Horoscop, 20 iunie

de LM 0

horoscop

BERBEC: Răsplată. De unde nici nu vă așteptați, primiți exact soluția de care era nevoie pentru a restabili ordinea corectă a unor lucruri. O considerați o rezolvare justă după ce, o vreme, v-ați simțit defavorizat, atacat, criticat pe nedrept. Toate par să se calmeze în jur și aveți din nou motive de mulțumire. Trăiți mereu cu speranța că fiecare primește ceea ce merită, ca atare răspunsul pe care-l primiți azi de la viață este just, ca răsplată pentru faptele dumneavoastră. Chiar de-ar fi o sancțiune, nu trebuie să reacționați agresiv, ci înseamnă ca o meritați și aveți ceva de învățat din asta!

TAUR: Banalitate. Dacă stați și vă complaceți într-o zonă ternă în care nu se mai schimbă nimic fără să vă puneți imaginatia la treabă, fiți sigur că totul se va transforma într-o confortabilă banalitate. Nu sunteți genul de om care se lasă furat de lene și dezinteres, așa cum vă influențează unii din jur mult prea comozi să facă ceva cu viața lor, ca atare scoateți la lumină gândurile dumneavoastră cele mai originale, ideile cele mai creative, pentru că aveți un bagaj imens de resurse. Alungați-i din viață pe cei care vă trag înapoi în loc să vă lase să urcați și începeți să clădiți cu încredere ce aveți în minte.

GEMENI: Gânduri. Nu sunteți în cea mai bună formă, lăsați gândurile negative să vă conducă, deși aveți în jurul dumneavoastră suficiente motive de bucurie. Ascultați-i pe cei care vă prezintă viitorul în lumini optimiste, nu vă lăsați copleșit de temeri, de îndoieli sau de propriile slăbiciuni! Aveți pe cineva alături care vă îmbărbătează și nu aveți decât de câștigat, dar grijile vă omoară. Încercați, măcar pentru o zi, să nu îl mai luați pe nu în brațe și să nu o mai țineți doar pe a dumneavoastră, ca și cum toate ar fi groaznice. Un pic de detașare de norul cel negru v-ar ajuta să descoperiți soarele la orizont.

RAC: Glume. Prea puneți la suflet orice glumă proastă sau orice cuvânt aruncat aiurea de un prieten care nu-și dă seama ce simțiți. Sunt vorbe fără rost, nici nu ar merita atenția, dar vă prind într-un moment sensibil când orice fleac vă deranjează. Aveți tendința de a le considera pe toate un afront personal, când de fapt nu e altceva decât o banală replica ce se dorea a fi amuzantă. Cum umorul nu vă caracterizează azi, aveți tendința de a reacționa negativ, cu lacrimi, depresie, apatie, izolare, în loc să răspundeți cu aceeași armă!

LEU: Daca îi ai pe cei dragi alături, eşti cel mai puternic om din lume! Îţi extragi energia din iubirea lor, din bucuria copiilor, din toleranţa partenerului, din acceptarea lor necondiţionată, şi acelaşi lucru îl oferi şi tu înzecit înapoi. Există o bună cooperare în cadrul familiei şi nimic nu ţi se pare mai frumos decât să fiţi alături la tot ce aveţi de făcut. Faceţi planuri de viitor la care fiecare îşi aduce contribuţia cu entuziasm şi optimism, şi cât timp sunteţi alături, umăr la umăr, nimic nu vă poate opri din elan. Împreună sunteţi o forţă de neînvins!

FECIOARĂ: Negativism. Aveți o senzație ciudată cum că lumea nu v-ar privi cu ochi buni, dar e o impresie greșită. Totul vine din propria atitudine negativă despre dumneavoastră, pentru că vă vedeți numai defectele și slăbiciunile și credeți că și ceilalți vă văd la fel. Nimeni nu are cum să vă vadă aceste puncte sensibile dacă nu le scoateți atâta la iveală, ca atare învățați să arătați ceea ce aveți mai bun, nu invers! Dacă vă plângeți întruna de cât de imperfect sunteți, cum ați vrea ca ceilalți să spună exact pe dos? Începeți să vă apreciați mai mult așa cum sunteți și aceasta se va oglindi în felul în care vă respectă ceilalți.

