Horoscop, 23 ianuarie

de LM 0

 

BERBEC: Aparențe. Intervenţia nefastă a unui inamic vă strică tot cheful de a duce mai departe ce ați început. Descoperiți, poate prea târziu, ca să mai puteţi repara, urmările unor gesturi incorecte, ale unor dezinformări rău-intenţionate, ale unor înşelăciuni ascunse în spatele unor aparente gesturi de prietenie, şi sunteţi dezamăgiţi să vedeți de ce au fost alţii în stare pentru a vă face să greşiți. E o lecţie bună şi o veți ţine minte multă vreme, ca nu cumva să mai aveți încredere în astfel de oameni care-și ascund adevărata lor faţă.

 

TAUR: Evitare. Întâlniți oameni care, aparent, sunt în toate minţile, dar după ce schimbați câteva vorbe cu ei, vă dați seama că sunt obsedaţi de lucruri ciudate, că au idei fixe, că au o atitudine bolnavă în faţa unor situaţii pe care le tratați mult mai lejer. Evitați astfel de medii, dacă nu vreți să vă împovărați fără rost de griji inutile şi obsesii care nu vă reprezintă. V-ar putea influenţa negativ, pentru că ei văd duşmani şi pericole la tot pasul. Priviți lucrurile cu un dram de detaşare, de umor, ca şi cum ar fi ceva uşor de trecut, dar ei au impresia că pică cerul pe ei. Le puteţi demonstra că nu e deloc adevărat, deci ridicați-le moralul, dacă puteţi!

 

GEMENI: Noroc. Lucrurile bune şi rele se repetă ciclic în viaţa oricui, ca atare aveți parte de un eveniment pe care l-ați mai întâlnit de câteva ori înainte, dar nu ați ştiut să profitaţi suficient de bine atunci. Vă dați seama că norocul nu vă mai aşteaptă ci, dacă acum nu puneți imediat mâna pe el, pleacă sau este câştigat de altul mai spontan în reacţii. Merită să profitaţi din plin de şansa care vi se oferă, deci nu mai stați pe gânduri să vă întrebați ce se ascunde în spatele acestui moment de vârf. Nimic altceva decât un motiv de bucurie pe care trebuie să-l trăiți la intensitate maximă acum!

 

RAC: Implicare. Ați tot amânat să vă implicați într-un proiect pentru că nu erați prea sigur că dispuneți de resursele necesare. Acum a venit momentul potrivit să acceptaţi să intrați în acest demers comun, pentru că între timp ați văzut încotro merg lucrurile şi ați mai acumulat ceva din ceea ce se cere de la dumneavoastră. Nu mai tergiversa lucrurile: cu cât vă implicați mai repede, cu atât roadele bune se vor arăta mai curând! Nu are rost să mai aşteptaţi, pentru că acum sunt întrunite condiţiile optime ca să vă implicați trup şi suflet cu scopul unei mari reuşite ce se întrevede deja la orizont.

 

LEU: Reparare. În loc să vă simţiți vinovat pentru o greşeală şi să vă faceți atâtea procese de conştiinţă, mai bine ați repara ce ați făcut. Nu lacrimile sau regretele repară problema, ci o acţiune care să compenseze de urgenţă ceea ce ați stricat. Aveți toate şansele să restabiliți echilibrul normal în problema respectivă, deci lăsați lamentările şi apucați-vă de treabă. Recunoaşteţi greşeala, dacă ați comis-o, arătați-vă părerile de rău pentru ce ați făcut, dar grăbiți-vă să compensați eroarea cu o faptă bună. Întotdeauna există şi un remediu: aveți şanse să-l găsiți dacă acţionați repede!

 

FECIOARĂ: Influență. Nu vă lăsați controlat de cel care vi se infiltrează astăzi în preajmă, deoarece intenţiile sale nu sunt deloc pozitive. Urmăreşte ceva, şi vă vrea răul. Poartă o mască pe faţă şi vă poate induce în eroare, căci v-ar putea ghida pe o pistă falsă. Nu credeți tot ce vi se spune azi, nici măcar ordinele care vi se dau, pentru că nu sunt în avantajul dumneavoastră, ci doar al celui care încearcă astfel să vă manipuleze. Sub aparenta amabilitate sau sub falsa autoritate se pot ascunde intenţii egoiste ale cuiva care aşteaptă să vă puneți energia în slujba sa.

 

BALANŢĂ: Reguli. Sunteți în faţa unui proiect important şi nu aveți voie să vă abateţi de la regulile impuse de șefi. Sunteți bine pregătit pentru a face faţă cu brio, v-ați maturizat în ultima vreme şi ştiți exact ce aveți de făcut pentru a face totul aşa cum vi se cere. Azi vor avea succes cei organizaţi, cei care iau lucrurile foarte în serios, care se concentrează asupra sarcinilor cu maximă atenţie. Demonstrați cât de bun sunteți în domeniul de activitate printr-o atitudine matură. Lucrurile vor evolua foarte bine spre succes, pentru că ştiți exact ce aveți de făcut şi respectaţi legile şi regulile.

 

SCORPION: Blocaj. Sunteți blocat într-o idee fixă impusă de anturajul nepotrivit în care vă aflați. Nu sunteți lăsat să treceți peste acest hop, pentru că aveți alături oameni fricoşi, demodaţi, rigizi, care nu vă lasă nici măcar să încercați să faceți ceva ca să depăşiți impasul. E nevoie de o viziune complet nouă asupra situaţiei în care vă aflați, una mai îndrăzneaţă, mai modernă, eliberată de toate acele piedici puse de fricile celor din jur. Nu vă cramponați în limitele dictate de cei din jur care vă vorbesc despre sensul în care mergeți doar în termeni sumbri. Aveți curajul să scăpaţi de sub influenţa nefastă. Chiar puteţi face ceea ce ceilalţi spun că ar fi imposibil!

 

SĂGETĂTOR: Stimulare. Aveți un dialog foarte stimulativ cu o persoană care vă completează de minune și vă amplifică creativitatea. Are darul de a vă ambiţiona să arătaţi ce puteţi, să scoateţi la iveală idei interesante. Schimbul de idei este şi el foarte dinamic. Din această confruntare de idei se poate naşte un proiect benefic pentru ambele părţi, dar trebuie să puneţi la punct toate detaliile ca să fiţi siguri că va evolua ca la carte. Demult nu ați mai întâlnit un om care să aibă acelaşi mod de a gândi şi e o plăcere să staţi de vorbă şi să vă împărtăşiţi ideile. Vă amplificaţi unul altuia imaginaţia, cheful de comunicare, optimismul, creativitatea.

 

CAPRICORN: Competiție. Luptați pentru principiile în care credeți şi pentru şansa de a vă demonstra valoarea. Azi puteţi fi printre învingători dacă vă puneți în joc toate forţele, pentru că e o competiţie la care participă şi alţii la fel de bine pregătiţi, la fel de ambiţioşi şi dornici de succes. Să nu credeți că va fi simplu. Aveți toate atuurile pentru a ieşi învingător din această comparare de forţe, experienţe sau cunoştinţe. E un concurs în care trebuie să arătaţi că sunteți cel mai bun, că nu vă lăsați intimidat nici măcar de cei a căror valoare o recunoaşteți şi o admirați. Orice competiţie vă poate propulsa în frunte pentru că sunteți printre cei mai buni!

 

VĂRSĂTOR: Decizii. Doriți să fiți lăsat să decideți singur ce aveți de făcut și sunteți pregătit sufleteşte să dați startul unei acţiuni noi în care veți investi tot ce aveți mai bun în dumneavoastră. Inteligenţă, curaj, idei, creativitate, energie, chef de muncă, toate acestea vă vor conduce la un succes de zile mari. Cu atât mai mare vă va fi mândria cu cât veți şti că tot ce ați realizat e numai şi numai contribuţie proprie. Preferați acţiunile independente în care nimeni nu vă spune ce trebuie să faceți, ci puteţi să alegeți singur ce e mai bine. Doar aşa veți da randament maxim.

 

PEŞTI: Transformare. Eşti mulţumit de urmările unei decizii mai vechi, care dă acum semne bune! Ați avut curajul să schimbați macazul cu ceva timp în urmă, gest ce v-a generat ulterior mari schimbări în viaţă, iar acum puteţi vedea cu ochii aceste urmări pozitive. Vă felicitaţi pentru faptul că ați avut curajul de a alege alt drum, de a aborda o atitudine nouă în faţa viitorului, pentru că, din acel moment, practic ați pornit pe alt drum şi ați devenit altul! Dacă ați fi fost comod şi ați fi refuzat schimbarea, acum ați fi bătut pasul pe loc fără să mai aduceți nimic nou, dar iată că ați luat decizii înţelepte cu efecte grozave pe termen lung.

 

Distribuie articolul