Horoscop, 22 iunie

de LM 0

horoscop

BERBEC: Dorințe. Uneori, unele lucruri nu se întâmplă pentru că nu aveți curaj să vorbiți despre dorinţele dumneavoastră! Acum aveți ocazia de a vorbi cu încredere, fără să vă temeți de judecată, de ironii sau de critici. Aveți șansa de a atrage alături oameni care au și ei aceleași dorințe și veți găsi o reală bucuria în a vă împărtăși unii altora visele, ba poate chiar a le uni într-o direcție comună. Ați putea atrage un grup de persoane cu aceleași interese și, dacă v-ați uni forțele, ați putea ajunge mult mai repede spre același scop. Aveți curaj să vă trimiteți spre cer dorinţele imense: vor fi auzite!

TAUR: Relaxare. Aveți un moment de repaus, pentru a vă mai trage un pic sufletul, după ce ați tras atât de mult ca să ajungeți aici. Chiar dacă mai sunteți tentat să folosiți definiții cu tentă negativă gen: nu mai merge nimic, aștept degeaba, nu mai e nicio cale, veți vedea că e cea mai greșită abordare! Aveți nevoie de o clipă de răgaz pentru a privi înapoi să vedeți ce ați făcut până acum, unde ați ajuns, și pentru a vă realimenta rezervorul cu o nouă energie pentru etapa următoare. Liniștiți-vă o zi, relaxați-vă un pic, trageți aer nou în piept, și apoi continuați aventura spre succes.

GEMENI: Încredere. Primul pas pentru a porni cu succes într-o direcție nouă e să fiți convins că e calea cea bună pentru dumneavoastră. După un astfel de proces de auto-convingere, veți descoperi toate resursele necesare unui progres rapid către scopul pe care vi l-ați propus. Nu vă mai găsiți defecte și lipsuri, nu vă mai priviți în oglindă cu ochi critic, ci începeți să vă apreciați mai mult, să vă scoateți în lumină calitățile, pentru că sunt net superioare și merită valorificate din plin. Acceptați-vă așa cum sunteți, faceți un pas în față cu încredere deplină crezând cu tărie că sunteți cel mai bun, cel mai frumos, cel mai grozav!

RAC: Orgolii. Sunteți prins într-o situație mai agresivă și nu vă place felul în care sunteți tratat. Chiar și din conflictele cele mai aprinse se pot naște idei constructive. E doar o luptă pentru supremație între mai multe energii la fel de puternice, dar dacă nu ați privi disputa ca pe un război de orgolii, ați vedea că e o luptă a ideilor luminate. Dacă ar fi puse toate să conlucreze în aceeași direcție, ar genera rezultate minunate. Lăsați-l pe cel care e cel mai potrivit pentru rolul de lider să vă îndrume pe toți cei implicați în această lupta către un scop unic, constructiv, benefic, pentru că sigur iese ceva bun de aici.

LEU: Răbdare. Nu vă mai grabiți atâta, chiar dacă sunteți o fire iute care nu are răbdare. Azi veți învăța din nou lecţia răbdării, pentru că cele mai bune lucruri sunt cele care se clădesc lent, în timp îndelungat. Soluția la problemă care vă frământă de la o vreme apare târziu, necesitând un efort de durată din partea dumneavoastră, dar merita să vă concentrați resursele de energie în acest sens. Chiar dacă roadele nu apar atât de rapid pe cât ați dori, veți aprecia ritmul în care evoluează lucrurile, ca nu cumva să dați ceva peste cap din grabă, din viteză, din impulsivitate.

FECIOARĂ: Infornație. Un mare noroc vă apare în cale prin intermediul unei informații salvatoare. Nu numai că va rezolva ca prin farmec una din marile probleme actuale, dar deschide o perspectivă complet nouă asupra viitorului unor acțiuni care vă preocupă. Porniți pe calea cea nouă fără teamă, optimist și încrezător în reușită, pentru că totul va fi ocrotit de undeva de sus de o stea norocoasă ce vă va duce repede spre un succes de toată frumusețea. Dacă vă era teamă să dați startul unui sens mai îndrăzneț, faceți-o acum! Momentul e favorabil noilor începuturi.

