Horoscop, 18 ianuarie

de LM 0

 

BERBEC: Umor. Nu puneți la suflet micile motive de supărare care apar la orizont. Dacă nu le dați prea multă atenție, vor dispărea de la sine, ca atare cea mai bună atitudine în fața lor este umorul. Glumind pe seama veștilor tocmai aflate, luându-le peste picior, de parcă ar fi motiv de distracție și nicidecum unul de îngrijorare, veți vedea că efectele lor vor trece fără să vă atingă. Situația de față e prea banală ca s-o amplificați atât. Zâmbiți, glumiți pe marginea celor aflate, deoarece e atitudinea cea mai bună pentru ca efectele negative să nu se resimtă în nimic din ceea ce faceți.

 

TAUR: Emoții. Nu vă lăsați copleșit de o emoție negativă, chiar dacă aveți impresia că, în loc să scăpați de ea, devine din ce în ce mai puternică. E pentru că o lăsați să crească, o alimentați fără motiv, când aveți în jur atât de multe lucruri minunate către care să vă îndreptați atenția și astfel să vă abateți gândul de la acel aspect neplăcut. Exagerați crezând că numai dumneavoastră faceți sacrificii și că sunteți cel care are de suferit. Dacă stați cu inima strânsă și cu ochii în pământ, nu puteți observa și ar putea trece pe lângă dumneavoastră motive excelente de bucurie. Capul sus și zâmbiți!

 

GEMENI: Selecție. Fiți foarte atent la oamenii pe care îi atrageți astăzi alături într-un plan comun, pentru că s-ar putea să nu fie cei mai potriviți colegi pentru ceea ce v-ați propus. Ori au interese egoiste și vor face tot posibilul să tragă, la final, tot succesul de partea lor, ori doar vor profita de eforturile dumneavoastră pentru a-și asigura lor ascensiunea. Fiți foarte exigent, atent la toate semnalele negative care vin de la aceștia, pentru că vă veți da seama din timp că au ceva de ascuns și, mai ales, de urmărit, ce vă poate dezavantaja. Selectați-vă colaboratorii cu maximă prudență!

 

RAC: Alternative. Când un aspect al vieții vă stresează prea mult, deveniți sclavul acelui gând, de aceea trebuie să aveți întotdeauna un plan de rezervă către care să vă îndreptați atenția. Nu dați atâta importanță unui fleac, unei piedici minore, ci, când vedeți că nimic nu mai merge într-o direcție, ocupați-vă imediat de celălalt plan. Asta vă va abate gândul de la primele motive de enervare și veți vedea că veți trece mult mai ușor peste toate. Nu are rost să vă cramponați de un hop neînsemnat și să-l transformați în ceva catastrofal, când totul poate fi reparat cu o atitudine mai jucăușă, mai superficială.

 

LEU: Evaluare. Nu treceți la etapa următoare a proiectului la care munciți până nu sunteți sigur că ați înțeles situația corect, că dețineți toate informațiile necesare și că sunt îndeplinite toate condițiile unei evoluții fără întrerupere. Dacă ați scăpat ceva din vedere, vă veți întoarce din drum și vă va strica tot cheful și elanul. Nu vă apucați de ceva nou dacă sunteți încă prins în alte activități care necesită concentrare. Ocupați-vă de ele, duceți-le la îndeplinire cu calm și abia după ce vă veți elibera complet vă puteți gândi și la ce vreți să faceți după aceea. Nu încercați să lucrați pe două fronturi simultan, pentru că veți da piept cu propriile limite și neputințe.

 

FECIOARĂ: Clarificări. Adevărul poate reveni la lumină după o luptă întreagă cu minciuna. Poate ați comis o eroare cândva care acum își arată efectele nedorite și trebuie să vă grăbiți, măcar acum, după atâta timp, să restabiliți ordinea corectă. Dacă altcineva v-a înșelat așteptările, trebuie să i-o spuneți direct, pentru că nici nu și-a dat seama că a greșit față de dumneavoastră dar, dacă va afla că v-a supărat. Va face tot posibilul să îndrepte lucrurile. Parcă se face lumină, se reașează lucrurile pe făgaș normal și vă liniștiți pentru că neregulile nu pot dura la nesfârșit și se clarifică.

