Grig are o temere: „Putem avea stadionul tăcerii la Târgu-Jiu sau muzeu”

de LM 0

Situația financiară prin care trece echipa de fotbal Pandurii, dar și posibilitatea falimentului le dau bătăi de cap pandurilor. Antrenorul Petre Grigoraș a tot declarat în ultimul timp că există riscul falimentului la Pandurii, ceea ce chiar ar fi o tragedie în condițiile în care în Târgu-Jiu se ridică o bijuterie de stadion.

 

Stadion pe post de muzeu

Zilnic, Grig vede cum Municipalul se înalță. Și tocmai de aceea se uită cu regrete către constrcuția impunătoare. „Ne uităm la stadion, bat ciocanele, se lucrează și mă întreb pentru ce? Pentru muzeu? O să devină o atracție ca Poarta Sărutului, Coloana Infinitului sau Masa Tăcerii. Se va așeza tăcerea și pe stadion. E posibil ca lângă Masa Tăcerii să avem și stadionul tăcerii, și așa e la o aruncătură de băț unul de altul. Dar să fim optimiști până la capăt”, spune Grigoraș.

 

Trebuie să ai idealuri, să crezi în miracole. Se pot întâmpla. Nu trebuie să vină Moșul cu sacul cu bani. El să vină cu niște legi pentru sport. Nu trebuie să ne gândim la saci de bani, pe care îi iei dar îi cheltui și apoi ce faci după ce îi cheltui? Hai să dăm niște legi, să vină Moșul cu un statut clar care să fie aprobat și pus în practică pentru a ajuta întreg sportul”, Petre Grigoraș, antrenor Pandurii.

 

Haz de necaz…

Mai mult, Grig a scos din joben mai multe glume, făcând haz de necaz. Una dintre aceste glume vizează tradiționalul obicei al porcului tăiat. „Cine are posibilitatea să taie porcul, o va face. Care nu, se uită la tv, sunt destul de multe emisiuni în această perioadă cu tăiatul porcului. Te uiți, înghiți în sec, te uiți virtual la tăiatul porcului și cu asta basta. Cine are îl taie, cine nu, nu. Sper să tăiem și noi un purceluș, trebuie să găsim niște resurse”, spune Grig.

Tot legat de partea financiară, antrenorul spune că există riscul ca jucătorii să servească masa în curând la autoservire. „Servim masa la prânz în condiții decente. Sper să nu se ajungă ca niște sportivi de performanță să mănânce la împinge tava. Am mai spus-o, nu aș vrea să devin ridicol repetând, dacă nu vom crea un cadru legal ca sportul de performanță să fie susținut e clar că ne ducem mai în jos decât suntem. Și nu este destul de greu să putem ajunge mai jos, și mă tem că acolo vom ajunge”, a mai spus Grigoraș.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul