Geică, o viaţă în sport!

de LM 0

sport-4

Antrenorul de box Ninel Geică a împlinit în weekend vârsta de 60 de ani. Omul prin mâinile căruia au trecut zeci de campioni şi-a serbat ziua în sala de box, alături de sportivi. „Unde mă pot simţi eu mai bine? Cu luptătorii mei alături”, spune Geică.

Acesta a împlinit pe data de 2 aprilie vârsta de 60 de ani. „Nu mă simt deloc bătrân. Sunt tânăr şi luptător. Asta le insuflu şi acestor copii, să fie tari şi curajoşi atât în ring, cât şi în viaţa de zi cu zi”, spune Geică.

Antrenorul a fost serbat chiar în sală, la finalul antrenamentului primind un tort chiar de la soţie. „Soţia mea m-a ajutat foarte mult, suntem o familie fericită şi împlinită. Muncim amândoi în această lume dură a boxului, şi pot spune că am răzbit. Avem sute de sportivi care ne-au trecut prin sală şi pe care i-am pregătit, avem rezultate bune obţinute cu sportivii care au fost serioşi, dar şi talentaţi, medalii europene, mondiale şi naţionale, deci suntem împliniţi”, spune Ion Geică.

 

Visul lui Geică

Întrebat ce ar face dacă ar putea da timpul înapoi, Geică spune că ar alege tot boxul „pentru că este totul pentru mine”. La cei 60 de ani, Geică spune că „am făcut şi box de performanţă, dar am scos sportivi de mare performanţă”. Deci, Geică a fost un antrenor mai bun decât sportivul Geică! Trebuie spus că antrenorul mai are un vis: „Vreau ca un sportiv de-al meu să meargă la Olimpiada din 2020”.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul