Horoscop, 16 noiembrie

de LM 0

horoscop

BERBEC: Încredere. Sunteți conştient că visul dumneavoastră de acum nu e simplu, e nevoie de un efort major de voinţă şi muncă, de o investiţie masivă de energie, de timp, de idei, dar deţineți toate aceste valori pentru a vă vedea visul împlinit într-o zi. Aşteptați, încercați să nu pretindeți rezultate rapide pentru că nu acestea vor fi şi cele mai bune! Cu cât construiți mai lent acest edificiu, cu atât vă veți bucura mai mult timp de efectele sale, deci faceți paşi mici şi credeți cu tărie în şansele de reuşită ale acestui mare plan.

 

TAUR: Răzvrătire. Azi, mulţi vor spune că sunteți un rebel, că nu ţineți cont de nimic, şi vă arătaţi originalitatea în fel şi chip. Una din direcţiile ciudate în care vă demonstrați modul diferit de a vă comporta e viața de cuplu. Poate că partenerul ştie că aveți idei ciudate şi vă va tolera că atare, dar cei din afara cuplului s-ar putea să nu vă accepte uşor comportamentul. Poate sunteți cam agresiv sau autoritar, poate sunteți cam libertin şi independent, deci multă lume vă va privi ca un exemplar rar! De obicei sunteți partenerul perfect, cel mai interesat de armonia în cuplu, dar acum sunteți total atipic zodiei şi vă comportaţi în mod neaşteptat.

 

GEMENI: Prudență. Ați trecut cândva printr-o situaţie care n-a ieşit tocmai bine, iar acum, când eşti pus într-o situaţie similară, nici nu aveți curajul să mai încercați ceva, ca nu cumva să se repete totul. Se presupune că ați învăţat deja din lecţiile trecutului, ca atare nu are rost să fiți acum atât de temător şi excesiv de prudent. Puteţi lua măsuri de precauţie ca să nu repetaţi aceeaşi greşeală, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să faceți nimic. Luați-vă inima în dinţi şi faceți ceva, pentru că veți regreta mai târziu că nici măcar n-ați încercat. E greu de crezut că veți greşi de două ori în acelaşi loc.

 

RAC: Ambiţionare. E o plăcere să vorbiți despre meritele dumneavoastră într-o companie care te stimulează să arătaţi ce aveți mai bun. Aveți cu cine să vă măsurați forţele, pentru că e vorba de tovarăşi de lucru la fel de bine pregătiţi, la fel de ambiţioşi. E o satisfacţie aparte să vă comparați cunoştinţele şi valoarea în raport cu asemenea oameni de top! Nu ați avea nicio motivaţie să fiți comparat cu oameni mediocri, insignifianţi, modeşti, care se mulţumesc cu puţin de la viaţă, dar aveți în faţă persoane la fel de puternice care vizează succesul la cel mai înalt nivel.

 

LEU: Rezultate. Azi aveți o atitudine tonică şi pozitivă şi mai aveți norocul unui anturaj la fel de optimist. Succesul nu întârzie să apară atunci când vă implicați cu asemenea bucurie pe chip şi cu încredere deplină în rezultatele finale. Veştile bune apar de pretutindeni, încât se poate vorbi de o zi de vârf indiferent de planul în care veți folosi auspiciile acestea minunate. Ar fi păcat să lăsați asemenea zi să treacă fără să faceți ceva interesant, pentru că ar trebui să vă iasă toate ca unse, mult mai repede şi mai uşor decât în alte zile.

 

FECIOARĂ: Decizie. Mare grijă la schimbarea de direcţie pe care o decideți azi, pentru că e posibil să nu luați cea mai înţeleaptă decizie. Nu vă grăbiți, nici măcar dacă sunteți strâns cu uşa, pentru că tot ce faceți sub imperiul vitezei, poate ieşi prost. Nici veştile de departe nu sunt prea bune azi, încât contactele cu alte ţări sau alte localităţi par a fi mai degrabă sursă celor mai neplăcute evenimente. Trebuie să acordați o atenţie sporită călătoriilor, deoarece există unele riscuri pe drum, poate nici nu ajungeți la destinaţie conform planurilor de la plecare, deoarece se schimbă pe parcurs direcţia, destinaţia sau condiţiile călătoriei.

 

BALANŢĂ: Împovărare. Nu vă simţiți bine într-un anturaj în care nu se discută decât despre boli, probleme şi necazuri. Aveți destule și nu e nicio plăcere să vă împovărați şi cu ale altora. Cei din jur nu ştiu să se abţină de la poveştile lor lacrimogene ci monopolizează discuţia, ca atare ar fi bine să-i ascultaţi, dar fără să puneți la suflet ceea ce auziți. Nu încercați să preluați grijile lor, pentru că nu aveți nevoie de aşa ceva. Uneori chiar e bine să puneți o barieră de siguranţă între dumneavoastră şi ceilalţi, ca să nu vă molipsiți.

 

SCORPION: Idealuri. Treceți printr-un moment inspirat în care visele vi se îndreaptă spre o perioadă mult mai îndepărtată a vieţii de familie. Dacă aveți copii, vă gândiți mai mult la viitorul lor, la ce şcoală ați vrea să urmeze, poate chiar şi la ce meserie v-ar plăcea să aibă. Dacă nu aveți copii, încă, visați la clipa când vă veți petrece sărbătorile în compania lor, şi sperați să nu mai dureze mult până acolo! Aveți vise cu mari şanse să se materializeze, pentru că sunt planuri pe care vi le programați mental cu încredere. Aşa e pentru dumneavoastră viaţa de familie ideală!

 

SĂGETĂTOR: Satisfacție. Creativitatea şi inteligenţa îşi dau mâna de minune în planurile de azi, pentru că aduceți la lumină proiecte care vă fac imensă plăcere şi vă inspiră un sentiment de satisfacţie intelectuală. Deţineți soluţiile cele mai bune, informaţiile cele mai solide şi, peste toate, şi o fantastică bucurie de a vă ocupa de acest proiect. Parcă cineva vă suflă în ureche ce aveți de făcut, tocmai de aceea profitaţi din plin de avântul de care beneficiați pentru a duce aceste planuri cât mai departe. Cu asemenea resurse minunate la îndemână, totul ar trebui să meargă că uns!

 

CAPRICORN: Intuiție. Aveți intuiţia ascuţită, multă lume o apreciază, deoarece reuşiți să presimţiți imediat dacă în spatele unui aspect se află pericole, riscuri sau minciuni. Sunteți pus în faţă unei situaţii cu două fețe şi reuşiți să descoperiți la timp ce se ascunde în spatele unor aparenţe înşelătoare, astfel încât să nu cadeți în plasa nimănui. Treceți ca prin urechile acului de o situaţie cu grad mare de risc: o persoană cu caracter cel puţin dubios încearcă să vă atragă. Aveți noroc cu această voce interioară care vă trage de mânecă la timp!

 

VĂRSĂTOR: Meditație. Se apropie un moment în care trebuie să luați o hotărâre. Nu o mai puteţi amâna, chiar dacă ați tergiversat lucrurile în ultima vreme, dar acum vine momentul decisiv final. Înainte de a spune ce ați ales, ar fi bine să stați să meditați, fără influenţe din afară, pentru că numai acolo, în adâncul inimii, veți găsi răspunsul optim la problema actuală. Veți şti foarte bine ce aveți de făcut şi mai ales ce nu trebuie să faceți, dar nu puteţi lua decizia fără câteva ore de meditaţie, de analiză la rece, poate chiar într-o totală izolare. Aveți nevoie de linişte pentru a vă limpezi gândurile.

 

PEŞTI: Susținere. Dacă primiți susţinerea potrivită de la cei din jur, sunteți capabil de succese de răsunet, deci cel mai greu e să vă alegeți tovarăşii potriviţi. Sunteți în faţa unei provocări interesante cu mari sorţi de izbândă, dar cu atât mai bune vor fi rezultatele cu cât reuşiți să atrageți şi pe alţii alături de dumneavoastră. Veți aduna un grup mai larg de persoane şi veţi vâsli împreună în acelaşi sens. Ei devin motorul secundar pentru că altfel evoluați când ştiți că aveți pe cineva alături care ţine cu dumneavoastră, vă încurajează şi crede în ceea ce doriți să faceți!

 

Distribuie articolul