Horoscop, 14 septembrie

de LM 0

horoscop

BERBEC: Cerere. Nu vă chinuți să rezolvați o problemă singuri, nu e în avantajul dumneavoastră, pentru că uneori ajunge doar să recunoaşteți că ai nevoie de ajutor şi acesta vine în cantităţi uriaşe. Există atâţia oameni care deţin cheia la problema care vă frământă, dar din orgoliu, ori din ruşine, nu aveți curaj să apelați la ei. Luaţi-vă inima în dinţi şi sunați un prieten care să vă sară în ajutor cu bucurie, pentru că aşa îşi întoarce serviciile pe care le-ați făcut altădată pentru el. Nu e deloc motiv de jenă să cereți, deci cereți cu încredere că cei care aveți alături persoanele potrivite.

 

TAUR: Alternative. Simţi o mare apăsare pe inima din cauza unei dezamăgiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu stați să cântăriți acest gol atât de mult, pentru că e o tristeţe trecătoare ce poate fi imediat compensată cu altceva. Dacă ați fi mai atent, ați descoperi că, deşi din direcţia de unde aşteptați un miracol nu apare nimic, vi se oferă în schimb altceva la fel de bun, dar pe care sunteți tentat să-l respingeți pentru că nu seamănă cu ceea ce visați. Poate fi un înlocuitor la fel de bun care vă va diminua greutatea de pe inimă. Accepţi cea ce vi se oferă, uneori alternativele pot fi mai bune!

 

GEMENI: Aparențe. Deși la prima vedere pare un mare impas, se va dovedi a fi un mare succes, pentru că doar aşa vă puteţi da seama de cât de multe lucruri sunteți capabil. Dacă v-ar veni toate uşor pe tavă, ați profită de ocazie şi atât, fără să mai învățaţi ceva din asta. Azi treceți printr-un moment greu care vă solicită cele mai profunde resursele şi îl rezolvați mai bine decât credeați că puteţi. Veți fi încântat la final să vedeți ce bine s-au aşezat toate, câte atuuri aveți și de care nu erai conştient. Nu priviți eventualele hopuri ca pe nişte probe imposibile, ci ca pe şanse excelente de a descoperi motivele anumitor lucruri şi soluţiile cele mai bune.

 

RAC: Tensiuni. Dacă situaţia devine un pic cam tensionată în jur fără să aveți vreo contribuţia la această problemă, nu încercați să lupţi, pentru că agresivitatea lor creşte cu fiecare încercare de a calma situaţia. Mai bine tăceți şi înghiţiți şi tolerați totul cu calm, pentru că nu deţineți armele potrivite pentru a aplana conflictul. Cineva trebuie să renunţe, sunteți cel mai potrivit în a face compromisuri. Nu aveți orgolii atât de mari încât să vreți să deţineți neapărat victoria acestui conflict, ci preferați să vă retrageți şi să-i lăsați pe cei nervoşi să obţină aparenta victorie. Cel mai deştept cedează întotdeauna primul.

 

LEU: Eliberare. Aveți ocazia să descoperiți sursa problemelor din viaţa dumneavoastră şi să vă eliberați de ea cu uşurinţă. E momentul perfect pentru un fel de detoxifiere, deci căutați iluziile după care v-ați ghidat, făţarnicii care vi s-au băgat pe sub piele, pistele false pe care ați mers înainte, ideile mincinoase pe care le-ați ridicat la rang de valori personale, şi faceți-vă curăţenie în viaţă. Sunteți atât de exigent şi de pregătit de acest proces de purificare, încât nu mai faceți deloc compromisuri. Nu mai acceptaţi nimic din ceea ce înainte v-a păcălit, dați afară minciună, iluzia, visele imposibile.

 

FECIOARĂ: Buget. Fiți mai atent la cheltuieli, treceţi-vă în revistă bugetul, ca să fiți sigur că luați cele mai prudente decizii. Sunteți într-o pasă cam risipitoare, parcă nu ați ieşit încă din spiritul vacanţelor şi dați cu bani în stânga şi-n dreapta mult prea uşor. Ați avea nevoie de un sfat experimentat, de la o persoană mai chibzuită în privinţa banilor, care să vă arate că banii nu trebuie aruncați la primul impuls. În această perioadă fiecare leu contează. Veți învăţa până la urmă cât de important e să vă administrați banii cu cap, pentru că banii se duc uşor, dar se fac extrem de greu, gândiți-vă la lunga listă de cheltuieli care vă aşteaptă şi mai închideți robinetul!