 

BALANŢĂ: Reticență. Sunteți un pic reticent la nou, credeți că această viziune nouă vi se potrivește. Înainte de a face vreun pas, ori pentru a o accepta, ori pentru a o respinge, mai așteaptați puţin să vedeți dacă apar ceva informații suplimentare prin care să vă lămuriți mai bine ce aduce noua atitudine de viață. Poate nu o vreți doar din comoditate, din obișnuință, pentru că nu aveți forța de a renunța la ceea ce aveți deja, dar poate e și mult prea grea pentru puterile actuale. Nu o respingeți, mai meditați asupra ei, pentru că într-o zi îi veți vedea efectele. Uneori, schimbarea nu vine lin, ci ca un tăvălug!

 

SCORPION: Iubire. Azi iubirea este la cote maxime, persoana iubită vă așează în centrul universului său și vă simțiți foarte bine în această postură. Iubirea vă dă energie, curaj, încredere, vă sțiți susținut necondiționat și sunteți capabil de adevărate miracole. Veștile bune vă vin direct către inimă și motivele de fericire apar valuri-valuri, încât ați putea spune că este una dintre cele mai grozave zile în plan sentimental. Poate fi momentul de top al unei povesti de iubire, cum ar fi prima întâlnire cu cel de care v-ați îndrăgostit, o cerere în căsătorie.

 

SĂGETĂTOR: Strategie. E un moment bun să vă stabiliți o strategie pe termen lung pentru a atinge un obiectiv căruia îi acordați o semnificație specială. Sunteți abia la început, dar priviți deja până departe, convins că vor ieși toate ca la carte. E perfectă această atitudine optimistă și entuziastă în fața noului, și așezați fiecare detaliu la locul potrivit cu bucurie, sigur că tot ce clădiți acum, cuvânt cu cuvânt și gând cu gând, va duce în final la o construcție demnă de mândrie și de laudă. Sunteți conștient că ceea ce stabiliți acum va avea rezultatele visate, și nu vă abateți de la planul pe care l-ați făcut cu încredere deplină în succes.

 

CAPRICORN: Abundență. Cuvântul care vă vine în minte azi este abundența, vă apar o mulțime de lucruri utile in cale și numai de dumneavoastră depinde cum le valorificați. Întâlniți mulți oameni care vă pot fi de ajutor, apar oferte profitabile care merită puse în aplicare, vin informații care vă pot ajuta să restabiliți echilibrul pe multe planuri ale vieții. Sunt ponturi concrete, nu simple păreri, vă puteți folosi de ele cât se poate de clar. Poate și banii ajung azi pe un teren promițător, chiar dacă se și duc repede, dar măcar aveți de unde plăti. Și aceasta e o senzație plăcută de prosperitate!

 

VĂRSĂTOR: Timp. Nu vă jucați cu timpul pentru că fiecare minut care trece contează în situația de față. Nici nu vă dați seama când trece timpul dacă îl risipiți pe nimicuri. Aveți o relație cu totul specială cu timpul, sunteți eficient, organizat, dar de data aceasta aveți impresia că aveți tot timpul din lume pentru a vă mișca în voie. Nu e chiar asa, veți ajunge în fața unui impas în care vă veți da seama că nu ați folosit orele cu înțelepciune, intrați în criză de timp și începeți să faceți gafe și regretați că nu v-ați organizat mai bine sarcinile înainte. Acum e deja prea tarziu, dar învățați din toate!

 

PEŞTI: Vești. Aveți o zi de succes în care vi se vor oferi multe motive de bucurie, de veselie, de distractie. Primul plan vizat de vești excelente este cel sentimental, deci programați-vă o întâlnire cu persoana iubită. Dacă sunteți singur ieșiți undeva, nu se știe de unde sare iepurele și terminați ziua îndrăgostit lulea. Și la serviciu se pot auzi vesti bune, pentru că reușitele vin pe bandă rulantă, aveți un sentiment puternic de succes, de satisfacție profesională. Toate ar trebui să meargă ca pe roate azi, căci apar suficiente ocazii de a zâmbi, de a transmite lumii cât de bine s-au rezolvat toate.

 

 

Distribuie articolul