Horoscop, 26 iulie

de LM 0

horoscop

BERBEC: Ieșire. Efectele soarelui şi cerului senin vor fi miraculoase, iar în cazul dumneavoastră e vorba de sănătate şi mişcare. Faceți-vă timp pentru o mai scurtă sau mai lungă plimbare, sau, dacă sunteți genul activ, faceți sport, ieşiți oriunde vă cheamă inima pentru o zi plină de acţiune şi veselie. Copiii vă vor trage afară, deci nu vă gândiți că azi veți sta în faţă televizorului, ci trebuie să vă faceți timp pentru o ieşire. Va fi mai bună decât ați putea crede, deci nu fiți comod: afară toată lumea!

 

TAUR: Solidaritate. Pentru cei singuratici sau bolnavi, ziua are un conţinut uşor trist, dar prezenţa dumneavoastră le poate aduce fericire. Aduceți-vă aminte şi de cei care credeți că ar avea azi nevoie de companie pentru că le faceți bine. Găsiți cuvântul potrivit, aveți darul adecvat, găsiți uşor gestul cel mai compatibil cu dorinţele lor din acest moment, deci veți fi fericit doar pentru că veți reuşi să alungați tristeţea din ochii cuiva drag. Dacă aveți un prieten cu probleme sau o rudă în vârstă sau care se simte singură, treceți pe la ei sau dați-le un telefon, arătând că vă pasă de soarta lor. Va fi cel mai minunat gest pe care îl veți face şi veți câştiga recunoştinţa şi dragostea lor.

 

GEMENI: Învățăminte. Nu vă sperie deloc finalurile de drum, dimpotrivă, le tratați ca pe o ocazie excelentă de a vă apuca imediat de altceva. Azi spuneți adio unei etape şi deja vă concentrați asupra celei care vine la rând. Ați extras, din paşii parcurşi până acum, exact învăţămintele potrivite şi ştiți ce aveți de făcut de acum înainte. Chiar dacă unii sunt derutaţi că pun punct acum unui demers, sunteți conştient că acest final era necesar pentru a începe, de mâine, un drum nou. Punct… şi de la capăt!

 

RAC: Emoții. Nimic nu e întâmplător, nici măcar emoţiile acestei zile. Le simţiți mai speciale, parcă ar vrea ceva să vă anunţe sau să vă avertizeze, deci ar fi bine să nu ignorați ceea ce vine din adâncul sufletului. Resimţiți un fel de trac imens, de parcă presimţi că se apropie ceva special pentru dumneavoastră, tocmai de aceea nici nu ştiți să explicați ce aveți, ce vi se întâmplă. E un sentiment ciudat, nou, dar nu e altceva decât mesajul divin care vine valuri-valuri prin tot ce vedeți în jur. Semnalele, mai clare sau mai subtile, au ceva de transmis, deci încercați să pătrundeți în simbolistica pe care o observați la tot pasul.

 

LEU: Renunțare. Sunteți pus în faţa unui adevăr dureros care vă dezarmează total… Nu se mai poate face nimic şi, chiar dacă nu vă convine deloc situaţia în sine, trebuie să o acceptaţi ca pe un sacrificiu total. E o renunţare categorică, de parcă v-ați lua rămas bun pentru totdeauna de la o stare de lucruri. Chiar dacă, pe moment, şocul despărţirii e mare, după ce veți ieşi de sub influenţa nefastă a acestei zile, veți începe să descoperiți alternative mai bune. Azi totul pare pierdut, fiind nevoit să o luați de la capăt în cu totul altă direcţie.

 

FECIOARĂ: Neplăceri. Calmul care se lasă peste un plan este dat peste cap de o surpriză neplăcută care aruncă în aer tot ce ați construit până acum. Vă plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situaţie ca aceasta vă destabilizează complet. Va fi greu să vă recăpătaţi calmul, oricâtă răbdare şi toleranţă ați avea, pentru că vestea picată din senin e greu de acceptat şi mai ales greu de ţinut sub control. Fiți pregătit şi pentru răsturnări majore de situaţie, pentru că acestea pot apărea chiar şi în cele mai organizate şi stabile proiecte, obligându-vă să interveniți prompt pentru a reechilibra totul.