BALANȚĂ: Schimb. Uneori, visele nu se împlinesc, dar nu trebuie să vedeți acest lucru ca pe un motiv de dezamăgire. E semn că nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil într-un anumit moment al vieții. Acest sentiment îl veți avea astăzi, dar întotdeauna apare un plan de rezervă. Poate la prima vedere nu vă convine înlocuitorul pe care îl primiți în schimb, dar după un timp vă veți da seama că planul de rezervă a fost mai bun decât ideea inițială. Nu intrați în panică, ci folosiți-vă de ceea ce vi se oferă!

SCORPION: Vești. Nu puneți la suflet finalul de drum cu care dați piept astăzi. Da, primul șoc e sever și dureros, dar, după o vreme, privind înapoi, vă veți da seama că acest final era exact ceea ce aveați nevoie. Acum vă puteți relaxa, vă puteți detașa de tot ce a fost, închideți acel capitol pentru a vă putea concentra la altceva care vă place mai mult. Veștile acestei zile conțin o oarecare doză de tristețe, dar întotdeauna există și o față ascunsă a lucrurilor. Exact ceea ce nu se vede acum este ce putea ieși mai bun de aici, deci nu vă întristați! Vedeți că există totuși și jumătatea plină a paharului!

SĂGETĂTOR: Răsfăț. Bucurați-vă din plin de auspiciile acestei zile, pentru că vine la pachet cu o mulțime de motive de fericire! Cele mai deosebite momente le puteți trăi în relație cu persoana iubită, care vă așează pe un piedestal de unde vă simțiți important, răsfățat mai mult ca oricând, ceea ce evident că vă place grozav. Oferiți-i aceeași atenție, pentru că o relație de succes înseamnă reciprocitate, un schimb permanent de gânduri bune și gesturi de afecțiune, deci nu așteptați doar de la celălalt! Dacă vă place și lui îi place la fel!

CAPRICORN: Merită să te lupţi pentru drepturile tale băneşti, chiar dacă ar însemna să-ţi faci inamici peste tot. Dacă ştii că meriţi o anumită sumă de bani pentru un serviciu prestat în beneficiul altuia şi acesta nu te-a plătit aşa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru că de bună voie nu va scoate banii din buzunar. Conflictele cu tentă financiară sunt la ordinea zilei azi, fie că e vorba de recuperarea unor bani, fie că e vorba de discuţii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulaţi fiecare acasă.

VĂRSĂTOR: Obstacol. Speranțele pe care vi le-ați făcut cu privire la un proiect la care vă aduceți contribuția par să se stingă brusc, pentru că apare o piedică ce nu vă lasă să duceți mai departe ce ați început. Pe moment, sunteți tentat să alunecați spre depresie, să priviți lucrurile într-o notă pesimistă, dar în loc să renunțați, mai bine ați analiza un pic situația, pentru că sigur aveți ceva de învățat din acest hop. După ce-l veți trece, veți răsufla ușurat, spunând că nu a fost un obstacol întâmplător, pentru că v-a obligat să mai treceți odată totul în revistă. Sigur descoperiți ceva folositor!

PEȘTI: Amintiri. Sunteți încă blocat într-o situație din trecut de care nu vă puteți deloc rupe, de parcă ar fi devenit o obsesie. Se știe că aveți o relație cu totul aparte cu trecutul, de parcă de acolo v-ați extrage toată energia, dar de data aceasta trecutul e mai degrabă o povară, un blocaj, decât o sursă de energie, de aceea e nevoie uneori și de uitare. Amintirile neplăcute de demult trebuie să dispară, deci faceți un efort să le închideți acolo unde le e locul, aducând la lumină doar ceea ce vă face bine.

Distribuie articolul