Horoscop, 2 februarie

de LM 0

BERBEC: Maturitate. Reuşiți să vă remarcați prin maturitate, înţelepciune, seriozitate, pentru că simpla dumneavoastră apariţie impune respect şi prestanţa. Sunteți cu ceva mai presus decât cei din jur care vă admiră, astfel vă stimulează şi vă motivează să faceți totul perfect, pentru a nu-i dezamăgi. Aveți şansa de a atinge un apogeu într-un proiect de lungă durată în care ați investit tot ce aveați mai bun şi veți putea să vă menţineți multă vreme pe un nivel promiţător, demn de laudă şi mândrie personală.

 

TAUR: Sprijin. Prezenţa dumneavoastră e benefică persoanelor care trec prin momente dificile. Reuşiți să le inspirați încredere, siguranţă, de parcă garanţiile pe care le oferiți le alungă starea de teamă care i-a copleşit. Participați concret la rezolvarea problemelor lor, ceea ce le dă lor curajul de a lupta în continuare cu piedicile care îi ţin pe loc. Ajutându-i parcă nu mai sunt la fel de neputincioşi, deci oferiți-le sfaturi şi susţinere cu toată fiinţă pentru că deveniți punctul lor de sprijin într-o mare de nesiguranţă.

 

GEMENI: Realizări. Aşteptarea dumneavoastră a luat sfârşit deoarece se poate spune că ați ajuns în faţa unui vis împlinit! Totul se termină cu bine, chiar aşa cum ați dorit şi de aceea aveți toate motivele să fiți mândru de tot ce ați realizat până acum. Poate mai e loc de ultimele retuşuri înainte de a pune punctul final, deci profitați de această zi pentru a trece în revistă etapele parcurse, punctele slabe, succesele. Nu spuneți totuşi nimănui de realizare până ce nu devine deja un fapt concret pentru care puteţi bagă mâna în foc.

 

RAC: Câștig. Când sunteți convins că dețineți adevărul sunteți capabil să luptaţi până în pânzele albe, pentru că nu suportaţi ca altul, care apelează la tertipuri incorecte, să fie cu un pas înainte. Faceți tot posibilul să-l detronați de pe locul nemeritat pe cel care a câştigat prin căi incorecte. Nu acuzați pe nimeni fără să aveți dovezi şi dacă e să intrați într-o luptă pentru a scoate la lumină adevărul, fiți sigur că deţineți toate instrumentele legale pentru a-l învinge.

 

LEU: Încheiere. Nimic nu e veşnic, deci aşteaptați-vă că un proiect cu care v-ați obişnuit de mai multă vreme să se termine curând. Azi deja vedeți capătul acestui drum şi considerați că e un final bun, cu rezultate concrete, vizibile, bine meritate. Dacă mai puteţi rezolva ceva acum, pe ultima sută de metri, grăbiți-vă, dar dacă sunteți mulţumit de ceea ce ați construit, extrageți concluzia finală şi pregătiți-vă să-i puneți punct. Un final e de fapt şansa unui alt început dar bucurați-vă o vreme de ceea ce ați obţinut deja.

 

FECIOARĂ: Liniște. E o plăcere să vă bucurați cât mai mult timp de liniştea din jur, nu vă doriți să treacă acest moment de tihnă, chiar aveați nevoie de o pauză şi pentru că nu se întâmplă nimic, se poate spune că e o zi pe placul dumneavoastră. Chiar dacă păreți pasiv şi dezinteresat de tot ce se petrece în jur, este exact atmosfera pe care o doreați, pentru că aşa vă puteţi odihni un pic, vă detaşați de griji şi probleme, şi găsiți starea necesară unei analize la rece a situaţiei în care vă aflați. Profitați cât mai mult de calmul instalat!