 

BALANȚĂ: Invitație. Primiți o invitaţie care vă face mare plăcere şi pentru că aduce la cunoştinţă evenimente frumoase, cu iz de sărbătoare, din perioada imediat următoare, priveşti cu entuziasm spre momentul promis. Poate fi o invitaţie la nuntă, vestea venirii pe lume a unui copil, puteţi primi o ofertă excelentă ce merită acceptată fără să stați pe gânduri sau un telefon vestitor de lucruri deosebite. Persoanele pe care le întâlniți azi au un efect benefic asupra dumneavoastră pentru că vă ridică moralul şi vă determină să priviți spre viitor cu optimism, ceea ce rareori vi se întâmplă.

 

SCORPION: Bani. Sumele de bani care vă vin azi pot fi mult sub aşteptări, încât s-ar putea să vă treziți în faţa unei cheltuieli semnificative pe care nu o puteţi onora din lipsă de fonduri. Nici măcar nu se ivesc noi perspective materiale la orizont, ci sunteți ceva mai pesimist în privinţa sumelor care ajung la dumneavoastră. E o zi riscantă în plan financiar, deci abţineți-vă de la orice cheltuială sau investiţie pentru că s-ar putea dovedi a fi greşită. Mai bine ţineți banii la ciorap decât să regreţi mai târziu!

 

SĂGETĂTOR: Iubire. Viaţa de cuplu se dezvoltă pe un teren sigur, care vă inspiră încredere şi durabilitate. Nu se mai fac declaraţii de amor în joacă, nu se mai fac promisiuni fără consistență, ci tot ceea ce spuneţi amândoi acum are şanse de materializare. Dacă vreți o relaţie de viitor, nu căutați aventuri trecătoare, ci căutați omul care inspiră fidelitate şi maturitate. Nu e o idee rea să alegeți cu mintea, nu cu inima, pentru că sufletul mai poate face şi alegeri greşite. Raţiunea însă nu va da greş niciodată, chiar dacă tânjiți după iubire.

 

CAPRICORN: Răspunsuri. Nu porniți ziua cu nu în braţe, dimpotrivă, încercați azi să evitaţi acest cuvânt, să transpuneți fiecare frază într-o afirmaţie, fugind de orice tip de negaţie. Vedeți că se rearanjează totul în viaţă dumneavoastră dacă ocoliți negaţiile în tot ce aveți de spus şi clădiți noi planuri într-o notă pozitivă. Priviți spre viitor ca la o şcoală a vieţii la care urmează să aflați o mulţime de pilde importante, veți primi răspunsuri capitale, poate chiar veți extrage unele concluzii cu privire la cel care ați devenit până în acest moment. Trebuie să luați startul cu mintea limpede şi cu dorinţa imensă de a deveni mai bun.

 

VĂRSĂTOR: Restanțe. Opriți-vă puţin din sarcinile noi pe care vi le-ai asumat, pentru că apare din urmă o restanţă ce se cere a fi adusă la zi. Nu puteţi trece la altceva dacă nu vă achitaţi de această datorie din trecut, care, mai devreme sau mai târziu, va deveni stringentă, ca o ghiulea legată de picior pe care o tot cărați după dumneavoastră. Decât să se acumuleze alte şi alte sarcini de demult, mai bine lăsați în aşteptare orice altceva pentru că vă veți simţi dintr-o dată mult mai liber dacă scăpați de datorii abandonate sau uitate în amintire. Trecutul vă cheamă înapoi.

 

PEȘTI: Banalitate. Deşi sunteți un militant aprig împotriva banalului şi rutinei, de data aceasta reuşiți să vă adaptați acestor condiţii. Extrageți din monotonia din jur informaţia potrivită pentru a vă putea concentra la acţiuni de lungă durată, deloc ofertante pentru un om dinamic ca dumneavoastră. Descoperiți acele mărunţişuri care se potrivesc perfect preocupărilor actuale. Nu aşteptați doar evenimente strălucitoare, ci mulţumiți-vă şi cu fleacuri cotidiene de care aveți parte azi la tot pasul şi care vă sunt de folos. Veştile bune, informaţiile utile sau sprijinul necesar pot apărea şi în cea mai comună formă.

Distribuie articolul