Forbes a publicat topul celor mai bine plătiți actori în 2018! Iubitul Iuliei Vântur se află printre ei

de LM 0

Portrait of Salman Khan. (Photo by Dinodia Photos/Getty Images)

Forbes a publicat topul celor mai bine plătiți actori în anul 2018. Lista are 10 locuri și îi clasează în ordine descrescătoare pe actorii care au reușit să strângă anul acesta sume frumușele de bani, obținuți atât prin intermediul meseriei care i-a consacrat, actoria, cât și din afaceri personale, aceste venituri obținute din alte părți cumulându-se cu cele dintâi și propulsându-i instant pe posesorii lor pe lista celor mai bogați, și (de ce nu) doriți actori ai momentului! Calculele au fost efectuate pe perioada unui an, din iunie 2017 până în iunie 2018.

Deși nu a interpretat niciun rol anul acesta, neapărând pe micile ecrane în producțiile cinematografice realizate în 2018, cel care se află pe primul loc al topului făcut de Forbes este binecunoscutul George Clooney. Celebrul actor se bucură în prezent de câștiguri fabuloase obținute pe parcursul unui singur an, acestea fiind estimate la 239 de milioane de dolari.

O bună parte dintre acești bani a venit din vânzarea companiei de tequila pe care Clooney o deținea împreună cu doi prieteni, Casamigos, afacere care a fost cumpărată de „gigantul lichiorului”, firma britanică Diageo. Prețul care i-a fost oferit lui George pentru încheierea contractului de vânzare-cumpărare a fost 700 de milioane de dolari, această sumă propulsându-l pe primul loc în topul celor mai bogați actori. Mai mult decât atât, veniturile pe care Clooney a ajuns să le încaseze în perioada iunie 2017- iunie 2018, au fost cele mai mari obținute vreodată de un actor într-un interval de 12 luni, conform informațiilor furnizate de Forbes. Tot George ocupă locul secund în topul Forbes al celor mai bine plătite vedete din lume, publicat în luna iulie, fiind depășit de sportivul Floyd Mayweather.

Următoarele două locuri fruntașe sunt obținute tot de nume mari ale industriei cinematografice, și anume Dwayne „The Rock” Johnson și Robert Downey Jr.

The Rock ocupă locul al doilea după ce aproape și-a dublat câștigurile din anul precedent, încasând anul acesta suma de 119 milioane de dolari. Nici împătimitul „Universului Marvel” nu se lasă mai prejos, îndrăgitul actor din filmele cu super-eroi, Robert Downey Jr, încasând nici mai mult nici mai puțin de 81 de milioane de dolari într-un singur an.

Iată topul complet al celor mai bine plătiți actori în 2018:

George Clooney – 239 milioane de dolari
Dwayne ‘The Rock’ Johnson – 124 milioane de dolari
Robert Downey Jr – 81 milioane de dolari
Chris Hemsworth – 64.5 milioane de dolari
Jackie Chan – 45.5 milioane de dolari
Will Smith – 42 milioane de dolari
Skshay Kumar – 40,5 milioane de dolari
Adam Sandler – 39.5 milioane de dolari
Salman Khan – 38.5 milioane de dolari
Chris Evans – 34 milioane de dolari

Salman Khan, starul Bollywoodian care i-a furat inima Iuliei Vântur, se află în topul celor mai bine plătiți actori ai anului 2018, cu venituri estimate la 38,5 milioane de dolari. Deși ocupă doar poziția a 9-a a topului, starul de origine indiană se bucură de multe oferte în industria cinematografică, Iulia mărturisind recent că acesta este prins cu niște filmări în America.

„A devenit prietenul națiunii (Salman Khan n.r). Nu se poate să nu discutăm despre el. Săracul nu se simte foarte bine dacă nu vorbim despre el. E fericit, e bine, a lansat un film și se află în America” spunea Vântur, în urmă cu ceva timp. (click.ro)

Distribuie articolul