Grivei, interesat de modul cum a intrat în insolvență IDP Gorj

de LM 0


Consilierul județean Grivei i-a cerut, vineri, prefectului Florescu să-l ajute să elucideze misterul intrării în insolvență a Întreprinderii de Drumuri și Poduri Gorj.

Liberalul a făcut această solicitare în ședința Consiliului Județean. Gheorghe Grivei a acuzat că s-a premeditat falimentarea IDP și a cerut situația economică a societății aflate în subordinea CJ Gorj.

Gheorghe Grivei le-a mai cerut șefilor județului să prezinte, în viitoarele ședințe, rapoarte privind cheltuielile cu deplasările pe care le fac în țară și străinătate. Consilierul PNL vrea să știe dacă plimbările aduc sau nu vreun beneficiu județului.

Grivei s-a arătat nemulțumit că vicepreședinții Consiliului Județean, Ninel Muja și Gheorghe Nichifor, au stat mai multe zile decât era prevăzut, anul trecut, în Vietnam.

Gheorghe Grivei a taxat și faptul că, în Vietnam, la Festivalul Internațional al Cafelei a participat și consilierul personal al președintelui Consiliului Județean, Ovidiu Popescu. Conform liberalului, Popescu ar fi și în conflict de interese pentru că ar fi încasat bani pe jumătate de normă și de la Asociația ”Acasă la Brâncuși” la care Consiliul Județean plătește cotizație anuală.

Distribuie articolul