Grigoraş, fanul pandurilor?

de LM 0

Petre Grigoraş nu ratează nicio ocazie pentru a vorbi despre Pandurii. Astfel, tehnicianul a intervenit în direct la o emisiune la Digi Sport, acolo unde a vorbit şi l-a lăudat pe Marian Pleaşcă pentru transferul la Steaua. Ei bine, inevitabil discuţia a curs şi spre subiectul Pandurii.

 

„Mă judec cu Pandurii”

Nu ştiu de ce am fost îndepărtat de la Pandurii. Mă judec cu ei. I-am reclamat pentru că nu este normal ceea ce au făcut cu mine, ştiţi bine povestea cu acel act făcut de cei de acolo în care eram dat afară cu litera «i» potrivit Codului Muncii, dar acest punct nu mai există în noul Cod al Muncii. Am un gust foarte amar după experienţa de la Pandurii”, a declarat recent, Grig la Digi Sport.

În schimb, administratorul special al pandurilor, Marin Golea, spunea imediat după acea gafă făcută că a dorit să-i facă o farsă lui Grig, însă acea festă se va lăsa cu un proces!

 

Le ţine pumnii?

Mai mult, fostul antrenor al pandurilor a vorbit şi despre noua echipă. „I-am văzut cu Iaşiul, au o echipă nouă, au jucat cu ambiţie, cu determinare. Au alergat, însă campionatul este lung. Mai sunt foarte multe meciuri în care ei trebuie să aibă aceeaşi atitudine. Îmi doresc să scape de retrogradare, am muncit acolo, am prieteni în Târgu Jiu, iar Pandurii este o echipă importantă pentru mine, aşa că nu am cum să port ranchiună pe echipă. Îmi doresc să scape, dar nu ştiu dacă vor şi reuşi”, a mai declarat Petre Grigoraş.

 

Relaţii glaciale cu actualii şefi

Actuala conducere de la Pandurii se află în relaţii tensionate cu Petre Grigoraş. Nu poate fi vorba de relaţii reci între două părţi care mai aveau puţin şi se luau pur şi simplu la bătaie, aşa că Grig şi actualii şefi de la Pandurii sunt în plin război.

În mod clar, o parte din acest război se va tranşa prin săli de judecată, iar şansele ca Grig să mai antreneze Pandurii cu actuala formulă de conducere sunt nule…

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul