Gina Pistol a luat un pumn de pastile în India. “Am ajuns să dorm doar dacă luam somnifere“

de LM 0


Gina Pistol a fost invitată în cadrul emisiunii prezentată de Dan Capatos, unde a vorbit despre experiența ei la Asia Express. Iubita lui Smiley a dezvăluit că a fost nevoită să ia foarte multe pastile împotriva malariei, care i-au dat o reacție ciudată.

„La Asia Express am luat pastile, tratament împotriva malariei, și îți dau niște stări dubioase. Mă trezeam că plâng fără niciun motiv, cei de acasă nu mai înțelegeau nimic. Era atâta gălăgie în hotelurile de 4 stele unde ne cazau, încât am ajuns să dorm doar dacă luam somnifere. Oamenii ăia făceau gălăgie, era ceva normal pentru ei. Am avut reacții ciudate de la pastilele împotriva malariei. Nu se înțelegea nimeni cu mine”, a spus Gina.

„Poate ai plecat gravidă… Plângeai de dorul lui Smiley”, a răspuns Capatos. „Și asta, și de dor, da… Mi-a fost dor, 2 luni… E prima oară în viața mea când mi-a fost dorul ăla mare de casă, de omul drag…”, a recunoscut prezentatoarea „Asia Express”.

„A fost foarte frumos deși eram buimacă după Asia Express. Am așteptat-o un an întreg și a trecut atât de repede. Au fost clipe frumoase. Rezist încă un sezon, eu duc. La greu nu mai aveam baterii, dar rezist. Mie îmi place să călătoresc. Eu sunt bine cum sunt (n.r. nemăritată). Am vorbit cu el despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar mama. La câte ședinte foto în rochie de mireasă am avut… Când mă voi mărita, voi face o petrecere în aer liber, fiecare vine îmbrăcat cum vrea. Voi face un grătar fără mici! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problemă ca sunt nemăritată la vârsta asta. Asia Express nu a fost grea pentru noi, ci pentru concurenți. Toți au avut lacrimi în ochi. Când împarți același loc, cunoști oamenii. Toți sunt simpatici în general, dar în India le vezi fața reală. Unii au plâns pentru că nu au mai putut. A fost o perioadă lungă, am stat o lună. Liviu și Andrei au avut program mai bun ca al meu. Mă trezeam pe la 3 și ceva ca la 6 dimineata să fiu la cort. Ei plecau pe la 8 dimineața”, a mai adăugat Gina la Antena 1. (libertatea.ro)

Distribuie articolul