Horoscop, 19 septembrie

de LM 0

horoscop

BERBEC: Susținere. Uneori e bine să vă susțineți punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru că doar așa veți reuși să aveți ultimul cuvânt într-o dispută. Găsiți tonul potrivit pentru a vă face ascultat, și inspirați siguranță de sine și fermitate, ceea ce vă ajută să vă impuneți în fața tuturor cu ușurință. Nu alunecați spre agresivitate verbală orice ar fi, chiar dacă unii vă vor irita cu modul lor de comunicare, ci trebuie să continuați să vorbiți cu încredere în mesajul pe care îl aveți de transmis.

 

TAUR: Vindecare. Nimic nu se repară peste noapte, ci e nevoie de o perioadă de convalescență pentru ca totul să se echilibreze. Sunteți pe calea cea bună, spre momentul în care veți spune că totul a revenit la normal, dar trebuie să aveți răbdare. Mai sunt unele mici semne care vă tot trag înapoi, vă mai încearcă unele mici dureri, firești după o perioadă de criză. Priviți aceste cuvinte ca pe o metaforă, pentru că sunteți într-o astfel de etapă, ca cea de după boală: acum urmați cu sfințenie tratamentul potrivit pentru a vă vindeca. Continuați ce ați început, sunteți aproape de vindecare!

 

GEMENI: Soluții. Este un moment bun să treceți în revistă etapele parcurse într-un proiect la care v-ați adus contribuția în ultima perioadă. Ajungeți la concluzii importante, perfecte, pentru un final de drum și le veți putea pune în aplicare imediat ce va fi posibil. Sunteți foarte preocupat de muncă, de treburile pe care le-ați lăsat în așteptare la serviciu, încât vă veți putea concentra cu detașare și asupra acestora, găsind unele din cele mai corecte și practice soluții.

 

RAC: Dialog. Stați de vorbă cu persoana iubită și puneți țara la cale pentru perioada următoare. Aveți amândoi starea potrivită pentru a asculta cu atenție și de a exprima cu mai mult curaj ce aveți fiecare în minte. Dialogul se desfășoară pe un teren echilibrat, armonios, pașnic, în care amândoi vă aflați pe același nivel. Este momentul potrivit pentru a repara unele animozități mai vechi, probabil atmosfera fiind excelentă pentru a vă asculta unul pe altul și cu inima. Puneți mare preț pe sfatul și susținerea partenerului.

 

LEU: Familie. Visele dumneavoastră cele mai frumoase sunt legate de viața de familie, de relația cu oamenii pe care-i îndrăgiți cel mai mult. Când discutați cu ei despre ceea ce vreți de la perioada care vine, descoperiți că și ei au aceleași așteptări, deci vă puteți combina forțele pentru a ajunge la același rezultat care să vă satisfacă pe toți deopotrivă. Sunteți un visător, dar încurajările care vin de la cei dragi vă fac să țintiți și mai sus, să sperați și mai mult de la ziua de mâine, tocmai pentru că știți că vă vor sprijini și ei.

 

FECIOARĂ: Alegere. Parcă ați fi undeva la o răscruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care vă simțiți încă atașat, iar celălalt duce spre o cale complet nouă care nu știți clar ce aduce, tocmai de aceea stați în cumpănă: pe care s-o alegeți? Nu ați dori să renunțați la ceea ce vă leagă de trecut (amintiri, lucruri certe pentru care puteți băga mâna în foc, realități solide), dar vă atrage totodată foarte mult și noutatea, conștient că trebuie să mergeți mai departe, orice ar fi. Trebuie să alegeți, dar decizia e dificilă.

