Horoscop, 13 iulie

de LM 0

horoscop

BERBEC: Sprijin. Vă simțiți blocat într-un punct periculos care poate denatura în ceva și mai rău, dar noroc că aveți alături un grup de suport care nu vă lasă la greu. Nu vă zbateți de unul singur, acceptați ajutorul de la prietenii apropiați care vin cu sfaturile cele mai bune. Prietenul la nevoie se cunoaște și un astfel de prieten va interveni în favoarea dumneavoastră în cel mai neplăcut moment al zilei. Nu priviți în jur ca și cum ați avea numai dușmani, pentru că sigur aveți și câțiva prieteni adevărați şi folositori.

 

TAUR: Răgaz. Timpul trece mult prea lent, dar nu vă deranjează deloc acest ritm scăzut, pentru că vă oferă de fapt starea potrivită pentru a vă ocupa pe îndelete de o acțiune care oricum nu poate ajunge la rezultate peste noapte. Sunteți mulţumit că vi se oferă acest răgaz, că nimic stresant nu vă împinge de la spate, ca atare veți vedea cum vi se clădeşte totul sub ochii, etapă cu etapă, exact așa cum ați dorit. Aveți o relație specială cu timpul, care se scurge conform dorințelor dumneavoastră, deci cum să nu fiți mulțumit de felul cum înaintați, lent dar sigur, spre ținta propusă?

 

GEMENI: Exagerări. Nu vă simțiți în largul dumneavoastră într-un anturaj vesel, în care altădată erați ca acasă, dar nu și acum. Vă macină tot felul de întrebări la care nu găsiți încă soluții, și chiar priviți cu un dram de invidie spre ceilalți care râd și se distrează. Nu vă puteți distra alături de ei, sunteți împovărat de probleme pe care le exagerați, le faceți să pară mai mari. De obicei găseați soluții la orice! Încercați să vă relaxați un pic, preluați de la cei din jur buna dispoziție și cheful de distracție și, măcar pentru o zi, nu mai discutați despre ceea ce vă doare! Vă veți elibera de stres doar dacă vă integrați printre cei veseli!

 

RAC: Pauză. Nu insistați să duceți mai departe un plan dacă vedeți că toate eforturile vă sunt zadarnice. E bine să luați o pauză, să vă detașți de toate și să nu vă mai gândiți la acel proiect ce s-a împotmolit. E semn că ați consuma inutil timp și energie, fără să ajungeți la ce v-ați propus. După o perioadă de răgaz, s-ar putea să vedeți lucrurile cu totul altfel și să înceapă să apară și soluțiile, dar acum nimic nu se mai mişcă. Profitați de pauză pentru a tevă relaxa și a vă gândi la altceva; abandonați acest plan, dar nu complet, ci doar pentru o perioadă! Îl veți continua altădată.

 

LEU: Compromis. Iubirea nu înseamnă a-i cere celuilalt să se schimbe pentru a fi așa cum vă doriți, ci să-l iubiți așa cum e, fără a încerca să-l transformați într-o marionetă. Veți înțelege asta și azi, printr-un moment care vă sfătuiește să renunțați la vise, la anumite așteptări, poate imposibile, la un anumit standard și să vă mulțumiți sincer cu ceea ce primiți. Iubirea cere de multe ori renunțări și compromisuri, dând dovadă de flexibilitate și capacitate de adaptare la realitate. Veți vedea că veți primi mai mult decât vă așteptați dacă nu ridicați ștacheta foarte sus!

 

FECIOARĂ: Schimbare. Sunteți o fire mai conservatoare și mai prudentă, dar sunt momente în care e nevoie de ceva mai multă flexibilitate. Nu vă țineți cu dinții de o idee sau stare de lucruri, pentru că acestea nu vă ajută să ajungeți acolo unde vă doriți. Această rigiditate vă inspiră siguranţă și încredere, dar nu vă lasă să evoluați. Stați captiv într-o zona care nu mai aduce nimic nou iar șansele bune trec pe lângă dumneavoastră fără a le valorifica și asta doar de teama schimbării. Ar fi bine să plecați urechea și la părerile complet diferite de cele în care credeți cu tărie!

