Gabriel Giorgi, invitat de Florin Cârciumaru să facă parte din sondajul PSD pentru Primăria Târgu-Jiu

de LM 0


Gabriel Giorgi, invitat de Florin Cârciumaru să facă parte din sondajul PSD pentru Primăria Târgu-Jiu. ”Am avut o discuție, m-a întrebat dacă doresc să apar în sondaj. Nu mă dau în lături de la nicio responsabilitate” spune șeful Minprest Rovinari, într-un interviu pentru Radio Infinit. Cei din opoziție comentează, însă, că Florin Cârciumaru a făcut o glumă proastă atunci când l-a nominalizat pe Giorgi.

Gabriel Giorgi susține c-a fost abordat de Florin Cârciumaru și întrebat dacă vrea să fie sondat pentru Primăria Târgu-Jiu. Directorul Minprest a acceptat considerând că are suficientă experiență managerială și politică.

Giorgi este unul dintre social-democrații care cred că trebuie căutat în partid candidatul la Primăria Târgu-Jiu, nu în afară. Asta referitor la zvonurile că actualul edil liberal, Marcel Romanescu, ar trece la PSD.

Liberalii nu-i dau șanse lui Giorgi într-o competiție atât de importantă precum cea pentru Primăria Târgu-Jiu. Mihai Paraschiv spune că social-democratul nu i-ar putea pune probleme niciunui alt candidat, darămite lui Marcel Romanescu.

Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj, zice că numai două persoane din PSD Gorj s-ar putea prezenta onorabil în competiția din 2020, de la municipiu: Cosmin Popescu și Aurel Popescu.

Distribuie articolul