Gorjul în ochii europarlamentarului Cătălin Ivan: „Un județ cu multă sărăcie și un potențial imens neexploatat”

de LM 0


Un județ cu multă sărăcie și un potențial imens neexploatat, așa arată Gorjul în ochii europarlamentarului Cătălin Ivan.

Fostul social-democrat a fost prezent, miercuri, în județ pentru a-și prezenta noul proiect politic: Alternativa pentru Demnitate Națională. Ivan şi-a depus demisia din grupul socialiştilor din Parlamentul European, toamna trecută, după ce aceştia nu au vrut să excludă PSD din familia politică europeană. Ulterior, a lansat ADN, un partid pro-european dar cu accente naţionaliste.

La Interviurile Infinit FM, Cătălin Ivan a declarat că se ferește de promisiuni și că vrea în partidul său oameni noi, care să-și dorească schimbarea în România.

Cătălin Ivan a declarat că ADN va avea un candidat la prezidențialele din acest an, dar nu nu se știe deocamdată dacă va fi el. Europarlamentarul l-a criticat pe președintele Klaus Iohannis pentru faptul că, numind-o pe Viorica Dăncilă premier, i-a dat întreaga putere lui Liviu Dragnea.

Ivan a mai comentat că județul Gorj este unul cu un potențial imens însă neexploatat, dar și cu foarte multă sărăcie și corupție.

Distribuie articolul