 

BALANŢĂ: Intuiție. Priveştiți lumea cu o combinaţie de sentimente, pentru că nu puteţi spune clar dacă aveți deplină încredere în oameni. Puteţi reacţiona diferit în funcţie de anturaj, pentru că nu toată lumea trebuie tratată suspicios şi rece, dar nici nu trebuie iubită necondiţionat. Trebuie să vă adaptați modul de a comunica şi de a vă apropia de ceilalţi în funcţie de intuiţie, pentru că aveți un fler care vă ajută să vă dați seama uşor ce fel de om aveți în faţă: unul care merită apreciat pentru ceea ce reprezintă sau unul are trebuie ţinut la distanţă pentru că nu e chiar bunătatea întruchipată?

 

SCORPION: Răbdare. Iubirea cere răbdare, deci nu pretindeți de la persoana iubită să vă ofere tot ce are de oferit din prima. Intrați în această relaţie, sădiți ceea ce se va ridica între voi şi întreţineți această minunată investiţie până la roadele cele mai frumoase. Sunteți într-o relaţie care are toate şansele să vă dăruiască enorm, dar nu trebuie nici să săriți peste etape, nici să aşteptaţi miracole peste noapte, ci să te vă implicați trup şi suflet cu convingerea că toate vin la timpul potrivit. E o relaţie demnă de laudă, dar nu aşteptați să ajungeți repede la un anumit țel: şi călătoria până acolo face parte din frumuseţea relaţiei.

 

SĂGETĂTOR: Laudă. Inima zâmbeşte mulţumită, de parcă s-a aranjat exact aşa cum ați vrut o serie de aspecte care v-au dat bătăi de cap în ultima vreme. Aveți motive de satisfacţie deplină, pentru că orgoliul vă este măgulit, că ați indicat demult soluția la care s-a ajuns. E o plăcere – uşor maliţioasă ce-i drept – să le spuneți altora că aşa le-ați spus cândva, dar nu au vrut să vă asculte. Acum au ajuns, finalmente, la părerea dumneavoastră şi e normal să jubilați. Nu le mai ţineți predici acum, mulţumiți-vă cu ideea că ați avut dreptate şi că vi se recunoaşte într-un final superioritatea.

 

CAPRICORN: Tăcere. Nu vă simţiți în stare să faceți faţă disputelor aprinse în jur şi preferați să fiți spectator, dar, oricât de tolerant ați fi, oricât de dornic de armonie şi pace, tot vă va sări la un moment dat ţandăra. Sunt subiecte mult prea interesante ca să stai pe margine și nu veți rezista fără să vă implicați, dar tot veți deschide gura să vă exprimați punctul de vedere, diametral opus celor deja vehiculate în competiţia începută. Dacă ați putea să tăceți, ar fi perfect, pentru că ceilalţi nu vă vor înţelege corect opiniile şi s-ar putea să se alieze împotriva dumneavoastră. Tăcerea e de aur… în unele situaţii!

 

VĂRSĂTOR: Prietenie. Azi veți descoperi că prietenul la nevoie se cunoaşte. Aveți pe cineva alături exact când aveți mai mare nevoie de sprijin, de o vorbă bună, de un sfat, pentru că cel care vă sare astăzi în ajutor a trecut şi el printr-o situaţie similară şi vă înţelege cel mai bine. Ascultați părerea sa, pentru că vă vorbeşte din experienţa proprie, căci nu-i este deloc străină situaţia prin care treceți. El a găsit demult soluţia la problema de faţă şi merită să-i urmați îndrumările, pentru a nu pierde timp preţios cu experimente inutile. El vă transmite direct soluţia salvatoare: urmați-o!

 

PEŞTI: Eforturi. Vă preocupă deja altă direcţie, dar nu vă puteţi concentra asupra ei până nu duceți la capăt ce ați început. Faceți un efort să terminați ce ați început, ca să vă puteţi elibera de sarcini restante şi mai apoi să vă puteţi dedica noului plan care vi s-a născut în minte. Nu încercați să le duceți pe ambele simultan, pentru că nu veți reuşi să vă concentrați eficient şi într-o parte şi în alta. Trebuie să depuneți cele mai mari eforturi, în a vă ambiţiona să vă ocupați de planul care se apropie de sfârşit şi a-l duce la îndeplinire, ca după aceea să fiți complet liber pentru altceva.

Distribuie articolul