Horoscop, 14 februarie

de LM 0

BERBEC: Final. Ceva drag dumneavoastră se apropie de sfârşit, deci trebuie să vă obişnuiți cu ideea că nu vă veți mai bucura de această senzaţie plăcută multă vreme. Tot ce-i frumos se încheie, la un moment dat, veți rămâne cu amintirile plăcute, cu trăirile acumulate, dar trebuie totuşi să vă detaşaţi şi să treceţi mai departe fără a vă crampona de senzaţii. Nimic nu-i veşnic: nici iubirea, nici fericirea, nici vacanţa, deci de mâine vă veți gândi la aceste plăceri cu drag, cu dor, cu nostalgie, dar mulţumiţi că ați avut parte de ele.

 

TAUR: Meditare. Nu încercați să reparați azi problema în care sunteți deja prins de ceva vreme, pentru că azi nu deţineți toate resursele necesare unui succes deplin. În ciuda eforturilor depuse, lucrurile se complică şi mai mult şi practic consumați inutil energia investită într-un plan fără prea mulţi sorţi de izbândă. Luați-vă o zi de răgaz pentru a medita asupra lucrurilor. Dacă nu insistați să terminați totul acum, veți începe să descoperiți aspecte noi, care erau demult acolo, dar din cauza stresului, nu puteați să le vedeți. Sunteți obosit, deci mai degrabă v-ați lua o zi de vacanţă, în care să nu faceți nimic, pentru că oricum nu vă prea iese.

 

GEMENI: Amânare. Nu vă grăbiți să vă exprimați părerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns la un nivel clar de înţelegere. E posibil să mai apară detalii suplimentare şi, dacă ați spune acum concluzia la care ați ajuns, ați scăpa din vedere o serie de aspecte care încă nici nu s-au petrecut. Amânați marile decizii pe altădată, pentru că azi aveți o viziune incompletă asupra evenimentelor. Încă se mai pot schimbă unele lucruri care, momentan, stau pe loc şi veți regreta că v-ați grăbit asupra primei idei la care ați ajuns.

 

RAC: Noroc. Uneori norocul vine din două direcţii diferite şi nu ştiți ce să alegeți. Sunteți în faţa unei decizii și indiferent de ce alegeți este bine, deci puteţi lăsa un pic lucrurile şi la voia întâmplării. Dacă un lucru n-a mers bine prima oară din cauza unui mic ghinion, acum ar putea ieşi excelent, pentru că aveți parte de a doua şansă! Profitați de ocazie pentru că totuşi, ulciorul nu merge de multe ori la apă. Dacă vi se oferă a doua oară, nu trebuie s-o ratați, că totuşi nimic nu merge veşnic! Dacă nici de data aceasta nu vă iese, atunci e greu de crezut că sunteți atât de băftos încât să apară şi a treia oară!

 

LEU: Schimbare. Dacă vedeți că planurile făcute pentru azi nu înaintează orice ați face, nu insistați. Schimbați imediat macazul spre o altă activitate care ar putea avea rezultate mult mai bune. Vă simţiți blocat într-un punct mort din care nimic nu se mai urneşte, dar, decât să pierdeți vremea căutând explicaţii, mai bine ați renunţa, deocamdată, la tot, şi v-ați apleca asupra altor proiecte de care nu ați avut timp înainte. Când o uşă vi se trânteşte în nas, undeva, sigur se deschide o fereastră în altă parte şi trebuie să profitaţi imediat de alternativele pe care le aveți la dispoziţie.

 

FECIOARĂ: Distracție. Aveți o zi amuzantă în care aveți chef de distracţie şi nu prea luați nimic în serios. Vă comportaţi ca un copil pus pe șotii la orice. E nevoie şi de astfel de atitudini vesele, pentru că nu are rost să vă împovărați cu probleme şi griji, fiindcă orice piedică ar putea fi depăşită mult mai uşor dacă o priviți cu zâmbetul pe buze şi cu un dram de umor. Veselia dumneavoastră va molipsi şi pe alţii şi veți vedea ce bine se aşează toate atunci când aveți o atitudine pozitivă orice ar fi.

