Gest impresionant făcut de Anamaria Prodan la mormântul mamei sale. A împărțit pachete de 5.000 de euro

de LM 0


La două luni și jumătate de la moartea mamei sale, impresara Anamaria Prodan a făcut un gest impresionant la mormântul mamei sale, interpreta de muzică populară Ionela Prodan.

Cântăreața de muzică populară Ionela Prodan a încetat din viață în data de 16 aprilie. Moartea Ionelei Prodan a devastat-o pe fiica sa cea mare, Anamaria Prodan. Chiar dacă își continuă viața, aceasta nu uită de cea care a adus-o pe lume.

Zilele trecute, Anamaria Prodan a fost la mormântul mamei sale, unde a aprins lumânări și a împărțit pachete cu mâncare în valoare de mii de euro, potrivit stirilekanald.ro.

“Zilele trecute, vedeta a fost la cimitir să aprindă o lumânare pentru femeia care i-a dat viață și pe care a iubit-o mai mult decât orice pe lumea aceasta. Conform obiceiului, ea a adus și pungi pline cu mâncare pentru săraci, în care se aflau conserve, fructe, sarmale, friptură, legume, dulciuri și colivă, în valoare de aproximativ 5.000 de euro”, au povestit prietenii impresarei Anamaria Prodan. (libertatea.ro)

Distribuie articolul