 

BALANȚĂ: Eșec. Dacă unele lucruri nu v-au ieșit bine în viață, nu trebuie să vă cramponați de ele și să le tot treceți în revistă. Eșecurile au și ele rostul lor: extrageți din ele concluzii utile pentru ca data viitoare să nu mai greșiți și să vă iasă toate ca la carte. Visul care tocmai s-a destrămat are un rol în viitoarele succese. Nu vă era dat să primiți acel lucru sau nu era bun pentru ceea ce va urma de acum înainte. Așteptați cu încredere ceea ce are de oferit viaţa în schimbul acelui lucru pe care nu ați putut pune mâna. Poate fi mai bun căci legea compensației există!

 

SCORPION: Familie. Parcă nu vă înțelegeți cu nimeni, doar familia vă sprijină necondiționat și vă ține partea, orice ați spune! Nu puneți la suflet criticile și afronturile care vin azi de la lume, pentru că nu puteți fi pe placul tuturor întotdeauna. Unii se opun din încăpățânare sau orgoliu, alții nu sunt de acord cu punctul dumneavoastră de vedere, prea greu de acceptat, dar de la cei dragi din familie veți primi numai aprobări și susținere. Bazeți-vă pe ei dacă vreți să aveți o zi de succes, ei vă vor urma indiferent de cât de complicate sau originale sunt ideile pe care le propuneți!

 

SĂGETĂTOR: Recunoştinţă. Jucați rolul central într-o acțiune ce entuziasmează pe toată lumea, dar marea bucurie e că la originea acestui succes a fost ideea dumneavoastră. Ați avut un moment de inspirație pe care l-ați expus și s-au adunat repede și alți adepți care v-au considerat ideea profitabilă și merita pusă în practică. Totul evoluează bine, i-ați dat startul într-un moment potrivit și acum vă uniți cu toții forțele, încât rezultatele se vor arăta foarte repede. Toți au de câștigat de pe urma inițiativei, dar satisfacția majoră e că vi se recunoaște rolul cheie iar mulțumirile tuturor se îndreaptă cu recunoștință spre dumneavoastră.

 

CAPRICORN: Reușită. Aveți acum toate mijloacele concrete pentru a pune în practică o idee excelentă. Totul e să porniți acum, pentru că această zi este benefică unor inițiative concrete, palpabile, constructive. Puneți efectiv umărul la treabă pentru a construi ceea ce v-ați propus și dețineți toate resursele pentru a reuși: ambiție, răbdare, inventivitate, curaj, deci mai e doar o chestiune de timp până vor apărea primele rezultate. Vă place ceea ce iese din mâinile dumneavoastră.

 

VĂRSĂTOR: Recunoaştere. A da vina unii pe alții nu e o idee prea constructivă ca atare un prim pas spre rezolvarea unui conflict ar fi să acceptați care a fost rolul dumneavoastră în situația de faţă. Admiteți sincer că ați greșit si nu mai pasați vina pe umerii altora. Probabil nici nu există o vină, ci fiecare a avut un rol în problema care vă ține acum pe loc, dar toate au un rost, la urma urmei. Chiar și greșelile sau marile eșecuri conțin o lecție din care fiecare are de învățat. Priviți cu maturitate ce ați făcut și unde s-a greșit pentru a învăța ce e bun și util din asta!

 

PEȘTI: Rutină. Deși azi nu apar evenimente ieşite din comun, aveți o senzație ciudată de rutină ce devine apăsătoare. Poate așteptați ceva deosebit, poate visați la o minune, dar nimic nu se petrece conform viselor frumoase. Vă ocupați de lucruri neimportante, de mărunțișuri de care nu ați avut timp în alte zile, deci, pentru că aveți ceva mai mult timp liber la dispoziție, fără treburi stringente pe cap, vă aduceți aminte de acele sarcini pe care în trecut le-ați tot amânat, preocupat de alte urgențe.

Distribuie articolul