GRILA Pro TV de primăvară. Emisiuni de luni până vineri și filme în weekend

de LM 0


La jumătatea lunii februarie, Pro TV lansează oficial grila de primăvară. Ce vedem? O nouă emisiune, ”Mă însoară mama”, sezon nou ”Ferma vedetelor” (după un an de pauză), fotbal european, filme și pentru al optulea an, ”Românii au talent”.

Postul a programat, de luni până vineri emisiuni, iar weekend-ul a rămas, ca până acum, filmelor.

Ce lipsește, pentru moment, din această grilă este noul sezon al serialului Las Fierbinți. Potrivit reprezentanților Pro TV, Las Fierbinți va reveni cu un nou sezon în această primăvară, urmând să fie anunțată ulterior data primului episod.
Prime-time-ul Pro TV:

Luni, de la 20.30, din 12 februarie, emisiunea ”Mă însoară mama”, prezentată de Cove, un reality show în care opt tineri încearcă să-și găsească partenere de viață cu ajutorul mamelor.

Mama este cea care elimină fetele înscrise, băiatul având o singură dată șansa de a folosi un Joker pentru a-și salva preferata care nu a ajuns la sufletul mamei. Pe perioada show-ului, Cove are și el Joker și are posibilitatea oricând să schimbe planurile mamelor și să anuleze o eliminare din show.

Tot pe 12 februarie începe sezonul al doilea al emisiunii ”Pe bune?!”, quiz-show-ul prezentat de Andi Moisescu. Emisiunea este programată în grila Pro TV de la ora 22.30.

Marți, Miercuri, Joi seara ”Ferma vedetelor”. Sezonul trei al show-ului începe din 13 februarie, de la 20.00. În zilele fără meciuri, emisiunea va fi difuzată de la 20.30. Show-ul revine după un an de absență și o serie de noutăți. Monica Bârlădeanu este noua prezentatoare a reality-show-ului, în locul Iuliei Vântur.

Miercurea seara, după ”Ferma”, de la 22.30, postul difuzează ediții ”Pe bune?!”, emisiunea lui Andi Moisescu.

Vineri este seara talent-show-urilor. ”Românii au talent”, sezonul opt, debutează pe 16 februarie. Fiind an Centenar, producătorii show-ului au decis să accepte doar concurenți români.

Sâmbătă și duminică rămâne seara de filme și blockbustere. (paginademedia.ro)

Distribuie articolul