Gorjenii, clienţi la amenzi

de LM 0

sport-3

Pandurii Târgu-Jiu a mai primit o amendă de 3.000 lei. Astfel, suma totală din amenzi dictată împotriva grupării gorjene se ridică deja la 15.000 de lei. omisia de Disciplină din cadrul FRF a decis să amendeze cu 3.000 de lei echipa gorjeană pentru neachitarea drepturilor salariale jucătorului Erico da Silva.

 

Au şi ultimatum

Gorjenii au pierdut la prima sentinţă procesul cu Erico da Silva, însă clubul condus de Narcis Răducan nu a făcut plata spre fundaşul brazilian, deşi exista o hotărâre a Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor. Astfel, pentru neexecutarea deciziei CNSL, clubul gorjean a fost amendat cu 3.000 de lei, primind şi ultimatum de a vira banii datoraţi brazilianului în termen de cinci zile. Este a cincea amendă pe care clubul gorjean o primeşte, şi mai mult ca sigur vor urma şi altele.

Fundaşul brazilian Erico da Silva a jucat în 59 de meciuri pentru Pandurii, în perioada 2013-2016, perioadă în care a fost sub contract cu echipa gorjeană. În această vară, jucătorul şi-a încheiat contractul cu formaţia gorjeană, iar oficialii echipei gorjene nu au dorit să-l mai păstreze pe fotbalist în lot şi pentru actualul sezon.

(C.B.)

Distribuie articolul