Horoscop, 1 iulie

de LM 0

horoscop

BERBEC: Sacrificii. Sunteți capabil să dați şi haina pentru a fi de ajutor unui prieten, dar acesta nu ştie să vă aprecieze gestul. Sacrificiile sunt uneori inutile, pentru că vă dedicați unor oameni care nu ştiu să valorifice ceea ce aveți de oferit. Dăruiți cu dragă inimă, dar celălalt vă pune la îndoială intervenţia, caută nod în papură, ba, după ce profită de ce a primit, începe să vă vorbească de rău gesturile. Este un moment bun să începeți să faceți curăţenie printre colaboratori, pentru că veți descoperi mai uşor cine vă merită ajutorul, şi cine nu!

 

TAUR: Pauză. Azi aveți impresia că bateţi pasul pe loc şi nimic nu înaintează. Dacă nu observați nici un fel de progres, mai bine luați o pauză pe toate planurile. Dacă reuşiți să vă rupeți de orice stres şi să folosiți acest răgaz ca o mică vacanţă de odihnă, veți avea numai de câştigat. Nu vă cramponați de un hop, dacă vedeți că nu-l puteţi trece momentan, ci rupeți-vă de motivul de enervare şi bucurați-vă că aveți parte de această pauză. Astfel vă recăpătaţi forţele pentru un nou început, imediat după ce se ridică obstacolele.

 

GEMENI: Roade. Ați trecut cândva printr-o situaţie pe care nu ați înţeles-o la vremea respectivă încât credeați că n-a avut nici un rost, dar sensul ei abia acum se arată, semn că nimic nu este întâmplător în viaţă. Trebuia să se întâmple, trebuia să treceți prin acel moment ca acum să culegeți roadele acelor evenimente. Chiar dacă efectele pozitive ale unei întâmplări nu sunt imediate, vine o zi când, privind înapoi, vă dați seama că atunci a pornit totul şi dacă n-ar fi fost acele evenimente, nici cele de azi nu ar mai fi avut loc. Priviți spre trecut cu recunoştinţă!

 

RAC: Sprijin. Sentimentele vă sunt împărtăşite cu aceeaşi intensitate de către partener, ceea ce vă dă încredere în viitor. Este momentul unei schimbări favorabile în cuplu, şi nu mai sunteți nici nesigur, nici timid si aveți curaj să recunoşti deschis ceea ce simţiți. Planurile comune prind contur şi găsiți sprijinul necesar din partea părinţilor sau a altor persoane de care depinde viitorul cuplului. Dacă ați ajuns deja la angajamente, de acum puteţi fi convins că aveți pe cine trebuie alături. Luptați în continuare pentru dragoste!

 

LEU: Stagnare. Nu vă îngrijorați dacă totul stagnează. Nu toate evoluează în ritm alert și ajung repede acolo unde doriți, ci mai trec şi prin zone lipsite de acţiune şi de dinamism. Considerați-le hopuri obligatorii pe parcursul anumitor proiecte, pentru că nu se întâmplă nimic spectaculos, puteţi privi mai atent la ce se petrece. Aveți răbdare, veți depăşi acest punct mort şi veți reintră în circuit cu forţe proaspete, dar nu vă îngrijorați din cauza acestor hopuri. Vă mai trag un pic de mânecă, atunci când vă aprindeți prea tare.

 

FECIOARĂ: Rezultate. Trebuie să aveți multă răbdare până ce proiectul la care vă aduceți acum contribuţia să ajungă la nivelul sperat. Este o ascensiune lentă, dar solidă, pentru că vă bazați pe fapte concrete, pe date şi cifre şi toate contribuie la rezultatele finale de care veți fi mândru. Este o construcţie lentă, de lungă durata, dar aveți convingerea că totul înaintează către nişte rezultate demne de laudă. Aveți încredere deplină în ceea ce vă aşteaptă la final, deci nu săriți peste etape şi nici nu pretindeți rezultate imediate.

