Horoscop, 13 ianuarie

de LM 0

 

BERBEC: Influență. Nu vă mai gândiți atât de mult la un eveniment despre care știți oricum că se apropie, pentru că fiecare gând care duce acolo, naște în dumneavoastră numai stări negative. Oricum se va produce, fie că îl transformați în obsesie sau nu, deci lăsați lucrurile să se scurgă fără a mai analiza totul pe toate fețele în ton fatalist. Se vede că sunteți puternic influențat de cineva din anturaj care vă prezintă acel moment în cele mai sumbre tonuri, și cum nu sunteți o fire mai optimistă, iată că totul se transformă într-o mică depresie. Luptați cu această pasă proastă și nu vă lăsați copleșit.

 

TAUR: Teamă. Se vede că vă macină o problemă pe care preferați să nu o împărtășiți cu nimeni. Nu sunteți în apele dumneavoastră și vă este teamă că la o eventuală destăinuire ați spune mai mult decât ați dori. Sunteți om, aveți slăbiciuni și puncte nevralgice de care alții se pot folosi. Tăceți și rezolvaţi problema de unul singur, pentru că nu aveți în jur persoanele potrivite care să vă readucă pe linia de plutire. Dimpotrivă: dacă vă uitați un pic în preajmă găsiți oameni și mai triști, și mai împovărați de griji, și împreună ați forma un cor al plângerii.

 

GEMENI: Doriunțe. Visezi până departe și vă faceți planuri excelente care au la bază o situație materială mult mai bună. Aveți toate șansele să vedeți aceste dorințe împlinite foarte curând, deoarece vă puneți în joc toate talentele, toate cunoștințele acumulate, și dacă mai puneți și umărul la treabă, succesul este asigurat. Se întrevede deja o perspectivă promițătoare undeva la orizont și alergați spre acel mare țel cu entuziasm și speranță. Profitați de multiplele oportunități care se ivesc, pentru că sunteți pe calea cea bună!

 

RAC: Detașare. Ați ajuns la un final de etapă și nu ar trebui să vă grăbiți deja spre altceva nou, luați o pauză. Câteva zile de detașare totală, în care doar să vă gândiți la nivelul atins până în acest moment, va avea efecte excelente asupra psihicului. Vedeți cât de multe ați realizat, vedeți ce bine s-au așezat toate, deci nu are rost să vă propuneți alte scopuri. Bucurați-vă cât mai mult de ceea ce ați realizat până aici, bucurați-vă de succes, și, dupa ce veți extrage de aici concluziile cele mai potrivite, veți putea să vă gândiți la nivelul următor. Acum doar încărcați-vă de energia acestui happy end!!

 

LEU: Răspunsuri. E un moment bun să vă ridicați privirea spre cer și urechea spre interiorul dumneavoastră, pentru că din aceste două direcții se va lega un dialog extrem de puternic ce se va solda cu multe răspunsuri utile pentru a vă îndeplini marile dorințe. Sufletul cere iar cerurile aud. Nu degeaba cele două cuvinte – cer – sună la fel, deci aveți curaj să cereți, iar cerul vă va răspunde! Printr-un vis cu impact emoțional major, printr-un mesaj auzit întâmplător pe stradă sau la radio, printr-o intuiție de moment, toate acestea se vor dovedi a fi garanții că sunteți pe drumul cel bun către un scop care vi se potrivește.

 

FECIOARĂ: Flexibilitate. E nevoie de o decizie prin care dați dovadă de flexibilitate și capacitate de a vă schimba atunci când situația o cere. A rămâne captiv într-o zonă în care nimic nu se mai mișcă nu e în avantajul dumneavoastră. Profitați de fiecare ocazie care vă deschide o direcție nouă, de fiecare întâlnire care aduce o informație utilă, pentru că din toate aceste noutăți cotidiene se poate ivi o cale complet diferită care să vă satisfacă pe deplin. Fiți gata să vă schimbați sau să schimbați ceva în jur, ca să vă eliberați de credințele vechi și să mergeți înainte. Pentru a face lumea mai bună trebuie să începeți mai întâi cu dumneavoastră!

