Gigi Pecingină: „L-am văzut și pe Messi luând cartonaș galben și chiar roșu!”

de LM 0


”Adversarii” lui Romanescu din PNL Gorj, Banța și Pecingină, întrebați, vineri, de jurnaliști, în conferință de presă, despre tensiunile cu primarul Târgu-Jiului.

Victor Banța a negat că s-ar afla într-un conflict cu edilul, deși, zilele trecute, a fost taxat dur de Marcel Romanescu după ce a postat un filmuleț pentru a arăta starea de degradare a Pasarelei din municipiu. Primarul a spus despre colegul său consilier județean că este ”zero barat” din punct de vedere politic.

Banța a precizat că apelul său nu s-a dorit a fi un atac la adresa lui Marcel Romanescu. Întrebat dacă este interesat de-o candidatură la Primăria Târgu-Jiu, în 2020, Victor Banța a răspuns că are alte obiective politice.

Gheorghe Pecingină a venit cu o reacție la declarația lui Marcel Romanescu cum că primarii PNL, care s-au afișat în campania electorală alături de lideri PSD, n-ar trebui sancționați. Edilul Târgu-Jiului le cerea, zilele trecute, ”lăutarilor din PNL” să se uite pe rezultatele obținute în alegeri.

“Poți să fii Messi sau Ronaldo, trebuie să te supui regulilor FIFA și UEFA. L-am văzut și pe Messi luând cartonaș galben și chiar roșu!” a comentat vicepreședintele PNL Gorj, aluzie la faptul că Romanescu s-a comparat cu Messi.

Distribuie articolul