Gina Pistol a mai dat un tun: va prezenta show-ul extrem filmat în ASIA

de LM 0


Fermecătoarea blondă este pe val şi îi merge din ce în ce mai bine atât în carieră, cât şi în amor! Click! vă anunţă, în exclusivitate, că Gina Pistol (35 de ani) va prezenta “Asia Express”, reality-show-ul care va poposi, în primăvară, în grila Antenei 1.

Click!: Acum te vedem la „Chefi la cuţite” (Antena 1), însă de curând ai primit o altă propunere. Cum ţi s-a părut ideea de a prezenta reality-showul „Asia Express”?

Gina Pistol: Ştiam despre format şi eram fan al emisiunii, iar la început mi-ar fi plăcut să merg concurent, pentru că îmi place acest stil de aventură. Mi se pare interesant, pentru că îţi depăşeşti limitele şi inevitabil te vei descoperi. Întâmplarea a făcut să ajung şi la proba pentru prezentator şi după audiţie am aflat că voi pleca în Asia cu toată echipa. Am fost extrem de încântată.

Ce te-a făcut să accepţi această propunere?

Voiam să vizitez oricum Asia şi pentru că nu sunt atrasă de zonele turistice, mi-aş fi dorit să o descopăr mai altfel – partea rurală, rustică, să fiu în natură sau să văd cum trăiesc localnicii.

Faţă de vedetele participante, vei avea un alt tratament. Cum crezi că te-ai fi descurcat dacă ai fi fost concurentă?

Chiar dacă pentru unii par firavă, sunt o femeie puternică şi mă atrage tare stilul acesta de aventură. Îmi place competiţia şi am ambiţia necesară să-mi ating obiectivele. Sunt sigură că m-aş fi descurcat, pentru că am mai avut o experienţă la fel de interesantă în expediţia din El Camino de Santiago. Am mers 1.000 km pe jos şi am descoperit foarte multe lucruri la mine.

Ai mai participat şi la alte reality-show-uri, ce sfaturi le-ai da concurenţilor?

Să caute în ei resursele pe care cred că nu le au şi să fie conştienţi că ei înşişi îşi pot fi cei mai buni parteneri sau cei mai aprigi duşmani. Acest gen de experienţă e bună şi din punct de vedere psihic, pentru că te aduce în situaţii pe care nu le-ai mai întâlnit şi trezeşte părţi din tine pe care le-ai reprimat până în acel moment. Dacă eşti atent la tine, la sfârşitul experienţei eşti un alt om, te transformă complet.

Ce nu ai mânca din preparatele asiatice?

Nu voi putea să mănânc supă de fetus, ou clocit, sau alte preparate extrem de ciudate. Nu prea mănânc carne, doar foarte rar, pentru că îmi plac foarte mult fructele şi legumele. Aşa că nu cred că voi avea o problemă în Asia cu asta, chiar sunt încântată să descopăr bucătăria lor.

Ce sfaturi ai primit de la prietenii dragi, de la colegi?

Oamenii care mă cunosc ştiu foarte bine cine sunt şi au încredere în mine, ştiu că acest proiect mi se potriveşte foarte bine. Cei dragi m-au felicitat, mi-au urat succes, iar colegii, mai în spirit de glumă, să fiu sigură că mă întorc cu bine acasă (râde)!

De cine îţi va fi cel mai tare dor de acasă?

Am o listă… nu foarte lungă! (n.r. cu umor, dar şi cu subînţeles, Gina ne-a răspuns la această întrebare cu un emoticon smiley). Evident că îmi vor lipsi cei dragi, îmi va lipsi mâţa, îmi vor lipsi cei apropiaţi sufletului meu.

Smiley şi Gina se iubesc de opt luni

Deja nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că între Gina Pistol şi Smiley (34 de ani) e o chimie aparte şi o relaţie misterioasă. Click! a aflat că juratul de la “Vocea României” s-ar iubi cu Gina Pistol de mai bine de 8 luni, iar povestea lor de dragoste ar fi început pe 31 martie, la concertul lui Damian Drăghici, de la Sala Palatului. De atunci, discreţia a fost literă de lege în relaţia lor. Smiley şi Gina nici nu confirmă, nici nu infirmă povestea dintre ei, dar ţin mereu să spună că se află într-un moment fericit al vieţii lor. “Sunt bine. Iubesc viaţa, iubesc ce se întâmplă acum. O să vedeţi în curând despre ce este vorba, voi mai avea un proiect foarte interesant, sentimental sunt bine,profesional la fel, sănătoasă sunt. Nimic în viaţă nu se întâmplă fără un motiv şi totul se întâmplă când trebuie să se întâmple”, ne spunea blondina la finalul lunii octombrie.

E călită în «Ferma vedetelor» şi în jungla africană!

Simpatică, sexy şi telegenică, Gina Pistol nu a ratat până acum nici un reality-show televizat. În 2015 a făcut parte din echipa “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la Pro TV, reuşind să reziste trei săptămâni în jungla africană. Apoi, în acelaşi an, participă la “Ferma Vedetelor” (PRO TV), filmată la Cocani (jud. Dâmboviţa), unde a stat iar câteva săptămâni bune. Gina Pistol a mai acceptat să apară în multe alte producţii de acest fel, chiar şi în cele în care Nea Mărin o altoia cu nuiaua, la Antena 1, în “Poftiţi pe la noi”.

În show-ul “Asia Express”, 7 cupluri de vedete, formate în principal din rude (frați, părinți, iubiți), vor înfrunta condiții extreme pentru supraviețuire pe traseul Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda. Vor fi nevoite să se descurce cu un dolar pe zi, premiul cel mare fiind de 30.000 de euro.

sursa: click.ro

Distribuie articolul