FOTBAL-Liga a-II-a, Etapa a-17-a/ PANDURII TÂRGU JIU – ENERGETICIANUL. Sâmbătă, 17 noiembrie, ora 11:00. VEZI declaraţia antrenorului Adrian Bogoi. CLASAMENTUL şi meciurile ETAPEI

de DR 0

După 4 eşecuri consecutive, Pandurii speră să pună capăt seriei negative sâmbătă, începându cu ora 11:00, când va întâlni ACS Energeticianul, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu. 

Adrian Bogoi, antrenor Pandurii: „Sunt foarte mulţi jucători care au plecat de la Târgu Jiu spre această echipă şi, bineînţeles, că vor evolua cu ambiţie. Cred că va fi foarte disputat, ne-am pregătit toată săptămână pentru acest joc şi sperăm să facem o figură frumoasă. Sunt sigur că va fi un duel foarte interesant. E un meci între două echipe de mijlocul clasamentului, sperăm să câştigăm şi să bucurăm publicul care va reveni la stadion.Am analizat ultimele evoluţii, după părerea mea, trebuia să avem mai multe puncte la cum am jucat în ultimele trei meciuri. Jocul a fost destul de bun, mai ales în ultima etapă, când am întâlnit o echipă care venea după opt victorii consecutive. Am fost cel puţin egalii echipei din Târgovişte. Sunt cele trei faze, care au decis rezultatul. La golul Chindiei, marcat din 11 metri, jucătorul lor a plecat dintr-o clară poziţie de offside. A fost doi metri în afara jocului, s-a văzut şi la televizor. La golul nostru care ni s-a anulat, arbitrul a dat fault pentru noi, nu offside, e un gol perfect regulamentar. După părerea mea, trebuia să câştigăm meciul cu 2-1! Chiar dacă am întâlnit o echipă foarte bună, nu ne-a pus probleme. Au avut doar o singură ocazie în a doua repriză, un şut de la 50 de metri. Eu cred că diferenţa s-a făcut la modul de interpretare a anumitor faze. Asta e, ne pregătim pentru meciurile următoare. Sunt foarte atent la discurs, vin după o suspendare, dar la Oradea nu s-a explicat bine faza penalty-ului. În urma acelei faze eu am fost suspendat două etape. A fost un corner al echipei adverse bătut pe colţul scurt, noi am respins, mingea a ajuns în afara careului, iar arbitrul a văzut infracţiune, deşi balonul era cu mult în afara careului. Ce să credem acum? E o fază care trebuie foarte mult discutată şi chiar am cerut conducerii clubului să conteste această decizie, nu ştiu de ce nu a făcut-o până acum, mai ales că domnul Iosif Biro a fost arbitru. Nu mi-e teamă de arbitraj, eu am vrut decât atât, acele faze pe care le-am pomenit să ajungă pe masa Comisiei de Disciplină şi dânşii, pentru că sunt specialişti în domeniu, să le analizeze. E o surpriză pentru mine, pentru că meciul de la Târgovişte a fost şi televizat, şi cred că a văzut toată ţara acele faze. Arbitrul meciului a luat o notă foarte mare, nu mai am ce să mai comentez. Conducerea clubului a decis să nu depună memorii, cu toate că eu cred că şi fazele de aici, şi de la Oradea, meritau să fie analizate”.

Echipa nu poate conta sâmbătă pe mijlocaşul Drilon Cenaj, suspendat.

Înaintea desfăşurării etapei a 17-a, Pandurii ocupă locul 10, cu 21 de puncte, iar Energeticianul se află pe poziţia a 8-a, cu 24 de puncte.

Liga 2 / Etapa 17
Sâmbătă, 17 Noiembrie
SSC Farul Constanţa – Luceafărul Oradea11:00
Dacia Unirea Brăila – Daco-Getica Bucureşti11:00
Ripensia Timişoara – CS Mioveni11:00
Academica Clinceni – Aerostar Bacău11:00
CS Baloteşti – ASU Politehnica Timişoara11:00
Pandurii Târgu Jiu – Energeticianul11:00
Metaloglobus Bucureşti – Chindia Târgovişte11:00
ACS Poli Timişoara – Petrolul Ploieşti13:00
Duminică, 18 Noiembrie
Sportul Snagov – Universitatea Cluj11:00
UTA Arad – FC Argeş13:00
Clasament Liga 2
1.Chindia Târgovişte38
2.Sportul Snagov36
3.Petrolul Ploieşti35
4.AS FC Universitatea Cluj33
5.Academica Clinceni33
6.FC Argeş32
7.CS Mioveni32
8.ACS Energeticianul24
9.UTA Arad23
10.Pandurii Târgu Jiu 21
11.Daco-Getica Bucureşti21
12.ASU Politehnica Timişoara20
13.Metaloglobus Bucureşti20
14.Luceafărul Oradea18
15.Aerostar Bacău18
16.Ripensia Timişoara14
17.SSC Farul Constanţa13
18.CS Baloteşti11
19.ACS Poli Timişoara5
20.Dacia Unirea Brăila5

 

Distribuie articolul