 

BALANȚĂ: Renunțări. Azi vă puteţi trezi în faţă unor situaţii neprevăzute care strică complet un plan făcut în cele mai mici detalii. Dacă trebuia să vă întâlniți cu cineva, primiți un telefon în ultima clipă ce contramandează întâlnirea. Dacă trebuia să plecați într-o călătorie, vă treziți în faţă unei surprize ce nu vă mai lasă să ajungeți la destinaţie conform planurilor. Nu primiți variante de rezervă în schimb, că atare pare să fie o zi în care nu vă iese nimic și trebuie să renunţați la ceea ce doreați să faceți iniţial.

 

SCORPION: Despărțire. Lucrurile frumoase sunt trecătoare, ca atare azi vă veți despărţi de un loc de care sunteți legat sentimental, de o persoană importantă pentru sufletul dumneavoastră sau doar de o stare interioară care v-a făcut să vă simţiți bine o perioadă. Nimic nu este veşnic, şi ştiți deja asta, dar nu vă puteţi abţine să nu suferiți după ce veți lăsa în urmă acea senzaţie de fericire şi confort emoţional care v-a marcat o perioadă. Rămâne un gol în urmă, dar puteţi să trăiți din amintiri plăcute.

 

SĂGETĂTOR: Decizii. Uneori, din nimic tot iese ceva, aşa cum simţiți astăzi. Deşi la început nu aveați absolut nicio idee cu privire la sensul în care mergeți, nu vă vine a crede cum încep să apară ideile una câte una, într-un ritm mult mai alert. Este o dovadă bună că, dacă vreți să luați decizii înţelepte, este bine să luați mai întâi o pauză, să vă goliți mintea de alte gânduri, veți vedea că din acel întuneric aparent se vor ivi şi scânteile. Este momentul dumneavoastră de debarasare de orice balast şi, pe un teren complet gol, e şi normal să încolţească alte lucruri bune.

 

CAPRICORN: Sfaturi. Priviți la cineva de lângă dumneavoastră cum sărbătoreşte o mare reuşită, pentru care a muncit enorm. Poate fi un exemplu demn de laudă, pe care îl puteţi urma îndeaproape, pentru că, dacă el a reuşit, poţi şi dumneavoastră, dacă folosiți reţeta succesului său. Cereți-i sfatul, profitați de experienţa pe care o împărtăşeşte cu drag şi altora, faceți exact ceea ce spune, pentru că metodele sunt deja verificate. Valorifica din plin experienţă altora, pentru că se potriveşte de minune şi în cazul tău!

 

VĂRSĂTOR: Agitație. Este o zi cam agitată în mediul familial, de parcă vi se perindă prin casă foarte multă lume cu tot felul de probleme. Vă implicați trup şi suflet în tot ce auziți de la cei dragi, de parcă ar fi problemele dumneavoastră, dar încercarea de a fi de ajutor nu înseamnă decât aglomerarea propriului program. Ceilalţi se vor simţi uşuraţi că ați intervenit, că au dat povara pe umerii altcuiva, pe când dumneavoastră vă dublaţi lista de sarcini pentru o zi în care ați fi avut dreptul la relaxare.

 

PEȘTI: Planuri. Nici nu ați încheiat bine un capitol, că deja vă gândiți la altceva şi mai interesant şi mai îndrăzneţ decât primul. Aşa sunteți: inovator şi creativ, mereu dornic de noutate, şi nu puteţi sta pe loc nici măcar ca să vă reîncărcați bateriile. S-a născut deja un alt scop şi nu pierdeți vremea: vă apucați serios de treabă, entuziasmat ca la orice nou început de drum. Totul evoluează extrem de bine şi de repede. Posibil ca noul plan să se nască din cel tocmai încheiat, acela fiind doar startul unei noi direcţii care va avea efecte şi mai bune decât primele.

Distribuie articolul