Horoscop, 17 februarie

de LM 0

BERBEC: Prietenie. Toate ar trebui să vă meargă ca pe roate azi, pentru că planează un aer norocos în jur. De fapt, aveți şansa de a întâlni o mulţime de oameni care, mai devreme sau mai târziu, vor juca roluri cheie în planurile dumneavoastră, deci ţineți minte numele celor care vă apar astăzi în cale şi faceţi-vă prieteni. Va veni o zi când veți putea apela la ei cu succes. Aveți impresia că toate merg strună, că toate piedicile v-au dispărut din cale şi că de fiecare dată treceți prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a primi exact ce căutaţi. Mai rar asemenea auspicii!

 

TAUR: Sunteți în faţa unei situaţii în care e nevoie de viteză, de reacţii prompte. Nu aveți voie nici să prelungiți lucrurile mai mult, nici să dați totul peste cap intrând în panică. E nevoie de o intervenţie rapidă din partea dumneavoastră, deci fiți pregătit pentru o schimbare majoră în program. Aveți toate resursele pentru a reuşi, pentru că, atunci când sunteți un pic strâns cu uşa, nu vă pierdeți cumpătul, ci vă puneți şi mai bine ambiţia la treabă pentru a acţiona cum trebuie. Aşa faceți şi azi şi veți fi mândru de intervenţia rapidă care vă va deschide pe neaşteptate o direcţie nouă de mers.

 

GEMENI: Slăbiciune. Parcă ar fi două personalităţi în interiorul dumneavoastră care se luptă pentru supremaţie. Sunteți la mijloc şi nu ştiți pe care s-o ascultaţi, pe care s-o lăsați să se manifeste liber şi pe care s-o ţineți în frâu, pentru că nu ați vrea că lumea să descopere la trăsături de caracter care nu vă onorează. Dacă nu sunteți atent la propriul comportament, ați putea scoate la iveală ori slăbiciuni de care vă e jenă, ori o agresivitate ce se poate transforma în răutate, dacă nu o ţineți sub control. Lumea se întreabă uimită care sunteți cu adevărat?

 

RAC: Optimism. Vă simţiți bine în pielea dumneavoastră datorită unui nivel de energie foarte ridicat pe care îl puteţi valorifica cu succes. Atitudinea aceasta pozitivă, încrederea absolută în propriile forțe, optimismul care vi se citeşte pe chip au la bază o stare de sănătate foarte bună. De fapt, toate merg mâna în mâna, înlănţuite: confortul fizic generează pace sufletească şi armonie cu propria persoană, deci aveți numai motive de bucurie cu privire la cel care sunteți, ca individ, ca om, ca parte din Univers. Faceți tot posibilul să menţineți această stare de echilibru pe toate planurile fiinţei: fizic, mental, emoţional, spiritual.

 

LEU: Energie. Sunteți plin de energie la serviciu datorită unui stimulent care vă determină să dați tot ce aveți mai bun din dumneavoastră. Cu această motivație, toate ar trebui să meargă ca pe roate, pentru că aveți convingerea că tot ce faceți e de succes. Ar fi bine să porniți ceva nou astăzi, pentru că deţineți toate resursele pozitive pentru a duce la capăt repede şi bine acest nou proiect. Ziua e potrivită iniţiativelor îndrăzneţe, ţintind cât mai sus. Sunt mari şanse să faceți un pas înainte în carieră, o ocazie rară de promovare, de avansare profesională sau de atingere a unui apogeu mult visat.

 

FECIOARĂ: Schimb. Aşa cum vă purtaţi cu ceilalţi, aşa veți primi şi din partea lor, deci ori de câte ori vorbiți cu cineva, gândiți-vă la impresia pe care o lăsați despre dumneavoastră. Veți primi exact ceea ce oferiți, nimic mai mult, nimic mai puţin, deci nu judecați pe cineva dacă nu vreți să fiți judecat, nu criticați dacă nu faceți faţă criticilor. Purtați-vă cu ceilalţi exact aşa cum ați dori ca ei să se poarte cu dumneavoastră şi orice animozitate anterioară dispare. Sunteți zodia care empatizează cel mai uşor cu oamenii, oricât de diferiţi ar fi și veți reuşi imediat să vă puneți în pantofii celui cu care discutaţi, ca să vă dăruiţi unul altuia doar gesturi armonioase.

