Grupul CARMISTIN a cumpărat fosta AVICOLA. 600 de noi locuri de muncă în Gorj

de LM 0

Sute de noi locuri de muncă apar, în perioada următoare, în Gorj. Abatorul și fermele Avicola, din Târgu-Jiu, au fost preluate de afaceriști care vor să investească circa 20 de milioane de euro în modernizarea capacităților de producție.

Presa centrală anunță că grupul Carmistin, specializat în producţia, procesarea şi comercializarea cărnii, a preluat toate fermele, platformele şi abatorul deţinute de Avicola Târgu-Jiu. Deja, a început procesul de recrutare de personal iar, în martie, ar putea demara activitatea.

„În primă instanţă vrem să redeschidem tot ce a fost înainte. În martie vom deschide 70% din ferme şi abatorul, urmând ca până la sfârşitul anului viitor să deschidem toate fermele. Vrem să intrăm în Târgu-Jiu ca nişte buni cetăţeni, să ne introducem şi în viaţa socială, culturală, economică, suntem un grup de firme cu capital 100% românesc. Totul va funcţiona sub brandul «La Provincia»” a declarat, pentru Mediafax, directorul Avicarvil, Tiberiu Berbece.

„Știam de o lună, tranzacția era încheiată. Îi mulțumesc lichidatorului că a reușit să mențină întreg patrimoniul și a căutat acești investitori” a declarat, vineri, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Distribuie articolul