Gheorghe Grivei îi propune pe Romanescu, Bobaru sau Leuștean pentru candidatura la europarlamentare

de LM 0


Gheorghe Grivei îi propune pe Romanescu, Bobaru sau Leuștean pentru candidatura la europarlamentare. Primarul Târgu-Jiului nu este, însă, interesat. Marcel Romanescu zice că sunt alți edili în Gorj care ar merita să fie trecuți pe lista PNL pentru europarlamentare: Bobaru, Cotojman sau Vlăduleanu. Social-democratul Gabriel Giorgi nu crede că PNL va avea mai mult succes în alegerile din primăvară, cu un gorjean pe listă. Mai în glumă mai în serios, Giorgi zice că Belgher ar trebui trecut pe lista PNL pentru europarlamentare.

La Interviurile Infinit FM, Denisa Șuță, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj, a explicat ce criterii trebuie îndeplinite pentru a ajunge pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare.

Ion Fugaru comentează că Dan Vâlceanu va trebui să țină cont de Marcel Romanescu și de primari, atunci când va fi nominalizată o persoană pentru alegerile europarlamentare.

Social-democratul Gabriel Giorgi își amintește că PNL a mai avut un gorjean pe lista pentru Parlamentul European, pe Victor Banța, și tot n-a reușit să bată PSD-ul la Gorj. Giorgi le propune liberalilor să-l pună pe listă pe susținătorul înfocat al primarului Marcel Romanescu, Leonida Belgher.

Belgher chiar apreciază propunerea lui Gabriel Giorgi. Vicepreședintele PMP crede că dacă Gorjul ar mai avea 10 persoane ca el, s-ar schimba viața oamenilor.

Gheorghe Grivei i-ar vrea pe Marcel Romanescu, Dumitru Leuștean și Constantin Bobaru înscriși în cursa internă pentru desemnarea candidatului la europarlamentare. Vicepreședintele PNL Gorj anunță că cererile se depun până la 1 septembrie.

Distribuie articolul