 

BALANŢĂ: Depresie. Finalul brusc la care ați ajuns vă lasă fără replică şi vă face să alunecați spre o depresie greu de controlat. Sigur că nu e rezultatul pe care l-ați preconizat atunci când ați pornit la drum, sigur că îl puteţi considera un eşec şi pentru că vă prinde într-o pasă proastă, din punct de vedere emoţional, aveți tendinţa de a agrava situaţia cu emoţii negative şi procese de conştiinţa în care vă găsiți vinovat de toate. Aveți nevoie de cineva care să vă stimuleze să treceți peste acest hop, dar nu aveți pe cine vă baza.

 

SCORPION: Repaus. Nu cereți permanent acţiune şi noutate, pentru că nu au de unde să apară chiar tot timpul. Uneori intrați într-o zona mai ternă, mai monotonă, în care nu se mai modifică nimic, dar e absolut normal să apară şi perioade mai calme. E ca o perioadă de sedimentare a aspectelor anterioare ca apoi, după ce veți extrage concluzia cea mai potrivită pentru cele învăţate, să puneți în practică tot ce ați acumulat. Aveți răbdare, azi nu se mai întâmplă nimic palpitant, aşa cum vă place, dar puteţi sta liniştit, cu convingerea că şi acest răgaz face parte din procesul de schimbare început cândva. Nu puteţi alerga tot timpul: mai aveți nevoie şi de respiro!

 

SĂGETĂTOR: Variante. Nu ştiți ce să alegeți în situaţia de faţă pentru că aveți la dispoziţie două variante din care numai una duce cu adevărat la un rezultat. Dacă nu o alegeți cu grijă pe cea potrivită  ați putea ajunge într-un impas din care singura soluţie ar mai fi renunţarea. Nu vă grăbiți să oferiți răspunsul imediat, mai aveți ceva timp să chibzuiți, să cântăriți argumentele pro sau contra, să vă informați din mai multe surse şi apoi veți extrage o concluzie. Nu vă cere nimeni să decideți pe loc, deci luați-vă un răgaz de gândire!

 

CAPRICORN: Aventură. Iubirea nu e întotdeauna sinceră, de aceea ar fi bine să rămâneți mai rece la gesturile de afecţiune ale unei persoane care încearcă să vi se bage pe sub piele cu orice preţ. Nu are intenţii pozitive, apelează la tertipuri incorecte pentru a vă câştigă simpatia şi chiar dragostea, dar va profita de încrederea dumneavoastră după ce veți începe să-l iubiți. Poate fi doar o aventură fără viitor şi dacă o luați ca atare, totul ar fi perfect, dar dacă vă îndrăgostiți de o astfel de persoană cu două fețe, ați putea suferi profund. La câtă iubire puteţi oferi, nu meritaţi o iubire falsă.

 

VĂRSĂTOR: Este excelentă atitudinea pe care o abordați faţă de criticii cei mai acerbi! Nu plecați urechea la judecăţi de valoare nemeritate, la predici pe care unii abia aşteaptă să le ţină cu superioritate. Luați-o în glumă, apelați la ironie, ba chiar şi la o oarecare atitudine jucăuşă în faţa acestora, pentru că veți vedea că nu au nici un drept să vă atace. Deşi puneți de multe ori la suflet vorbele dure, de data aceasta cel mai bine e să le luați peste picior, să răspundeți cu o poantă, să le arătaţi că nu vă pasă de ce vi se spune cu autoritate pentru că nu sunteți vinovat de nimic din ceea ce vi se reproşează. Râdeți şi treceți mai departe!

 

PEŞTI: Cheltuieli. Mare grijă la tranzacţiile financiare ale acestei zile pentru că trece un oarecare risc prin portofelul dumneavoastră. Sunteți pe cale să încheiați o afacere proastă, să cumpărați un obiect care, mai târziu se va strica, ori trebuie să deturnezi o sumă mai mare de bani într-o direcţie neplăcută cum ar fi o amendă, repararea unui obiect de care aveți mare nevoie şi care s-a defectat, o factură uitată. Ați fi avut nevoie de acei bani pentru cu totul alte scopuri şi când colo trebuie să-i direcţionezi spre acest scop deloc plăcut. Surprizele de natură financiară au o tentă negativă deci calculați fiecare bănuţ cu prudenţă.

 

Distribuie articolul