Hora a dat lovitura vieţii

de LM 0

sport-4

  • Narcis Răducan: „Va lua un salariu de peste un milion de euro”

 

Pentru Ioan Hora, mutarea în Turcia pare de bun augur din punct de vedere financiar. Chiar şeful pandurilor a anunţat termenii tranzacţiei în ceea ce-l priveşte atacant. „Negociază un salariu de peste 1 milion de euro, de-a lungul mai multor ani”, spune Narcis Răducan.

 

Preţul, cât e preţul!?

Târgujienii îl vor da pe Ioan Hora la Konyaspor, însă preţul tranzacţiei nu a fost făcut public. „Nu vorbim de şase zerouri, vorbim doar de cinci”, a comentat Narcis Răducan. Unii spun că preţul tranzacţiei ar fi 800 de mii de euro, în timp ce alţii susţin că gorjenii vor încasa doar 500 de mii de euro. Cert este că după ce transferul va fi parafat, va fi anunţată şi cifra.

 

„Îl dăm ieftin”

Şeful de la Pandurii spune că atacantul ar fi putut fi vândut mai scump, însă nu s-a putut. „Eu zic că îl dăm ieftin. Din păcate ăsta este preţul fotbaliştilor români în acest moment. Cu excepţia Stelei, care are preţuri bune, pentru că există un trofeu acolo care contează foarte mult, câştigat în 86. În rest, ne chinuim să vindem aşa cum ne dorim pentru că fotbaliştii noştri se întorc la scurt timp sub formă de împrumut, neadaptaţi, accidentaţi, certaţi cu antrenorii. Sunt motive care fac să îi vedem din nou în ţară şi probabil acest lucru contează la un moment dat pentru că cei care dau banii analizează piaţa şi cam acesta este preţul golgheterului României”, a declarat Narcis Răducan.

C.BRUJAN

Distribuie articolul