveți multe de învăţat, mai ales că vă gândiți dacă ați fi în stare de aceleaşi gesturi altruiste. Probabil că nu, dar puteți învăţa cum se face!

 

BALANŢĂ: Obsesie. Aveți grijă ce vă doriți că s-ar putea să primiți, dar gândiți-vă bine dacă acel lucru pe care îl chemați zi de zi în cale e chiar ceea ce aveți nevoie. S-ar putea că visul să vi se împlinească şi, când vă treziți în faţă lui, să vă dați seama că e o complicaţie, că nu e deloc cel mai frumos lucru pe care-l puteați primi. Alegeţi-vă cu mai multă grijă marile scopuri, pentru că ați putea depune eforturi pentru a le atinge şi, la final, să vedeți că aveți o problemă care în loc să rezolve, mai mult complică lucrurile. Poate nu v-ați ales cel mai benefic țel, nu vi se potriveşte deşi îl doreați obsedant, fără să vă dați seama că nu e ceea ce vă doriți!

 

SCORPION: Ostilitate. Parcă ați nimerit într-un mediu cu oameni ostili, care vi se opun cu încăpăţânare, orice le-ați spune. Nu le răspundeți cu aceeaşi monedă, înţelegeți-i pe ei, pentru că nu puteţi fi pe placul tuturor, întotdeauna. E o problemă de comunicare la mijloc, parcă aţi vorbi fiecare altă limbă şi e normal să apară animozităţi atât de mari când nu găsiţi terenul comun prin care să vă apropiaţi unii de alţii. Dacă vedeți că nu vă înţelege nimeni, rămâneți zâmbitor şi amabil, fără a vă intersecta prea mult cu aceştia. Lăsați-i să vă cunoască mai bine înainte de a emite pretenţii.

 

SĂGETĂTOR: Compatibilitate. Ieşiți în lume pentru că în medii cât mai pestriţe şi mai numeroase, aveți marea şansă de a cunoaşte pe cineva care v-ar putea deveni de acum înainte un bun prieten sau partener. Îl veți simţi pe aceeaşi lungime de undă, gândind și acţionând ca dumneavoastră, deci vă completează perfect. Chiar dacă aveți un talent cu totul special de a vă apropia de oameni, de data aceasta, o singură persoană vă va atrage atenţia altfel decât restul lumii şi simţiți că acel om va juca un rol central în viaţă de acum înainte. Fiți deci atent la cei care vă trec prin preajmă, pentru că veți simţi ceva aparte în preajma celui ales.

 

CAPRICORN: Regăsiri. E o plăcere să treceți prin locuri de care vă leagă amintiri intense, ba chiar aveți ocazia de a regăsi prieteni de demult, colegi de odinioară, persoane de care se leagă într-un fel sau altul copilăria sau tinereţea. Amintirile frumoase revin la lumină vii şi puternice şi totul datorită oamenilor pe care aveți ocazia să îi întâlniți şi veştilor bune primite. Puteţi afla o mulţime de aspecte din trecut, pe care nu le-ați mai auzit până acum, încât puteţi spune că sunteți la curent cu ştirile din urmă cu câţiva ani şi până în prezent.

 

VĂRSĂTOR: Magie. Emoţiile vă cresc la cote maxime pentru că trăiți un eveniment intim care are un efect major asupra stării psihice. Spuneți că un vis vi s-a împlinit, că rugăciunile v-au fost ascultate, că cineva acolo sus v-a auzit, pentru că este exact ceea ce vă dorea inima şi vă aştepta sufletul. Bucurați-vă de aceste momente superbe în care inima vă e răsfăţată cu senzaţii atât de plăcute, dar nu le împărtăşiți încă nimănui. E nevoie de un pic de discreţie, ţineți-le doar pentru dumneavoastră, ca să fiți sigur că ceea ce simţiți acum e real şi are viitor. Dacă începeți să spuneți la toată lumea, magia se risipeşte!

 

PEŞTI: Recunoaștere. Faceți parte dintr-un colectiv mai larg în care fiecare are impresia că poate juca rolul de lider, dar nu e chiar aşa. Când se adună la un loc atâtea minţi luminate, e clar că iese şi cu dispute de supremaţie, cu lupte de orgolii, pentru că nimeni nu-şi acceptă uşor poziţia de subaltern. Dar dumneavoastră o faceți cu bucurie, pentru că nu vă simţiți în stare să preluați pe umerii decizii, responsabilităţi, soluţii atât de dificile care se cer azi. Îi lăsați pe alţii să v-o ia înainte, pentru că sunt mai potriviţi! Nu vă retrageți din comoditate, ci pentru că recunoaşteți că nu deţineți toate informaţiile pentru a prelua controlul acestei acţiuni colective.

Distribuie articolul