Giorgi, amenințat cu dosare penale de un membru PNL ? Reacția lui Dan Vâlceanu

de LM 0


Gabriel Giorgi susține c-ar fi fost amenințat cu dosare penale de unul dintre liderii PNL Gorj. Șeful Minprest Rovinari a făcut dezvăluirea la Interviurile Infinit FM.

„Eu îl cunosc bine pe domnul Orban și ce a spus nu este o metaforă. Poate nu cu parul, dar cu alte lucruri se ocupă. Aduceți-vă aminte ce spunea domnul Fugaru despre modul de lucru al PNL-ului actual. Să încerce să facă cât mai mult plângeri și delațiuni. După o emisiune la Radio Infinit, un reprezentant PNL m-a amenințat pe scări cu dosare penale. Nu au cu ce, eu mă simt corect, dar mă pot aștepta la orice, ăsta este modul lor de lucru, ei așa vor să pună mâna pe putere, nu știu altceva. Nu au programe, nimic, distructiv tot”, a declarat Giorgi, convins că îndemnul liderului național al PNL, Ludovic Orban, către colegi, ca pesediștii „să fie luați cu parul” nu este o simplă vorbă.

Giorgi n-a vrut să spună care este persoana care l-a amenințat cu dosare penale. Șeful Minprest l-a criticat pe liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu, pentru faptul că ia apărarea DNA în intervențiile de la posturile centrale de televiziune.

Dan Vâlceanu ar vrea ca prostiile de genul celei lansate de Gabriel Giorgi să înceteze. Deputatul PNL crede, însă, că vor mai urma și alte astfel de acuzații.

„Hai să încetăm cu prostiile astea. Se exagerează cu lucrurile acestea, tot felul de amenințări și demersuri pe care le-ar fi făcut nu știu cine. Să încetăm că devin ridicole. Declarația mea este următoarea: îi rog pe toți să înceteze cu astea, PNL și inclusiv eu, suntem preocupați de lucruri serioase, de traiul gorjenilor, menirea noastră ca partid politic, a genera proiecte pentru Gorj și România. Nu am timp și nici dorința de a comenta tot felul de tâmpenii. Cele care au fost și care vor urma, sunt convins că vor mai urma”, a spus Vâlceanu.

Distribuie articolul