George Clooney le-a dăruit câte un milion de dolari prietenilor care l-au ajutat înainte să ajungă celebru

de LM 0


Actorul american George Clooney a dăruit în 2013 câte un milion de dolari fiecăruia dintre cei 14 prieteni ai săi, a dezvăluit într-un interviu Rande Gerber, soţul lui Cindy Crawford şi unul dintre cei mai buni prieteni ai actorului, potrivit ediţiei online a ziarul spaniol ABC.

Actorul american George Clooney a convocat mai mulţi prieteni la el acasă spunându-le că îi aşteaptă o surpriză. Când invitaţii au ajuns la reşedinţă, au găsit, pe locul rezervat fiecăruia la masă, câte o geantă sport conţinând un milion de dolari, relatează ABC.

Garber a povestit că George l-a sunat să-i spună că este convocat la el acasă în data de 27 septembrie 2013. Actorul i-a invitat pe cei mai buni prieteni ai săi care l-au ajutat înainte să devină celebru la Hollywood, la începutul carierei sale.

“Am venit în Los Angeles iar unul dintre voi m-a lăsat să dorm pe canapeaua. Sunt foarte norocos să vă am în viaţa mea. Nu aş fi ajuns cine sunt acum fără ajutorul vostru”, le-a spus Clooney invitaţilor săi. “Acum mă voi întoarce cu spatele, iar voi veţi deschide genţile”, a continuat el.

În fiecare geantă era câte un milion de dolari în bancnote de câte 20. După cum a explicat Garber: “Fiecare dintre noi, cei 14 invitaţi, a primit câte un milion de dolari. Eram foarte emoţionaţi, nu credeam ochilor ce vedeam”.

Clooney a precizat: “Mulţi dintre noi au trecut prin astfel de momente. Ştiu că unii dintre voi trec prin vremuri grele şi vreau să nu vă faceţi grij pentru studiile copiilor voştri şi nici pentru impozite”, a încheiat el.

Unul dintre invitaţi lucra la un bar din Texas în aeroport, încercând să-şi întreţină familia. “Mergea în fiecare zi la muncă cu bicicleta. Toţi eram persoane care într-un fel sau altul l-am ajutat pe George când era un necunoscut, iar el a vrut să se revanşeze”, a povestit Garber.

Dar surprizele nu se încheiaseră: “Clooney ne-a plătit toate facturile, impozitele şi datoriile, astfel încât să ne bucurăm fiecare de milionul nostru”, a mărturisit un alt prieten al actorului. (agerpres.ro)

Distribuie articolul