BALANȚĂ: Supunere. Contactul cu reprezentanții puterii (cu un părinte autoritar, cu un profesor sever sau cu un șef aspru) este dificil și vă dă numai motive de nemulțumire de câte ori vă adresați lor. Bateți cu oarecare smerenie și teamă la poarta lor, ca la un for suprem de la care așteptați un răspuns sau un ajutor, dar acesta nu vine în forma pe care ați fi sperat-o. Sunteți dezamăgit, aveți impresia că nu aveți nici un drept, ci numai obligații, dar, de data aceasta, trebuie să vă supuneți lor umil, dacă vreți să obțineți totuși ceea ce așteptați de la aceștia. Au niște condiții mai dure, pe care trebuie să le respectați, altfel, în loc de un răspuns favorabil, veți primi o ușă trântită în nas.

SCORPION: Reticență. Oboseala își lasă amprenta pe activitățile zilei, pentru că nu prea dați randament în ceea ce faceți. Nu aveți nicio tragere de inimă să vă apucați de treabă și refuzați orice invitație de a colabora la reușita planurilor începute. Spuneți nu la orice, criticați tot ce auziți și, cu asemenea atitudine negativistă, e greu de crezut că veți ajunge totuși undeva. Ceva din modul celor din jur de a se comporta vă determină să fiți atât de reticent și să mai așteptați o vreme, înainte de a vă implica mai serios. Aveți mereu impresia că ceilalți vor să profite de dumneavoastră și, ușor egoist, stați pe margine ca să vă cruțați energia în loc să o folosiți.

SĂGETĂTOR: Susținere. Aveți norocul să vă alăturați unui colectiv de persoane a cărei prezență vă încarcă pozitiv, vă stimulează să vă implicați într-o activitate nouă și palpitantă, iar cooperarea merge strună. Când aveți asemenea anturaj alături, simțiți că sunteți capabil de orice, parcă aveți aripi și toate evoluează într-un ritm susținut către scopul cel mai înalt. Când aveți alături echipa de oameni potrivită pentru ceea ce v-ați propus, nimic nu vă oprește și aveți forța necesară chiar și pentru cele mai dificile confruntări. Singur, ar fi mai greu, tocmai de aceea trebuie să profitați de excelenta comunicare pe care o aveți cu grupul care vă susține.

CAPRICORN: Relații. Cât timp judecați lumea corect, imparțial și fără ton ridicat, veți avea relații armonioase cu oricine. Puneți-vă un pic în pielea celor cu care vorbiți și imaginați-vă cum ar fi să vi se vorbească de sus, să fiți criticat, să vi se analizeze toate detaliile și vă veți da seama că nu e deloc plăcut să intrați în colimatorul altora. La fel trebuie să faceți cu cei pe care aveți azi în față, ca nu cumva să le puneți o etichetă pe care nu o merită. Dacă reușiți să-i priviți pe ceilalți cu simpatie și prietenie, căldura se va resimți în modul în care vorbiți cu ei și vi se va răspunde cu aceeași monedă.

VĂRSĂTOR: Recunoștiință.V-ați putut baza o perioadă pe ajutorul unor persoane care au contribuit trup și suflet la unul din planurile care vă preocupă, dar ca orice relație ajunge și la un sfârșit. E vremea să puneți punct acestei asocieri din care ați avut multe de câștigat și de învățat, dar de acum fiecare merge pe drumul său, privind cu recunoștință la ceea ce ați construit împreună. Nimic nu e veșnic, de aceea azi trebuie să vă luați rămas bun de la cineva care v-a stat, o perioadă, alături cu sinceritate și dorința de a vă ajuta. Probabil vă va lipsi, dar trebuie să vă descurcați și singur.

PEȘTI: Iubire. Aveți alături oameni care vă îndrăgesc, care vă susțin, care vă încurajează cu vorbe frumoase, și faceți tot posibilul ca să nu-i dezamăgiți. Știți că și ei oferă mult, dar și ei așteaptă enorm de la dumneavoastră. La gesturile lor de afecțiune, de prietenie, de susținere aveți multe de oferit în schimb. Vă simțiți bine când sunteți încurajat de oameni care cred în dumneavoastră, de aceea descoperiți cât de puternic deveniți când aveți pe cei dragi alături. Vă împing de la spate iar înapoi le dați tot ce vă stă în putere.

Distribuie articolul