 

BALANŢĂ: Minciună. Descoperiți efectele unei minciuni din care ați avut foarte mult de suferit. Poate intuiţia v-a atras atenţia asupra acestor fisuri, dar cineva s-a jucat cu încrederea dumneavoastră şi v-a manipulat în aşa fel încât să obţină ceva de pe urma credulităţii. Acum te vă treziți la realitate şi luați măsuri, dar sunteți dezamăgit că v-ați lăsat dus de nas, iar singura consolare e faptul că ați bănuit totuşi ceva, chiar dacă ați mers mai departe, blocat în minciuna celuilalt.

 

SCORPION: Prietenie. Azi prietenii sunt cei mai importanţi în planurile dumneavoastră şi vă place să stați de vorba minute în şir pentru că aveţi un subiect care vă leagă. E o bucurie să-i vedeți că vă completează în permanență, că vă sar în ajutor ori de câte ori aveți nevoie şi că vă susțin orice ați face. Azi comunicarea merge strună orice activitate intelectuală vă are printre favoriţi iar talentul de a vă adapta în orice mediu vă va asigura succesul ori de câte ori intrați într-un colectiv nou unde veți cuceri uşor pe oricine.

 

SĂGETĂTOR: Spiritualitate. Sunteți atras de spiritualitate și veți profita de această zi pentru a vă dedica sufletului întru totul. Orice îşi doreşte acum spiritul dumneavoastră îi veți oferi cu generozitate, fie că e vorba de lectură, de odihnă, de călătorii cu tentă religioasă, de o anumită hrană a trupului sau a sufletului pentru că simţiți că acest tratament vă ajută să vă purificați şi să vă reîncărcați bateriile. Simţiți că aveți o conexiune mai specială cu cele sfinte acum şi vreți să vă aplecați prioritar asupra acestor nevoi intime. Nu vă aşteptați ca lumea să vi le şi înţeleagă!

 

CAPRICORN: Toleranță. Nu are rost să alimentați disputele care riscă să se încingă în jurul dumneavoastră chiar dacă ați avea multe de zis. Cea mai bună soluţie este toleranţa, deci prefaceți-vă că nu vedeți şi nu auziți nimic care să vă enerveze. Nu merită să vă stricați buna dispoziţie cu cine ştie ce conflict nesemnificativ. Lăsați marile confruntări de idei şi de forţe pentru o altă zi, când ambiţia şi dorinţa de a câştigă îşi vor găsi locul. Dar nu aici şi nu acum!

 

VĂRSĂTOR: Întâlniți azi o persoană ce va juca un rol cât se poate de concret în planurile care vă preocupă. Intervine cu o mână de ajutor nu doar cu un sfat sau o încurajare. Deţine o soluţie materială la problema dumneavoastră, deci ascultați-l cu luare aminte. Aveți multe de învăţat de la el, deci faceți tot posibilul să-i câştigați şi să-i menţineți prietenia, pentru că vă va salva în cele mai dificile momente. Vă veți bucura multă vreme de sfaturile sale de acum, deci ţineți-le minte şi folosiți-le ori de câte ori aveți nevoie.

 

PEŞTI: Nervozitate. Vă supără mult atitudinea recalcitrantă a unui prieten care e pus pe harță şi ridică tonul la oricine. Nu meritaţi asemenea tratament, când vă purtaţi cu el calm şi prietenos dar din păcate nu aveți parte de tovarăşi de discuţie prea amabili. Nervozitatea se resimte în orice gest, în orice cuvânt, încât presimţiți că se vor declanşa animozităţi grave și cel mai bine ar fi să să încercați să tăceți şi să suportaţi pe cât posibil, chiar dacă nu sunteți genul, cu speranţa că tăcerea va dezamorsa bomba!

 

Distribuie articolul