Horoscop, 20 octombrie

de LM 0

horoscop

BERBEC: Recunoştinţă. Vă apare în cale exact persoana care vă poate face fericit, pentru că intervine la timp în planurile dumneavoastră. Îl veți privi de acum înainte cu maxim respect şi admiraţie, tocmai pentru că a jucat un rol atât de important în cel mai delicat moment. E o bucurie şi pentru el să primească atâta recunoştinţă, ceea ce îl motivează să ofere şi mai mult, poate chiar peste puterile sale. Ați face la fel, pentru că sunteți cuprins de o generozitate dusă la extrem.

 

TAUR: Evaluare. E frustrant să stați pe loc acum, când sunteți prins într-un proiect important care vă acaparase toată atenţia. Dacă ar fi după dumneavoastră, ați munci peste program, nu puteţi sta degeaba şi mai aruncați măcar o privire peste etapele parcurse până acum. Ați putea descoperi câteva puncte slabe care ar putea fi reparate în cel mai scurt timp. Vedeți ce important e să faceți uneori o pauză şi să priviți lucrurile detaşat, fără să fiți stresat de termene limită? De pe margine, vedeți exact ce ar mai trebui făcut şi ce nu a mers ca la carte.

 

GEMENI: Sfaturi. Cu ajutorul potrivit, toate pot reveni la normal, ca atare cea mai mare atenţie trebuie să o acordați sfaturilor care vin acum de pretutindeni. Aveți destui prieteni buni care pot participa cu ceva la planurile în desfăşurare, dar numai de dumneavoastră depinde să discerneți între tot ce aflați în jur. Cineva vă dă un exemplu de moderaţie, de modestie, de cumpătare şi dacă faceți ca el, aveți numai de câştigat. Nu faceți nimic din ceea ce poate da peste cap o stare de lucruri aşezată deja pe un teren stabil.

 

RAC: Singurătate. Aveți o oarecare tendinţă spre izolare, o ciudată atracţie spre locuri uitate, departe de lume, sau vă retrageți din iureşul lumii pentru că aveți ceva important de studiat şi vă închideți de bună voie în casă. Nu sunteți uşor de văzut la ochi, preferând singurătatea. Călătoriile sunt şi ele problematice, apar piedici sau modificări de program care vă vor ţine sau chema înapoi acasă. Nu sunteți într-o pasă prea bună, cuprins deodată de tot felul de complexe, de angoase, de gânduri, fără a avea încredere în forțele proprii, de aceea respingeți total contactul cu lumea.

 

LEU: Renunțări. Azi vă puteţi trezi în faţa unor situaţii neprevăzute care strică complet un plan făcut în cele mai mici detalii. Dacă trebuia să vă întâlniți cu cineva, primiți un telefon în ultima clipă ce contramandează întâlnirea. Dacă trebuia să pleceți într-o călătorie, vă treziți în faţă unei surprize ce nu vă mai lasă să ajungeți la destinaţie conform planurilor. Nu primiți variante de rezervă în schimb, pare să fie o zi în care nu vă ies treburile, ci trebuie să renunţați la ceea ce doreați să faceți iniţial.

 

FECIOARĂ: Agitație. Este o zi cam agitată în mediul familial, de parcă vi s-ar perinda prin casă foarte multă lume cu tot felul de probleme. Vă implicați trup şi suflet în tot ce auziți de la cei dragi, de parcă ar fi problemele dumneavoastră, dar încercarea de a fi de ajutor înseamnă aglomerarea propriului program. Ceilalţi se vor simţi uşuraţi că ați intervenit, că şi-au descărcat povara pe umerii altuia, pe când dumneavoastră nu vă mai vedeți capul de treburi din această cauză, dublându-vă lista de sarcini pentru o zi în care ați fi avut dreptul la relaxare.