 

BALANŢĂ: Credință. Nu vă lăsați atras în discuții cu tentă religioasă, pentru că, la urma urmei, fiecare crede în cine vrea și cum știe el mai bine. Nimeni nu poate să vă spună că e bine sau e rău, ce e păcat și ce nu. Trăiți printre oameni și nimeni nu are dreptul să vă judece pentru felul cum gândiți, simțiți, sau comportați. Nimeni nu e perfect, nici dumneavoastră nu sunteți, dar aveți în schimb dreptul să intrați în relație cu divinitatea în stilul personal. Vă rugați cum știți, discutați cu Dumnezeu cum știți, mergeți la biserică dacă și când vreți… Deci ce rost au discuțiile despre credință?

 

SCORPION: Iubire. Relația de iubire nou începută înaintează într-o direcție promițătoare ce vă motivează să depuneți și mai multă pasiune în acest sens. Primiți din partea celui care v-a furat inima, energie pozitivă, interes de a clădi ceva solid împreună, susținere și înțelegere, adică valorile potrivite pentru o iubire adevărată și de viitor. Primiți din partea sa anumite semnale care vă oferă garanții certe că vă veți putea baza pe el de acum înainte, că dorește să mergeți mai departe cu încredere deplină în relația care prinde contur din ce în ce mai bine.

 

SĂGETĂTOR: Amăgire. Sunteți atras pe o pistă falsă și vă veți da seama că ați consumat inutil timp și energie mult mai târziu, după ce vă veți implica deja prea mult în această acțiune înșelătoare. Fiți mai atent la detalii, pentru că sunt suficiente informații premergătoare care pot fi interpretate greșit, dar dacă ați analiza un pic la rece situația, v-ați da seama unde greșiți. Cineva vă împinge într-o direcție amăgitoare, dar numai de luciditatea dumneavoastră depinde dacă îi urmați sfaturile sau vă opriți la timp, înainte de a fi prea târziu să mai reparați ceva.

 

CAPRICORN: Schimbări. Spuneți da schimbărilor, oricât de drastice, chiar riscante par! Sunteți un curajos din fire, nu vă speriați atât de ușor când vedeți că se dărâmă sub ochii dumneavoastră tot edificiul, deci e chiar indicat să radeți totul și s-o luați de la capăt. Sunteți în fața unei mari provocări care vă place. O acceptați cu încredere că va aduce apoi ceva mult mai bun. Sunteți conștient că uneori, ca să creați o lume mai bună, trebuie mai întâi s-o dărâmați pe cea veche. Nu vă temeți de schimbare, ci o acceptaţi cu brațele deschise, asumându-vă toate riscurile.

 

VĂRSĂTOR: Intuiție. Sfaturile cele mai bune nu vin de la alții, mai învățați, pentru că știți foarte bine ce aveți de făcut. Aveți suficientă experiență de viață, ați trecut prin destule ca să găsiți în interiorul dumneavoastră cheia problemei de astăzi. Poate nu e prima oară când vă confruntați cu ea, deci faceți-vă puțină liniște în minte și în suflet, pentru că ele vă șoptesc încotro e mai bine să mergeți. Intuiția e cel mai bun prieten, iar de data aceasta vă oferă soluții palpabile, nu doar simple avertismente. Încheiați ziua cu problema rezolvată doar pentru că ați ascultat întocmai ce vă ghidează vocea interioară.

 

PEŞTI: Meteodependență. Dacă aveți norocul să vedeți azi un petic de cer senin, sunteți fericit. Astăzi sunteți meteodependent, deci starea de bine depinde enorm de vremea frumoasă. Dacă nu aveți parte de un pic de soare, sunteți înnourat toată ziua, în schimb dacă soarele strălucește pe cer, ochii vă sclipesc și chipul vi se luminează ca prin farmec. Parcă v-ați încarcă bateriile direct de la soare, de aceea e bine să vă comportați ca floarea soarelui azi: unde vedeți o rază, vă întoarceți după ea, deci în nici un caz nu trageți draperiile să vă ascundeți în umbră. Aveți nevoie de atingerea caldă a soarelui pentru a râde cu toată inima!

 

Distribuie articolul