 

BALANŢĂ: Răbdare. Aveți toate motivele să așteptați lucruri din ce în ce mai bune în planurile la care munciți cu drag. Primiți tot mai multe indicii suplimentare care vă conferă un sentiment de siguranță că vă apropiați repede de acel scop deplin. Nu vă culcați pe laurii victoriei, însă continuați pe aceeași linie și în același ritm susținut, pentru că nu ați ajuns încă la capăt. Sunteți într-un punct culminant, așa e, dar nu trebuie să renunțați la viteza și entuziasmul cu care ați construit nivelul actual, ci să mai aveți un pic de răbdare până la finalul acestuia. Rămâneți în priză!

 

SCORPION: Familie. Vă place să petreceți mai mult timp acasă, făcând acele lucruri care vă inspiră liniște și pace. Nu v-ar deranja absolut deloc să stați câteva ore prin bucătărie încercând rețete noi sau dereticând prin casă, pentru că sunteți încântat de atmosfera domestică ce s-a instalat în familie. Nicăieri nu vă simțiți mai bine ca acasă, de aceea veți refuza orice invitație care v-ar putea ține departe de familie. Stați de vorbă cu cei dragi despre eventualele reparații sau modificări pe care trebuie să le faceți prin locuință și primiți aprobări entuziaste.

 

SĂGETĂTOR: Motivații. Un succes recent v-a motivat la maximum, încât acum aveți o atitudine pozitivă în fața unei provocări și mai mari. De unde se vede că uneori aveți nevoie de o scânteie pentru a porni într-o direcție favorabilă, deoarece după aceea veți culege victorie după victorie. Reușita de azi se va așeza alături de celelalte deja repurtate în ultima vreme ceea ce vă conferă o atitudine pozitivă, de învingător capabil de orice! Păstrați acest tonus cât mai multă vreme, pentru că e exact ce vă trebuie în fața unui moment important care se apropie.

 

CAPRICORN: Entuziasm. Aveți norocul de a vă întâlni azi numai cu oameni tonici, entuziaști, veseli, care au asupra dumneavoastră un efect miraculos. Vă reaprind un chef grozav de schimbare, de aventură, de mișcare, și, dacă vă uniți cu toții forțele, reușitele ar fi de excepție. Bucurați-vă de tot ce aflați de la cei cu care intrați în contact, pentru că sunt informații utile, stimulente grozave sau vești bune care vă dau mai multă încredere în forțele proprii și în viitor. Toate acestea vă ajută moral să treceți la etapa următoare a unui țel căruia îi acordați o semnificație specială.

 

VĂRSĂTOR: Instrucțiuni. Merită să vorbiți cu alții despre marile vise, pentru că s-ar putea să întâlniți azi persoane care au trecut și ele prin situații similare și v-ar putea oferi sfaturi foarte bune pentru a ajunge mai repede la țelul suprem. Ascultați-i cu luare aminte, pentru că ei știu foarte bine ce spun, pentru că au ajuns deja la acel punct către care încă mai vâsliți. Preluați din ideile lor ceea ce puteți folosi și nu uitați să le mulțumiți, cândva, că au jucat rol de îndrumători motivaționali care v-au stimulat să ajungeți cu brio la capătul acestei călătorii. Vă sunt de mare ajutor, respectați-le instrucțiunile!

 

PEŞTI: Modestie. Atitudinea perfectă în orice situație este modestia, mai ales dacă aveți de-a face cu oameni aroganți care nu-și mai încap în piele. Lăsați-i pe ei să se dea mari și fiți convins că valoarea dumneavoastră se va vedea și va fi apreciată! Atunci veți avea motive de mândrie, numai că nu faceți atâta tam-tam pe seama reușitelor. Există momentele potrivite pentru ca orice lucru să fie cântărit corect și, chiar dacă acum altul, cu mai mult tupeu și mai infatuat din fire, e cu un pas înaintea dumneavoastră, se va vedea curând ce poate el cu adevărat, și atunci toți laurii vă vor fi înmânați pe merit! Stați cuminte aşteptându-vă momentul de glorie: vine!

Distribuie articolul