 

BALANŢĂ: Nemulțumire. Nu stați să analizați ce nu aveți acum, ci lăsați-vă dus de cursul firesc al vieţii către ceea ce veți primi de acum înainte. Dacă nu aveți curaj să cereți de la viaţă ceea ce nu deţineți, dacă ce ați primit nu vă satisface, e clar că nu veți fi mulţumit niciodată. Fiți mai recunoscător pentru ceea ce ați obţinut deja, chiar dacă nu e la nivelul maxim sperat. Aşteaptați, mergeți înainte şi luptați până ce şi aceste goluri vor fi umplute, fără să vă cramponați de lipsurile trecătoare. Sigur veți obţine tot ce vreți, dar trebuie să aveți o atitudine optimistă şi pozitivă asupra vieţii.

 

SCORPION: Curățenie. Aveți un program lejer și vă puteţi ocupa și de activităţile de rutină pe care le-ați tot amânat înainte. Fie că faceți ordine prin casă, corespondenţă sau acte, fie că vă ocupați mai serios de familie, vă veți simţi mult mai bine la finalul zilei că ați reuşit să mai puneți câte ceva la locul potrivit. Puteţi discuta despre o mulţime de lucruri mărunte şi aparent nesemnificative, dar după ce veți trage nişte concluzii, vă veți da seama că trebuia să vă ocupați odată şi-odată şi de ele. Azi a fost ziua potrivită!

 

SĂGETĂTOR: Vești. Primiți vestea cu tentă oficială de care aveați nevoie pentru a trece la etapa următoare a unui proiect. Poate aşteptați un document, o autorizaţie, un aviz extrem de important, fără de care activitatea nu ar fi fost susţinută legal. De acum, având în buzunar hârtia potrivită, drumul vă e netezit spre succesul final. Chiar dacă ați umblat mult ca s-o obţineți, chiar dacă biurocraţia a fost de multe ori enervantă, a meritat să luptaţi pentru a ajunge aici, pentru că, de acum, nimic nu vă mai poate ţine pe loc. Aveți tot ce vă trebuie pentru a merge mai departe!

 

CAPRICORN: Exemplu. Aveți alături exemple demne de urmat, deci profitați din plin de ceea ce au ceilalţi de oferit! Unii au sfaturi şi informaţii excelente de dat, alţii vă stimulează cu dragostea şi aprecierea lor. Ştiți să valorificați perfect resursele pe care aceştia vi le dau cu inima deschisă, pentru că sunt semne de prietenie şi afecţiune sincere şi stimulative în situaţia de faţă. Observați cu această ocazie că nu sunteți singur, că aveți alături oameni de încredere pe care vă puteţi baza cu succes şi, dacă adunați grupul adecvat scopurilor dumneavoastră veți primi tot sprijinul lor pentru ceea ce vreți să construiți.

 

VĂRSĂTOR: Amânare. Vedeți că un plan nu mai merge bine de la o vreme, dar tot trageți de el să-l mai continuați. Totuşi, intuiţia vă spune că, decât să consumați timp şi energie fără rost, mai bine ați abandona acel proiect, măcar pentru o vreme, şi să vă ocupați de altceva între timp. Sunt momente când nu sunt întrunite toate condiţiile unui progres continuu şi constant, ci mai dați piept şi cu astfel de hopuri peste care nu se poate trece, acum, de aceea e bine să renunţați la ele. Le treceți doar pe o linie moartă, urmând să le luați de unde au rămas altădată. Nu e un final, e doar o amânare!

 

PEŞTI: Amintiri. E o plăcere să vă aduceți aminte, din când în când, ce rol important au jucat alţii în viaţă dumneavoastră. Vin şi astfel de momente de bilanţ când aveți ocazia să vă arătaţi recunoştinţă faţă de cei care v-au sprijinit când ați avut mai mare nevoie. O faceți cu sinceritate şi cu iubire, pentru că sunteți conştient că, fără intervenţiile lor în momentele cheie ale existenţei dumneavoastră ați fi pierdut timp şi energie pentru a depăşi singur acele hopuri. Ei v-au fost alături cu un sfat sau cu o mâna de ajutor şi ați trecut peste toate mai repede. Va veni ziua când vă veți putea achita de aceste datorii, pentru că va exista şi un moment în care le puteţi întoarce serviciile cu bucurie că puteţi fi şi de ajutor în acelaşi mod.

 

Distribuie articolul