Fosta iubită a lui Liviu Vârciu, prezentatoare la TV. Unde poate fi văzută

de LM 0


Anda Călin, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, este prezentatoare la TV. Aceasta face parte din echipa emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars, unde prezintă o rubrică de beauty.

Fosta parteneră de viață a lui Liviu Vârciu și mama fetiței lui mami mici este prezentatoare la TV. Aceasta a debutat luni, 10 septembrie, la emisiunea matinală de la postul de televiziune Antena Stars.

Potrivit spynews.ro, Anda Călin va prezenta zilnic, de luni până vineri, o rubrică de beauty în cadrul emisiunii Star Matinal, care este prezentată de Natalia Mateuț și Mircea Eremia.

În prima sa apariție în calitate de prezentatoare, fosta iubită a lui Liviu Vârciu a recomandat o mască pentru ten.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu a fost actor, dar și prezentator de emisiuni de televiziune. A fost căsătorit o singură dată, cu o fostă asistentă de televiziune. Liviu Vârciu are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin. Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit anul acesta. (libertatea.ro)

Distribuie articolul