Grivei, reacție DURĂ la declarațiile lui Romanescu

de DR 0

Gheorghe Grivei explodează după atacurile lansate, miercuri, de Marcel Romanescu la Interviurile Infinit FM. Într-o replică acordată postului de radio Infinit, vicepreședintele liberal îl acuză pe primarul Târgu-Jiului că face jocuri murdare pentru a-și menține fratele, pe George Romanescu, în fruntea ITM Gorj. Grivei mai spune că tatăl lui Mădălin Bunoiu, prorectorul Universității de Vest Timișoara pe care Marcel Romanescu și-l dorește pe lista pentru europarlamentare, a fost ”un comunist notoriu”.

Șefii PNL Gorj par să fi luat foc după ce Marcel Romanescu a declarat, la Interviurile Infinit FM, că, pentru el, subiectul  plasării unui gorjean pe lista pentru europarlamentare, nu s-a încheiat.

Primarul liberal al Târgu-Jiului i-a transmis liderului de la centru, Ludovic Orban, că nu va sta cu capul plecat în fața sa. Romanescu a trimis săgeți către vicepreședinții de la județ, Gheorghe Pecingină și Gheorghe Grivei. Despre primul a spus că a schimbat ”în ritm alert” partidele, despre cel de-al doilea că este unchiul lui Dan Vâlceanu.

Gheorghe Pecingină numește ”glumițe” și ”cancanuri din antreul partidelor”afirmațiile lui Marcel Romanescu.

Gheorghe Grivei se dezlănțuie la adresa lui Marcel Romanescu. Pentru că i-a fost aruncată în față relația de rudenie cu liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu, vicepreședintele liberal îi amintește edilului din Târgu-Jiu că are fratele în fruntea Inspectoratului de Muncă Gorj. Grivei pune o parte din vină pentru ceea ce numește ”țigănia din Consiliul Local Târgu-Jiu” și pe seama primarului Romanescu. În plus, îi amintește de sprijinul pe care i l-a acordat în campania electorală de anul trecut. Cât despre ”capul plecat”, Grivei zice că nici el nu va avea o astfel de atitudine în fața primarului Târgu-Jiului. Vicepreședintele liberal sare și la gâtul lui Mădălin Bunoiu, despre al cărui tată spune c-a fost ”un comunist notoriu”.

Sub pretextul că oamenii îl întreabă pe stradă, Grivei îi reproșează lui Romanescu și discuțiile purtate, în ultimele luni, cu lideri PSD și ALDE.

Distribuie articolul