 

BALANŢĂ: Intuiție. Ceva vă spune să stați pe loc momentan, să nu dați frâu liber energiei debordante înaintea unui drum care nu duce chiar acolo unde sperați. Intuiţia vă trage de mânecă şi spune că pe undeva ar exista un pericol sau un punct slab care poate strica totul la un moment dat. Prudenţa de acum vă va ajuta să nu risipiți energia fără rost într-un sens riscant. Mai așteptați, nu vă grăbiți la rezultate rapide şi facile, pentru că veți descoperi că nu acestea sunt cele mai bune. Eventual gândiți-vă şi la un plan de rezervă spre care vocea interioară deja vă împinge subtil.

 

SCORPION: Decizii. Sunteți capul tuturor deciziilor importante în mediul în care vă aflați, pentru că toată lumea vă aşteaptă părerea. Astfel vi se recunoaşte valoarea, superioritatea, experienţa în diverse domenii. Simţiți greutatea propriei deciziei, vă dați seama cât de mult aşteaptă ceilalţi de la ceea ce aveți de spus şi nu ați vrea să faceți vreo alegere greşită şi să dezamăgiți pe cei care vă privesc ca pe salvatorul lor. Sunteți convins că orice decizie ați lua, toţi vă vor susține şi vor îmbrăţişa alegerea făcută, dar nu puteţi spune ultimul cuvânt înainte de a analiza situaţia cu atenţie.

 

SĂGETĂTOR: Detașare. Ziua poate fi una extrem de plăcută şi relaxantă dacă aveți alături oamenii potriviţi. Căutați anturajuri de oameni tineri în care se discută şi despre altceva decât despre problemele cotidiene. Aveți nevoie de detaşare de orice, o vizită la rude sau câteva ore de joacă alături de cei mici vor avea un efect deconectant incredibil. Prezenţa dumneavoastră este dorită de ceilalţi tocmai pentru că sunteți într-o pasă bună și vă puteţi distra de minune împreună, departe de orice griji.

 

CAPRICORN: Recunoaștere. Vă simţiți împovărat de o vină care deocamdată nu vă dă pace. Faceți ce faceți, şi iar nimeriți în gura lumii care vă judecă pe nedrept şi cum sunteți mai sensibil, zilele acestea, fiecare atac vă doare mai mult decât ar trebui. Trebuie să vă grăbiți să ştergeți acea pată care vă pătează imaginea, pentru că, atât timp cât nu-i găsiți rezolvarea, lumea abia aşteaptă să vă judece pornind din acel punct vulnerabil al dumneavoastră. Recunoaşteți că ați greşit ca să vă puteţi linişti şi astfel nici un atac să nu vă mai deranjeze.

 

VĂRSĂTOR: Teamă. Se apropie un eveniment demult anunţat, dar de care vă era puţin teamă, vă crea un sentiment de panică pentru că nu erați pregătit să îl confruntaţi. Nu mai puteţi amână, trebuie să spuneți prezent atunci când apare, fără să vă mai ascundeți atâta. Mai devreme sau mai târziu, tot ar fi venit şi momentul cu pricina, deci ar fi bine să accepţi situaţia oricum ar fi ea, fie că vă place, fie că nu. Deşi nu sună tocmai promiţător, veți începe să descoperiți puţin câte puţin şi ceva care să vă convină din toată situaţia, deci nu-i dați cu piciorul din prima.

 

PEŞTI: Distracție. Aveți multe ocazii pentru a sărbătorii și trebuie să profitaţi de ele din plin, e momentul perfect pentru distracţie. Prietenii vă invită să ieşiți, dar aveți chef şi de o aventură nouă, indiferent în ce plan vreți să-i dați startul. Că e o escapadă pe afară sau că e o aventură romantică, ieşind la vânătoare de inimi, vă simţiți bine în pielea dumneavoastră şi vă distrați cu adevărat, cum n-ați mai făcut-o demult. Vă comportaţi ca un copil pus pe șotii care face tot felul de glume cu cei dragi, pentru că ştie că umorul lui este gustat şi corect interpretat de ceilalţi.

Distribuie articolul