Hora, aproape polonez

de LM 0

sport-1

Golgheterul campionatului intern, Ioan Hora, se pregăteşte să părăsească Pandurii. „Da, suntem în discuţii avansate cu anumite echipe. Nu pot spune ferm care, pentru că nu este fairplay. Când vom avea totul bătut în cuie veţi afla”, a comentat sec şeful pandurilor, Narcis Răducan.

În aceste zile, mai multe echipe se bat pentru semnătura lui Hora, însă negocierile sunt puţin îngreunate şi de cererea pandurilor ca toţi banii din transfer să fie viraţi într-o singură tranşă în cel mai scurt timp. Ei bine, Hora este disputat ferm de două echipe din Polonia, Lech Poznan, dar şi Legia Varşovia. Şi nu sunt singurele care îl vor, o echipă din liga a doua engleză fiind dispusă să ofere aproape un milion de euro pentru a-l lua pe Hora…

 

Vor să-l dea cu banii jos

Deocamdată, Ioan Hora este scos la mezat de târgujieni. Toată lumea de la echipa gorjeană confirmă faptul că este pentru binele lui Hora şi al pandurilor ca atacantul să fie transferat în altă parte. Gorjenii au şi stabilit un preţ de la care pornesc discuţiile, un milion de euro, însă negocierea va pleca în jos. Astfel, este posibil ca târgujienii să-l cedeze şi pe 700-800 de mii de euro, doar că această trebuie virată într-o singură tranşă în conturile pandurilor.

Bătaia pentru obţinerea semnăturii lui Hora pare a se da între două echipe din Polonia, Lech Poznan şi Legia Varşovia. „Nu am ajuns la nici un numitor comun cu vreo echipă. Nu pot da nume de echipe care sunt interesate de Horică, însă vă pot spune că acest fotbalist a fost atent monitorizat de câteva echipe pe parcursul întregului sezonul competiţional. Nici de vreo sumă de bani nu putem vorbi pentru că nu există nimic concret”, a declarat Narcis Răducan.

Oficialul pandurilor, aşa cum este şi normal, îşi laudă „produsul” despre care spune că s-ar putea plia în orice campionat. „Este oportunist, este genul de jucător care reuşeşte să marcheze. Cine îl va lua nu se va înşela deloc”, a mai punctat Narcis Răducan.

 

„Pufi”, la Euro

Fizioterapeutul de la Pandurii, Iulian Mircea, cunoscut sub porecla de „Pufi”, a fost „convocat” de staff-ul echipei naţionale pentru Euro. După ce şeful FRF, Răzvan Burleanu, a luat decizia disponibilizării vechiului staff medical în frunte cu doctorul Pompiliu Popescu, s-au tot căutat oameni care să compună staff-ul medical pentru Campionatul European. Un om din staff-ul medical al pandurilor a şi fost luat în lotul medical pentru Euro al naţionalei, Iulian Mircea fiind cooptat în echipa medicală a naţionalei.

Mircea a fost fizioterapeut la Steaua timp de peste 10 ani de zile, iar de un an de zile face parte din staff-ul medical al pandurilor.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul