Gorjenii l-au redus la tăcere pe senatorul Barbu

de LM 0

Încă senator PNL, Tudor Barbu nu doreşte să comenteze prea mult ceea ce s-a întâmpla cu PNL în alegerile parlamentare, semn că încă nu a digerat rezultatul umilitor. Al doilea mare partid din judeţ a pierdut fotoliul de senator în favoarea ALDE. Astfel, Tudor Barbu nu va mai avea şansa de a fi salariat al Senatului pentru încă patru ani. La Camera Deputaților, PNL Gorj a luat 16,92% din voturi, iar la Senat 15,70%, scorul nefiind unul favorabil pentru obţinerea unui nou mandat de către vocalul Tudor Barbu. Acesta a refuzat să comenteze rezultatul obţinut de partidul său la Gorj, pe motiv că nu au fost publicate oficial scorurile de la alegerile parlamentare.

Nu o să am niciun comentariu. Rezultatele oficiale nu au fost publicate. Au făcut comentarii cei de la Târgu-Jiu. Eu subscriu la ele. Nu doresc să fac niciun comentariu”, a spus Tudor Barbu.

 

PNL Gorj ar putea obţine doi deputaţi

Liberalul Severus Militaru ar putea fi al cincilea deputat de Gorj, în urma redistribuirii voturilor, proces care ar putea avea loc astăzi. Militaru a fost al doilea pe lista PNL de la Camera Deputaţilor, însă în urma rezultatului de duminică, doar Dan Vîlceanu, liderul partidului, este sigur de locul său la Camera Deputaţilor. Se fac însă în continuare calcule, iar în cărţi pentru al cincilea post de deputat rămas neocupat ar mai fi PMP şi ALDE. Al doilea mandat de senator ar fi adjudecat de deputatul Scarlat Iriza din partea ALDE. Toate simulările realizate până acum îl dau ca al doilea senator de Gorj.

MĂDĂLINA TUDOR

Distribuie articolul